23 november

fan va tiden går fort..

vad händer?

kom hem fr jobbet, somnade men vaknade när pappa ringde, lika bra, drog t willys o handla käk. nu har man kokat pasta med tonfisk, purjolök o creme fraise. skitenkelt men såå gott.

igår va ja me tess o carro på mongoliska. käkade buffé och snackade skit. var skitlängesen ja träffade carro. de va trevligt hih:) satt där tills de stängde och sen rullade jag bokstavligt talat hem. fifan.

ihelgen har ja tagit de lugnt annars, i fredags somnade jag 7 på kvällen pga migrän och sen vaknade jag 2 på natten o var vaken hela natten plus nästa dag. vad gör man då liksom. pratade i tele i 3h, chattade lite, städade lite.. sen var kl 8.00 haha

emelie kom förbi på kvällen o vi lagade käk (korvastroganoff) o de va jättegööött. på söndag blev det mys med billys panpizza o vin. haha fan va fint.
 
söndag morgon kom städerskan förbi också. riktigt skönt att få läggan ordentligt städad, var underbart att komma hem till en nyrengjord lägenhet. lycka! har svårt att föreställa mig att leva utan städhjälp:P

kanske man skulle hoppa i duschen och testa sova?:)

kan ngn föressten svvara på vrf det låter som att det rinner vatten som fan inne i mitt element? - orolig tjej 89




HAHAHah förlåt för bilden hahahhahahahahhahahaha ja dör äcklig !!! agagagga förlåt. pusshej


Sjuk och trött men jag har iaf fina naglar

Har i princip sovit fram till nu kan jag säga. Varit upp och in till Sumpan och handlat och sådant imorse, men gick och la mig direkt jag kom hem igen och sov 4 timmar och nu har jag legat kvar, utan att stiga upp en enda ggn och chattat i typ en timme. Haha.

Första riktiga snön har anlänt också. Riktigt fint och jag är glad att jag hann köpa ordentliga vinterskor innan det :) Nu saknas bara vinterjackan.

Trots att jag var döende i ont i halsen och täppt näsa igår så tog jag mig ändå hela vägen till Alvik för att snacka skit med Anki och fixa mina naglar. Min tumnagel hade gått av så det var ett akut nödläge. Fanns inga alternativ. Åkte vid 8 och var framme typ nio på kvällen, väntade på att hon skulle göra klart på sin kund hon hade innan mig, satte mig och fick mina naglar fixade, vid 11 var allt klart och jag var nöjd som fan. Vi drack lite te och snackade skit, sen skulle hon köra hem mig men så vi fastnade i hennes bil utanför mitt hus i flera timmar, satt och snackade och vipps var klockan nästan 02.00. Jag gick in, och ungefär 5 minuter senare ringer Anki och frågar om hon får slagga här för det var så halt att köra, så jag fick sovsällskap ikväll:) Mysigt.

Imorse stack hon till jobbet och jag åkte som sagt och handlade. Fläskfilé fick det bli. Nu skulle man bara få tummen ur röven och städa köket så man kan börja laga det någon gång. Någon frivillig som känner sig manad? Kliar det i fingrarna?  Jag bjuder på middag! Haha

Wwöuu nej. nu ska jag ta tag i mitt liv. Puss mina älsklingar! ;)



*Bjuder på en bild på det jag tänker på, pratar om, gör, mitt intresse, min hobby, mina barn, mitt liv.
hahah närå, internskämt det där. ni behöver inte fatta :P


Sugar

Idag har jag och mamma, pappa, Patrik, Philip och Joel vart på Oscarsteatern och sett "Sugar - I hetaste laget"! Och den var sjukt rolig! Älskar teater/musikaler! En riktig tönt är jag. Henrik Dorsin var ju klockiz. Log hela vägen hem efter showen. Då vet man att det var en jävligt bra show.
.
.
Sitter hemma hos brorsan nu, alla andra sover. Ska nog också gå och sova, ska upp tidigt imorgon och dra på stan med allihopa. Ska dock INTE shoppa ngt. Bränt så jävla mkt pengar. 3000kr på skor bara sådär. Plus massa annat. Får leva på luft resten av månaden. :P
.
Men måste förbi Anki på salongen också. Det bara. Inget annat, på heela månaden. Promise. Bara vinterjacka!
.
Nej nu ska jag sova. Gud va underbart det är när mamma och pappa är i Stockholm <3

I Need Your Hands To Come And Heal Me Once Again

Åh Tupac e så braa. hihi. lyssna på changes och life goes on och until the end of time

**************************************


kollar gamla bilder...........


saknar sommaren


fail

Det jag skulle gjort idag:

- Jobba
- Städa
- Handla
- Laga lurre till imorgon
- Betala räkningar

Det jag gjort:

- Jobbat
- Sovit


mittiveckaninlägg

händer inte så ofta numer, ingen tid. jobbat 12h de senaste dagarna, idag pallade jag ej. idag kmr mamma och pappa till sthlm så ska åka till brorsan och hälsa på dem imorgon efter jobbet. jeiiii:)

gud va skönt att sluta klockan fem. friiiitiiiid!!


puss o smek hårig grek

sug o svälj trevlig helg

haha

ha haft en mkt trevlg helg iaf.

fredag firade vi bobbsan som fyllt år, fest här hos mig o sen ut i jakan sen efterfest .

lördag skulle jag på halloweenfest i södertälje, spöka lite hiiihih, men de e sååå långt borta och jag sölade ju som vanligt så kl hann bli hur mkt som helst så ja pallade ej åka, men var ändå osugen på och festa så stannade hemma o va me en kompis ist. mkt trevligt ändå!

idag åkte ja in t stan vid ett tiden o promenerade i flera timmar, ända tills tess slutade jobba. då drog vi på restaurang o käkade lyxpizza o drack strawberrie daquiri.

kompenserade lite för eventuella kaloribortfall under promenaden.

nu ska denhär tomten sooova! heejj!


RSS 2.0