vart en skiiiitbraaa dag

vaknade, gjorde mig iordning och åkte till st eriksplan för att möta upp min kära träningsbuddy. haha. de blev inte såmkt träning men vi tog iaf en liten prommis i den där militärparken och sen satt vi m est i solen och åt körsbär och snackade skit.

Sen åkte jag in till stan och tänkte kolla lite i affärer men tänkte inte på att i centrum stänger de tidigare på söndagar så inget var ju öppet :( skulle åka till S, började promma åt ett håll för att se när nästa tbanestation skulle dyka upp längs vägen.. vipps var jag på östermalm, frågade en man hur jag skulle ta mig till gärdets tbanestation och viiipps så stog jag utanför hans dörr! haha jag är så stolt över att jag faktiaskt hittade fram, nästan alldeles själv!

Hade köpt godis på vägen (det var den promenaden......) och han hade chips så vi satt och mänkkade till nå värdelöst påtv.

Har försökt få tag på Malin hela dagen idag, men fan att hon var svårnådd då, skulle verkligen behöva mina grejer som jag lämnat hemma hos henne. Hehe sköna demdär skåningarna var från ihelg.  hehe. Vi var ut till ett mindre ställe igår, Gaudi hette det och det var massa bilder på Gaudis konstverk på väggarna, grejer som jag såg i Barcelona:)

Jag fick nog lite dille på den där gaudigubben, har hakat upp mig lite på honom, tyckte det var så intressant att höra om honom på våra rundvandringar i Barca:D tönt-jag. Det var iaf v ä l d i g t glest med folk på det där Gaudistället, men det gjorde oss iof ingenting :) efteråt köade vi typ en halvtimme på donken för att få i oss lite käk och sen åkte jag hem till brorsan för att sova. Kom i säng prick kl 6. Var sååå trött på vägen hem, och redan på donken iof, tror till och med att jag slumrade till i en sekund i tbanan påvägen hem. Var sååå gaalet trött.

Kom typ hem för 10 minuter sen. När jag kom fram till Alvik var det 10 minuter kvar tills bussen skulle gå och det var SVINKALLT. hade ju ingen jacka för det var riktigt fint väder ute imorse när jag stack hemmifrån, så jag bestämde mig för att jogga hela vägen hem för att hålla värmen och ta mig hem snabbt, tog exakt 7 minuter och jag slutade frysa. Så det funkade ju iaf. hehe.

Nu tänkte jag försöka somna... ser INTE fram emot imorgon. Nytt projekt, Nya arbetstider, Nya arbetskompisar............. orka. från och med idag kommer jag inte ha något liv mer än på helgerna..... sluta kl 21 VARJE DAG! måste söka nytt jobb snarast.

goooodnaaatt!

holaaa señoritaaa

fan vad instabilt väder det har varit idag, ena sekunden skiner solen och i nästa sekund vräker regnet ner som om ngn lagt på en kran på max.

Kom precis hem från helgens äventyr. Igår firade vi Robban som fyller år på söndag. Var på AW med några arbetskollegor efter jobbet igår, vi gick ner till Kalaset och tog nga öl och snackade skit(fotboll). Men det var trevligt, hade ej varit till kalaset innan och det var riktigt mysigt att sitta där nere vid vattnet:)

Sedan åkte jag Simon och Esteban vidare hem till Simon för hans farsa hade kommit och hälsat på. Vi gick upp och tog nåt glas uppe på etagebalkongen, fyfaaaaan vad fiiiint. Han är en såndär jävla östermalms-stekare så man ser ut över hela Sthlm från takbalkongen... så sjukt nice. Skulle jag ha en etagebalkong skulle jag sitta där och dricka vin varje dag.

Sedan åkte jag vidare för att gratulera Malins karl, så festade med massa skånebor som kommit upp för att fira honom. Hehe trevligt gäng. Fick äntligen se Malins nya lilla kisse också, hon var så söt så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Höll på börja tjöta när jag höll henne i famnen. Såg världens sötaste lilla vovve i bussen påväg hem nyss också, såååå gullig. sådär fulsöt. grå, ruffsig päls ... åååhhh...

Det där med joggningen vet jag inte heller vad det blev av.. det började regna i torsdags så jag o sebbe ställde in joggingturen och jag åkte till simon och drack vin istället.... han hade köpt ett rött vin bara för att Theo tjatat om hur gott det var HEEELA VECKAN. Det var helt bra, Café hette det ifall någon är intresserad, svart, ful flaska :D

Idag när jag åkte hemmåt hoppade jag av på tcentralen och gick in på centralstationen för att köpa en burgare, satte mig på burgerking och beställde nån whopper meny grej med lökringar och jalapeno på hamburgaren. var iof inte ens hungrig, tog mig två timmar att få i mig allt och då åt jag inte ens halva hamburgaren. dock hade jag hunnit dricka hela min supersizade cocacola och även hämtat påfyllning och druckit upp den med. Satt iof och tjattrade med Merppo i telefon så det var en av anledningarna till att det tog sån tid. hade så mkt att prata om så hade inte tid att tugga imellanåt;)

Hihi satt ett gäng norrländska gubbar brevid mig. Det var så trevligt tyckte jag. Pratade riiiiktigt brett och såg ut som riktiga skogshuggare! Och alla hade likadana röda kepsar som det stod nåt "blablabla älvsbyn" på :D haha undra vad dom hade för business här i faaanciga sthlm. Och dom satt där lika länge som jag. Bra att jag satt på just centralstation, så om ngn nu skulle råkat lägga märke till dendär skumma tjejen som suttit där i 2h så kunde dom iaf tänka att jag väntade på nå tåg eller nåt;) inte för att jag nu tror att ngn ens brydde sig ens en smula :D
 
Hann lägga märke till massa saker medasns jag satt där. det var verkligen ett såntdär.. mitt eget moment... det var så chill o bara SITTA.  Såg två jävligt ofräscha lesbiska tjejer.. ena var typ från thailand eller nåt, stor som ett hus, hade bandana och stora hiphop kläder och inget smink och svart page typ, den andra hade jättefint långt brunt rakt hår, men var bara inte vacker, småfet  och hade jääättemkt acne. Det såg inte ut som att ngn av dem hade duschat på en vecka. Det var så fint att se dom sitta och vara så kära i varandra och jag satt och klurade på vad dom möjligtvis kunde se i varandra. haha. Satt och studerade dem ett tag med andra ord.. haha.. det finns verkligen alla olika sorters människor här. i love it. så många olika stilar.. en man jag såg idag.. gud vad otroligt FEL han såg ut.. han hade verkligen en egen stil:D typ halvlångt lockigt hår bak o snaggat fram, små runda hängande tantörhängen och nån v-ringad orange yllekofta, han satt i sällskap med en kvinna, kanske 35 bast, såg ut som en tant, tantjeansjacka, tantbraller och tantskor, inget smink och tant frilla, men till allt detta hade hon en svart AC/DC tisha. haha. det såg bara så lustigt ut tyckte jag. ett par jag såg idag också, En stooor, kort, svart kvinna med nån extrem frisyr och extrema färgglada kläder, som var spacklad som om hon kom från nå gay-pride-melodifestivalen-cirkus-ladygaga grejs. karln hon höll om var en liten, tanig, vit man med grått hår och  grå kostym och riktiga gubb-brillor. Haha. Dom såg ut typ såhär.  Det var så gulligt. Så otippat bara  

Jo föressten så går de väldigt dåligt för vårt projekt med DN på vendator så DN har ej råd att ha kvar alla, så några av oss nya måste byta projekt, och vårat avtal suger ju hästsnorre så dem kan ju flytta runt oss hur dom vill i princip, och det är ju de som kommit in senast som det drabbar, så från och med på måndag måste jag sitta för telia istället, 13-21!!!!!!!! har fortfarande lika många timmar och samma lön, men KVÄLLSTID! åh jag är så less så jag skulle kunna dunsta bort i en PUFF. Tur att jag har Mathilda som hamnat på samma projekt som jag iaf. Ska börja söka annat jobb såfort jag pallar knepa ihop ett CV. åååååååååhåhåh.


Äh ska gå och duscha, dragit ut på allt till sista minuten igen, ska till Sockenplan och fortsätta firandet av Roberts födelsedag. WIWiwiiwiwiiwiwiiiiiiwwwwwww.:) Ha en trevlig kväll allesammans!

Haha jo föeressten, idag på HM... en mamma såg lite fundersam ut, så frågade hon sin dotter (ca 10 år) ba "vad blir 5 plus 7?" o dottern började räkna på fingrarna o ba "10!" hahah. Så blev mamman tyst i en sekund o sen ba.. näääe, det blir 12. haha, det var lite roligt tyckte jag.

HÄÄJ BLOGGÄÄÄN

jag är sååååååååååååå slut i huvudet. suttit i telefon i 8 timmar och när jag kommer hem fortsätter det ringa ringa ringa och ringa från höger och vänster. aaaahhhhh

förövrigt gick det bra på jobbet idag, fick iväg två prenumerationer. det var mer än vad ngn annan fick. det ni. haha, men jag var bara bäst för att gruppen överlag hade en jävligt dålig dag. haha. egentligen är jag typ sämst :D hade även mitt längsta säljsamtal ngnsin hittills idag. tjattrade med en karl i 20 minuter. pratade om handboll, om svensk mentalitet, politik och allt mellan himmel och jord.. och vad fick jag för det.. inte ett skit.. inte ens en liten helgprenumeration ville han ha:)  Men så är det ibland... haha nästa ggn kanske..

vi hade möte efter jobbet så vi gick en halvtimme övertid, så vi får sovmorgon imorgon!! wiee! efter jobbet har jag bara kommit hem, värmt käk, tömt och fyllt diskmaskinen, betalat räkningar, lagt på lite skön mjuuuusiiic och nu sitter jag är helt jävla död.

Samlar lite kraft för ikväll blir de o dra ut o jogga:) men bara en kortare runda för imorgon ska jag o sebbe ut o springa och jag vill ju inte ha kört slut på mig innan det;) vill ju inte verka tungt fet och lat. haha.

egentligen känner jag för en powernap nu men jag vet att somnar jag nu kommer jag aldrig vakna och framförallt aldrig somna ikväll....... eller? tvivlar starkt på att jag kommer klara av att hålla mig vaken en sekund till ens. blääh

testbild numero uno



såhär snygg var jag kl 19.19 idag!

Har en inbyggd webcam på datorn! kul! dock vet jag inte hur den ska tas bilder med, enda sättet jag vet är att gå in på msn-testa-webcam-inställningar-stället och sen printscreena :D men det måste väl finnas ngt program för den? eller är den endast tänkt som webcama-kamera?

lite lagom sliten med håret i en ful knut, tovigt och trassligt, smink som halvt nötts bort och svarta ringar under ögonen pga sömnbrist och pluffsigt ansikte för vinet vi drack igår... mjukis-träningsbraller och simons linne eftersom jag skitade ner mitt eget igår och var tvungen att låna ett på morgonen..

jag avundas dem som orkar gå runt och se fräscha ut hela tiden... såfort jag kommer hem från jobbet åker jeansen och fintröjan av jag hoppar dirr ner i mjukisbyxorna och nå niceig överdel.. FETT NICE BRUUSHHAAN

You're all i need <3

Sitter och leker med min nya fina, röda, älskling :)

Det blev en 17,3" med nån bra processor, bra grafikkort o typ mycket plats o .. vad jag nu ska med allt det där till.. men jävligt king ska den vara iaf!

lördagen spenderades framför tvn med familjen, kollade filmen "om en pojke", eller såg ej hela, men har sett den innan och den är såå jäävla braaaa. så fin!

På söndag var jag och Patrik och droppade av mamma och pappa som skulle iväg mot happis igen :'( Sa hejdå och sen åkte vi hem igen. Fixade mig lite och stack iväg och träffade nga polare. Sov borta till på måndag, det blev så sent och tunnelbanorna går typ inte på natten mer än på helger, och stack till jobbet på morgonen. otaggad som fan. hehe.

Jobbade hela dagen och sen efter jobbet stack jag och tjejerna och solade. Solade liiite för länge igen och är typ bränd i ansiktet. sådär snyggt rödflammig.. hmm inte helt the look i was going for.. men men hoppas det lägger sig utan att flagna igen :(

Vi åkte hem till Simon efter det, blev att stanna kvar ett tag längre än planerat så vi korkade vinflarran och la på lite mötley och bara satt och trögade oss ända in på morgontimmarna.. mkt trevligt.. dock var det inte lika trevligt imorse när man skulle upp till jobbet idag igen.. haha.

Eftersom jag inte haft mobilladdaren med mig, och ingen jag varit med har haft med sig ngn sony ericsson laddare, så har jag ej haft mobilen laddad på två dagar nu...  nu är den dock äntligen (!!!) laddad.. förlåt alla som försökt ringa och messa :P man känner sig verkligen handikappad utan den...

Idag lunchade jag på en grill jag aldrig varit på, skulle luncha med tjejerna och elias, tjejerna vill äta på fiket med Elias envisades med att han inte blev mätt där, så fick vara martyr och gå till grillen med han så han inte behövde gå ensam för tjejerna skulle för allt i världen NTE äta där. Det var helt gott. men de hade en affisch med en död mosad mygga på precis framför mig. alltså en riktig mygga som mosats på affischen. Och alla som känner mig vet att mosade insekter är det värsta jag vet. USCHH fyfan.

Förmiddagen har gått jättefort, men eftermiddagen gick allt söligare... har varit så totalt ofokuserad idag, bara suttit och babblat och svammlat hela dagen. haha fy. är helt övertrött. sitter just nu och käkat pizzarester. haha fresssccchhh.

Tänkte dra och jogga lite ikvl såfort matkoman lagt sig.. va lite duktig på toppen av allt det onyttiga.. sova tidigt tänkte jag också göra ikväll:) har jag iof sagt varje kväll... sitter just nu och prtar med världens bästa mia och snart ska jag ringa världens bästa mervi:) sen ska jag gå till världens bästa coop och köpa världens bästa godis som jag ska avnjuta efter världens bästa joggingrunda!

don't call my name, don't call my name, alejandro

Hejhhåå

Det blev inget av mina storslagna planer igår.. var totalt slutkörd efter jobbet, så min halvtimmes powernap slutade med att jag låg o sov i 4 timmar ungefär.. vaknade med superångest på kvällen för att jag sovit bort hela fredagskvällen, så för att kompensera för hur lat jag var tog jag en prommis/joggingtur ute i stockholmsnatten :D i love it.
'
Idag har jag, Patrik, Philip och Olivia varit till Gröna Lund, köpte ett "gröna kortet" för 160 så jag har gratis inträde dit nu resten av sommaren:) det är samma pris som att gå in dit 2 ggr, så går man 3 ggr bara ens så har det lönat sig.
'
Det var skitkul iaf, Philip lurade med mig att åka Fritt fall tilt, Insane, Jetline och så gick jag i Lustiga huset :D Insane var helt.. insane... stackars Philip fick väl typ tinnitus eller nåt av att sitta brevid mig. :D
'
Det har varit toppenväder hela dagen iaf, riktigt härligt! Efteråt åkte de andra hem med tunnelbanan, jag stannade i stan och kikade lite i affärer och sen promenerade jag hem. Nice som fan:)
'
Väl hemma väntade en jättegod middag som mamma lagat..  oj vad jag kommer sakna dem när dem åker imorgon ! :(( Hade egentligen lite planer för ikväll, men ska nog stanna hemma och umgås med mamma och pappa, för kommer nog inte se dem på ett tag.... :(
'
Nu ska vi iaf till Mediamarkt... hihi blev lite brottom, ha det braoo!

Fan vad sjukt jävla underbart!

Skitfin dag det har varit idag, igen!
'
På jobbet var det iof sämre luft än någonsin tidigare (tycker extra synd om kvällsjobbarna som kommer dit EFTER att vi dagjobbare vart där hela dagen och sugit upp allt syre)
'
Men annars har allt vart toppen. Dagen gick ganska fort och hade trevligt på lunchen. Hade med mig mat och som tur var hade Mathilda och Simon också med sig käk så vi värmde våra matrester och satt oss ner i vendatorköket och lunchade. Mathilda skulle och träffa sin mamma så jag och Simon gick ner till stranden och satt i solen och babblade ett tag innan det var dags att gå upp igen. Hemsk känsla det där. Lämna solen och sommaren för att få in i ett totalt syrebefriat rum, utan luftkonditionering, med 92187284 gapiga telefonförsäljare som skriker i mun på varandra. Lovely.
'
Efter jobbet var jag iaf in till slussen och fikade med Justin från Sydney, intressant att höra om livet där, och alla resor och sånt.. ska jag nämna en människa jag är sjukt avundsjuk på just nu, så är det han!
'
Och en person jag är jävligt STOLT över måste jag säga är MIG SJÄLV! (och sebbe lite också). Vid nio åkte jag tillbaks till Alvik för Bebbsan slutade då, och vi hade bestämt att vi skulle dra ut och JOGGA! Vi möttes upp längs stranden och han drygade sig att vi kan ta det i MIN takt och bara så långt jag orkar.. och vi stannade inte upp förrens en timme senare, och inte fan var de nå dåligt flås vi hade! fattar ni? JOGGA I EN TIMME! sinnessjukt! Och vi ska göra det EN GGN I VECKAN från och med nu. Inget dåligt commitment!
'
Justin (jobbar som PT) lovade att göra ett träningsschema till mig som jag kan använda utomhus. (för fattiglappar som jag har inte råd att köpa gymkort). Fan jag är så jävla taggad nu. Jag måste få upp flåset lite! Han håller på pluggar till massör också. Fick agera testperson idag, det var najs, han hade haft en duktig lärare;) Måste lära känna fler kompisar som man kan utnyttja på sånahär fula sätt. Haha. skojaaa.
'
Nej men, Brun ska jag bli också,  och inte får man mycket sol när man sitter inne i DN-båset hela dagarna så tänkte hänga med Carro och Thess och sola imorgon! Solariet vi var på sist var superbra, eller FÖR BRA, för solade bara ansiktet i 10 min men huden flagnade av direkt dagen efter. Hehe, ska vara mer försiktig i framtiden!
'
Skulle nog träffa Malin imorgon också, Längesen jag såg henne nu. Ser fram emot att träffa hennes nya bebis(katt)! Om nga helger blir det ju dags att fira hennes karl Robert, vi ska dra en heldag på stan och middag och grejer och senare dra till grönan och ha det trevligt. Låter najs som fan tycker jag.
'
Föressten, måste bara säga! igår när jag och Philip var till Ulvsunda och fiskade så fick han två firrar och jag fick tre! Tji på danne som sa att man inte kan fiska i Sthlm! Grabbarna som stog brevid oss drog upp firre efter firre efter firre efter firre.... haha fattar inte vad vi gjorde för fel! Vi fick till och med deg av dem, men de gick inte bättre för oss för det!
'
På lördag ser planen ut som såååå att dra till mediamarkt och kolla laptop till mig! mkt efterlängtat! Ska ha en 17,3 tummare, är som en gammal tant, måste ha stor och tydlig skärm annars orkar jag inte kolla på den!
'
Annars har jag inga större planer inför helgen, hörde ngn nämna fest? men man får se vad som händer. Har verkligen ingen lust att sumpa en en-timmes joggingrunda för nån jävla snorfylla. bara inte värt!
'
Nej nuu sova! ska upp om typ 5 h! uschhaaa vad kvällarna går alldeles för fort! PUSS PÅ ER

Gliiiidarn'

IDAAAAG kära barn har jag varit på jobbet, sen kom jag hem, joggade den fina lilla rundan jag hittade igår, tog EXAKT 20 minuter och sen kom jag hem och käkade middag och en sista tupla till efterrätt:) nu är allt mitt finska godis slut :(
'
Hihi gissa vem som har haft flyt.. jag vann ju godisrullen på jobbet igår, idag sa Blixten ca 30 min innan lurre, att den som säljer innan lunch bjuds på käk ;) Jag tog en bra återkomst som jag hade och vipppps så blev de gratis lurre till petronella;) Var med Carro och Mulki till Banthai, så där sparade jag nga tior;)
'
Nu ska jag och Philip dra och fiska:) han visste tydligen ngt superställe där nån kille hade fått 7 fiskar på 3 minuter! haha inte dåligt! får se om vi har lika bra tur! Vi har nån mjöl-vatten gegga som tydligen ska funka som bete ? haha
'
http://www.aftonbladet.se/vader/article7141788.ab
'
Happis hetast i historien! fan vad nice, gissa om jag har fått höra om det av arbetskompisarna... haha. 28 grader och nästan snö på marken. är småavis på er där hemma. En annan sitter inne på ett jävla kontor 8-17 dag ut och dag in....... fifan
'
Skön bild på Jerry o hans lillasötnos;) och Danne och Matti som fiskar där i bakgrunden! Kul=)
'
Ännu mer avis är jag på kusinen som mmsade en bild till brorsan där han sitter i Levi, med TSHIRT OCH DRICKER EN ÖL OCH ÄR DÄR OCH ÅKER SLALOM. himmelriket.
'
Hehe ne nå, inte har vi det så dåligt här heller ;) iaf inte mellan kl 17 på kvällen och 8 på morgonen :D hehe ne jag skoja=) Jag har det bra! är glad. solen skiner, jag älskar staden, är så glad att jag flyttat hit... saknar vissa personer som ännu är i habiranda.. men de flesta kommer ju sakta men säkert försvinna därifrån så snart skulle man ändå inte haft mkt kvar där.. och jag älskar verkligen allt med sthlm.
'
Nu menar jag inte att jag inte älskar happis. I do. Är och kommer alltid vara "Hemma". Finaste stället på jorden. Men just nu känner jag att jag vill se något annat:)
'
Nej nu ska jag sluta tänka på happis innan jag börjar tjöta. Och philip stackarn står och väntar med kastspöt i handen så jag måste nog börja avrunda och dra med honom till det där magiska fiskestället. Ha det så bra Mervi och Mia och alla andra som nu kan tänkas råka klicka förbi här:)!

FILMER JAG VILL SE

Delad första plats
'
'
Sex & the city 2
'
Eclipse
'
'

VAAARMT

Jiiiisses vad varmt det är! Underbart! Riktig sommarvärme!
'
Kom precis hem från en härlig joggingtur. Tänkte försöka komma igång lite igen här. Hittade ett riktigt fint joggingställe här alldeles brevid brorsan. Är så jävla vackert häromkring. Sebastian med S pratade om nåt skitfint ställe vars nå militärer brukar träna vid sankt eriksplan, ska nog dra förbi där ngn dag och kolla om det är så fint som han säger:)
'
Hoppas motivationen håller i sig bara ;)
'
"Vann" btw en godisrulle på jobbet igår, NÄSTA person som sålde skulle få den, och det var jag;) hiihih. göttigt. (observera att detta då inte hade ngt med vem som var bäst eller sålde mest att göra, utan helt enkelt nästa person som sålde:D)
'
Idag var första ggn på jobbet som ALLA ANDRA TJEJERNA hade med sig mat hemifrån och INTE JAG. haha. Men Carro var söt och följde med till Gustavs iaf, och gav sin kinamat hon hade med sig till Zebastian som Z som varken hade pengar eller mat med sig. Dagens goda gärning.
'
Jag försöker komma på om jag gjort någon god gärning idag..... kan inte komma på nåt alls.Bara små löjliga saker som nog inte räknas. Från och med idag ska jag försöka göra någon god gärning varje dag. NÅT iaf. vadsomhelst.
'
Mamma och pappa har då varit världens sötaste för dom har städat typ hela lägenheten och varit och köpt URSÖTA LÅDOR som dom lagt ner alla mina kläder i och dom har städat alla mina saker. Allt har bara legat i en enda stor hög i Olivias rum på ett bord, och i väskan under bordet. Nu är allt fint fixat och viket och alla smycken på ett ställe... osv osv. Får dåligt samvete för att jag är en sån slarvpelle. Hoppas dom vet hur tacksam jag är för allt dom gör/gjort för mig.
'
Pratade föressten med en australienare idag efter jobbet som arbetar som personlig tränare på gymmet nedanför Vendators lokaler, han kom från Sydney, bor nu i Sthlm och i sommar skulle han resa runt till en hel massa länder...  jag är sååå såååååå sååååååååå sugen på att dra ut i världen... bara göra massa saker medans man ännu är ung...
'
Åh jag är så avundsjuk på alla som har möjligheten att uppleva allt sånt.. egentligen kan väl alla det, skulle kunna åka till Norge och jobba häcken av mig i nga månader och spara ihop så man kanske skulle ha råd att åka till ngt coolt ställe.. Usa eller Australien eller nåt annat såndär häfigt ;)  ffff aaa nnnn vvvv aaa ddd ccc ooooo lllll ttt. Blev bara så jävla inspirerad av den här killen. Vill också!
'
Nu umgås med min kära familj:) Hejdå

iöygföiou8gt_ÄP09'

Helloii=)
'
Är så himla glad att mamma och pappa kommit hit!
'
Har vart till kista idag och gjort lite ärenden, klippte även håret. Det var på tiden, vilket kråkbo det hade blivit. :)
'
Nu på kvällen har vi ätit finskt godis och kollat tv:)
'
Börjar bli pömsig så tänkte ge kudden en chans så kanske jag somnar i någorlunda god tid för en ggns skull..
'
men det kommer ju inte hända så kan lika gärna gå och fixa med lite grejs som jag tänkt göra nu ett tag..
'
imorgon jobb. inte taggad alls. har vart riktigt skönt med långhelg. såhär skulle det vara jämt. 3 dagar jobb 4 dagar ledigt. perfekt.
'
någon borde ta upp det som förslag till regeringen:) ja tror inte fredde r. skulle ha ngt emot det heller.
'
nä nu så...
'
ha te pra

Nu har värmen kommit till sthlm också:)

Vaknade vid 12 idag, dammsög hela lägenheten och brorsan städade annat, bär vi var klara åkte vi in till stan och kollade på en bärbar pc till mig. Vet ungefär vad jag vill ha nu, nu gäller det bara att bestämma sig för vilken jag ska köpa:)
lutar mest mot denna: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=574432
Efteråt var vi aaashungriga så vi stack till Sandys. Jag käkade en Het grek & brorsan tog en submarine med skagenröra och sen promenixade vi tillbaka till minneberg:)
Det har varit stekhett hela dagen. det var alldeles för varmt med bara tshirt och jeansleggings. nice somfan.
dock undrar jag hur vi ska överleva på jobbet då vi har dresscode, inget som slutar över knäna och det är sjukt varmt där inne, kass luftkonditionering och pga pollenallergiker får vi inte öppna fönstrena.
Sen hämtade vi iaf kidsen, var förbi coop och köpte massa gott, så resten av kvällen har ju bara myst och kollat tv:)
Jesjapjojeiii nu vet ni det:D nu ska jag göra en macka eller nåt, mår så illa av allt godis:( hejdå

o wzzup med att det var 23 grader i happis idag?

är det inte i söder det ska vara varmare? vavavavaa
'
jeeelllaa fuskisar:)

wibbidiibooo

Var och hämtade min påse idag, hos Alex var det party tredje dagen i rad och det skulle fortsätta imorgon ;o hu hu! sa hej lite snabbt och sen stack jag och käkade på nå turkhak på brommaplan, fläskfilé med stribas, grönsaker och maassssa sååååås. Fan vad gött.
'
En liten promenad har jag också hunnit med, tiden går så fort när man pratar i telefon.. jag bara gick nån random väg och hamnade någonstans där jag aldrig varit förut, fortsatte att gå och sen vipps var jag hemma igen, hehe, en sak jag gillar med sthlm, man kan alltid hitta nya vägar att gå när man lessnat på de gamla;)
'
det blev iaf en ganska lång runda men det gick snabbt för pratade i telefon hela tiden. Mina stackars vänner fick agera psykolog när jag ringde och lättade på lillhjärtat mitt, att ni orkar med mig <3 och sen tillslut ringde jag mamma, det var så skönt att höra hennes röst! och snart får jag se henne och pappa! åh vad glad jag är, har saknat dom sååå mkt!:)
'
Nu känns allt iaf lite bättre, hihi. nu ska jag äta resten av min mummsiga middag, portionen man fick var så stor att jag inte fick i mig mer än en tredjedel, så tog med mig resten hem (Y)! kalla och kladdiga pommes dränkt i beasås med lite kallt kött på sidan. Mummms!
'
Har egentligen inte gjort så mkt mer än det idag, vart ner t tvättstugan och in till Kista en sväng(kom dock fram ca 5min innan allt stängde), skulle egentligen på bio men pallade inte ikväll. tråkjag. bläbleblåblablu:)
'
Nej nu ger jag mig, ska bara äta lite kvällsmat och sen äre baua som gäller. godnatt gott folk!

Jag vill spy

mår inge bra. haha.
Kollade bella & tyra show med kissie nyss. Ha Ha HA
Om jag såg sjuk ut imorse så ser hon döende ut.
'
Fan vad hårt hon gick på Bella & Tyra. Dock blev det inget slagsmål som hon lovat sina bloggläsare. Stackarn. Hennes osäkerhet lyste verkligen igenom. Man vill bara krama henne och säga att allt kommer bli bra.
'
ännu att jag sitter och skriver om dom.
'
Sitter och lyssnar på "efterljudet" från filmen jag kollade tidigare.
fan vad inspirerad jag blev av den. Vill också börja måla! Älskade tavlorna!
Har alltid tänkt att jag ska göra det när jag fixar egen lägga.
Skulle vara hur roligt som helst att få kladda lite ifred. Få utlopp för min konstnärliga ådra;)
'
Annars var väl filmen bra.. fast jag inte orkade vara så fokuserad på den.. när jag tänker efter kommer jag inte ens ihåg hur den slutade......
'
blablabla nu blev det sånthär nattbabbel igen. Pallar inte gå och sova, ska vara vaken sent och förhoppningsvis sova bort halva dagen imorgon.
'
Har känt mig lite som penelope i filmen under det senaste faktiskt.. helt jävla labil.. det får gärna bli bra snart, tack.
'
jag skulle behöva ngn som kramade mig just nu.
'
'
'
Älskar den här bilden. ällskaart'
nå skure sitta fint me en cigg va?? lugna nerverna lite
'
fick för mig att testa här för ngn vecka sen, nykter, en liten cigg efter jobbet, vad var ens grejen med det? mådde iaf apa i flera dagar.
el tobacco es nada para mi

Jag kan inte sitta still

filmen verkar jättebra men var tvungen att ta en paus.. jag har ingen ro i kroppen. jag måste p r a a a t a a a a .... vem kan man ringa kl 10 över 3 på natten?
'
längtar tills imorgon så jag kan göra massa saker! Jag ska till alex och hämta min påse som jag lämnat dit, iaf. YES, skönt att ha ett MÅSTE, att måsta ÅKA någonstans. Hoppas det tar jättelänge. Och så ska jag kanske följa med bror och barn till massa affärer, samt göra lite egna ärenden. Fast det beror på när dom ska iväg, Kl 9-10 trodde patrik men FÖRHOPPNINGSVIS så sover jag fortfarande då så jag måste nog åka in själv senare och fixa.
'
åh. nu fortsätta med filmen. Kul att dom visar massa saker som man sett när man var i Barcelona. det var därför jag ville se filmen från början:) Måste bara än en ggn påpeka hur facinerad jag blev av staden. jag älskade den. Jag har varit i många länder, men mest i badorter, DET ÄLSKAR JAG MED, men det var kul att få uppleva lite storstadsliv:) Det skulle vara kul att testa att bo där ett tag? :) känslan man hade när man gick runt på gatorna sent på kvällarna..
'
'
'
'
eller tänk er att bo på nån niceig turistort.. sola och bada hela dagarna och ha nån rik snubbe där som betalar för drinkarna? hehe. nejmen. det hade vart nice att uppleva ngt annat än sverige för ett tag:)
'
Nä, storstad,, de skulle jag vela testa
'

Galet hur mkt man hinner med på en månad.....

hur lyckas jag med allt? och jag försöker inte ens...
'
Det måste vara nåt visst med mig..  som ett kylskåp drar till sig magneter drar jag till mig konstigheter och olustiga situationer......
'
känns som att vad det än handlar om är jag alltid inblandad där på något vänster..
'
'
haha.
'
Nu börja kolla filmen.. blev lite sent, men jag är ju LEEDIIIG IMORGON! :)
'
Puss

Vicky Christina Barcelona

Sovit typ 4h mitt på dagen, vaknade 7 och jag och Patrik tog en promenad in till Kristineberg och har och handlade på Lindhagen. Chips, dipp, chiliostbågar, maraboux2, lösgodis, cola och pucko fick följa med oss hem. haahhah,. fan vad vi ska fläska idag :p
'
Annars är allt väl lite sådär.. är inte helt kry och inte helt glad.. men då passar gott o äta och 2 hyrfilmer väldigt braa. Hyrde Vicky Christina Barcelona och brorsan hyrde nån film om nåt fotbollslag?
'
'
Nu börja kolla.... hejdåå

leeeediiiig

fan vad skönt med långhelg... välbehövt!
'
Igår åkte jag o några arbetskompisar med båten (Har ju båtkort!) från alvik in till stan.. vi beställde lite dricka och satt och njöt av åkturen, riktigt fint var det.
'
Sen stack jag, Thess och Carro till det mongoliska stället igen, så jävla nice, vi tog buffé och jag käkade som för en hel pluton. Vi fick matkoma somfan men det hindrade inte osss.. haha.. vi stack hem till Alex på fest.. fan vad nice hans lägga är:) Det var som utomlands, såndär vit stenyta och balkongen var typ 10ggr en vanlig balkong.. och inne var det också såååå jäääävlaaa niiiiceee. Haha märks det att jag är avundsjuk?
'
Orkade aldrig dra till krogen, folket skulle till white room, men stack och hälsade på lite polare istället. sen sleepeerrss och så vaknade jag imorse och var inte helt på topp. tjejen som kollade tillbaka på mig från spegeln såg ut som 7 svåra år med mörka ringar under ögonen och helt pluffsigt ansikte. På hemvägen stannade jag i stan och drog och käkade på donken. beställde minimål med plusmeny och en extra kycklinghamburgare... haha vettefan vad det skulle vara bra för för jag fick inte i mig mer än en tredjedel av allt jag beställt.. hade tänkt kika lite i affärer men det är ju röd dag idag så inget var öppet :( kista har ju iof öppet, funttar på att dra förbi där ikväll, om inget roligare dyker upp:)
'
Skulle helst bara gå och sova, men får så dåligt samvete då.

Har varit en lugn och skön söndag

Dammsugit hallen, köket och vardagsrummet samt städat toaletten, när jag var klar och patrik kom hem från Philip jijutsuträning stack han och jag iväg till Marjatta och käkade lunch/middag. Det bjöds på fläskfilé med någon medelhansblandning med klyftpotatis och grönsaker och super god hot-beasås, och glass med choklad-rån(heter detså?) till efterrätt! Gud vad gott det var, jag åt tacksamt upp allt som låg på tallriken :d
'
Senare kom kidsen hit och vi har inte gjort ngt speciellt, glott tv och ätit gott. Tog en långprommis till Lindhagen och köpte lite schmink.
'
Kände mig typ yr och behövde få rensa tankarna lite... just nu känns läget inte sådär jätteking... men men men men.. ibland måste man ta svåra beslut som man vet inte blir kul alls, men kanske är för det bästa för alla ändå i slutändan..... för nu iaf.
'
ibland vill jag inte vara jag

Blev inge Gaga

Blev inge Gagag i fredags, drog till ballbreaker och sen ut på nån krog :) Mkt trevlig kväll, eftarit hos Simon och sen till Thess o sova, åt en halv äcklig bakispizza på pizzerian runt hörnet (stor besvikelse) och sen var jag bara död resten av dagen. Till kvällen när alla fortfarande var helt döda köpte jag och brorsan massa onyttigheter och satt och tyckte synd om oss själva framför tvn.
'
Vaknade imorse sen, fortfarande inte helt kryyy (man börjar bli gammal!) och håller på tömmer diskmaskinen, snart dammsuga så barnen slipper komma hem till en smutsig lägenhet ikväll, sen iväg till Marjatta på lunch/middag med brorsan och hämta mina grejer som snälla Sara och Lasse tagit med sig till mig från Haparanda när dom var där :) Sen kommer som sagt ungarna hit och jag smiter säkert iväg någonstans. Behöver lite frisk luft känner jag.
Om jag orkar alltså, slutar väl ändå att man stupar i sängen, så jävla sliten är jag... a l d r i g m e r efterfest.
'
Naij nu fortsätta så jag hinner klart innan brorsan kommer hem från Philips jijutsu! PööööööXXXXx

RAARAA a a a aaa Rommaaa rommaaaammaaa gaagaaa ohlallaaaaa

Idag har jag

jobbat
lunchat på banthai
varit till kista med malin
haft fredagsmys med patrik för han ska ut imorgon så han tog det idag istället :D

nu skulle man kanske gå o sova


fan vad arg jag är på mig själv som inte var ute i god tid med att köpa biljetter till Lady gagas konsert imorgon.. hade SÅÅÅÅÅ JÄÄÄVLAA GÄÄÄRNAAA velat gå!

äsch. sen när jag är rik åker jag till usa och kollar på henne istället.


Alvik-Haninge 3h

Blev inge lunchlåda idag ändå.. vi var till Banthai och käkade istället. Satt ute i solen och det var nästan stekhett ute. underbart!
'
Efter jobbet fick jag och Thess idén att promenera till Haninge från Alvik, det blev en liten promenad på 3h! Gissa om det brände i fötterna efter mina stövlar, dom tillochmed SPRACK I SKINNET! Då har man gått långt :D
'
Nu kom jag precis ur badet och ska bara äta nåt sen ska jag börja gå och lägga mig så man orkar upp imorgon:) Inte blev det att sova alltför tidigt idag heller, men tidigare än vanligt iaf! Nattis!

Jordgubbar & Bubbelvatten

Sitter och väntar på Patte, jag hade lite tur, skulle just börja traska upp till Coop nära när han ringer och säger att han är på Coop forum och undrar om jag behöver ngt, så bad honom köpa jordgubbar och mineralvatten så nu slapp jag göra den extra lilla ansträngningen och nu sitter jag bara här och väntar på att han ska komma hem med det åt mig ;)
'
Haha, åt föressten en stört stor pizza idag, den ba hängde över kanterna på tallriken! var så hungrig så jag åt hela. '
'
Jag har föressten tänkt bli både nyttig och ekonomisk och börja ta med mig lunchlåda istället för att alltid följa med tjejerna ut och äta på lunchen! Idag tog jag t.ex. med mig lite lasagnerester i en liten låda. Det var jättegott, men saknade sällskapet. Inte för att Fanuel var dåligt sällskap men just idag ville jag ville ha lite tjejsnack :D
'
Aja får väl vänja mig att äta själv åtminstone 3 av 5 dagar? Låter väl rimligt? Så sparar man lite pengar! Jepp så ska jag göra!
'
Nu ska jag iallafall hoppa i duschen, ta ett varmt bad, sen när jag är klar är nog patrik här med mina jordgubbar och mitt bubbelvatten, så ska jag mysa en liten stund och sen gå och lägga mig i god tid så man inte alltid är helt död på jobbet.
'
Pusshej

Blä

Ibland vill man bara lägga sig ner på golvet och lipa.. håller ni inte med? Haha

RSS 2.0