Snart har ännu en vecka gått

Bara det bästa av den kvar..

Den här veckan har bestått av jobb, jobb, jobb, shopping, shopping, solning, solning och fina middagar, och en massa annat roligt med girlsen. Har redan bränt alldeles för mkt av lönen och det är bara den 26e....

Imorgon verkar det bli grönan iaf och på lördag äre pppppardey, eventuellt kräftskiva. Har inte bestämt om jag ska gå än (hos emelies pojkvän) eller om jag och tess drar och raggar naaajsiga stekare på stureplan istället. eventuellt skulle thessi introducera mig för alla heta rockers på Harry B. James. hmmm.

vi får se vart helgen tar mig...


Har just kommit upp från årtes kanske sista dopp (hoppas inte)

Olivia och Philip var i vattnet redan innan jag ens kommit utanför dörren typ, men för en gamling som mig tog det ett tag att komma i, stog typ halvvägs ner på stegen i flera minuter innan jag vågade mig på att sakta smyga ner under ytan, (var ju illa tvungen eftersom badandet faktiskt var MIN idé från början) men när man väl vant sig var det asnice, typ varmare än i luften. Tillsut var det barnen som stog och huttrade på bryggan och gnällde på att jag skulle komma upp. haha.

Annars har dagen spenderats åt att fira Olivias stora dag! Lilltjejen fyller 11 år! Kan ni tänka er? Det känns som att hon föddes igår. Jävla. 11 år sedan nu. Fan vad tiden går fort. Det betyder att jag också är 11 år äldre. 11 år sedan jag var 9. Haha. Vad liten jag var. Yngre än vad hon är nu. Jag kände mig så stor och gammal när jag blev FASTER för andra ggn!

Först var det paketöppningsdags och sedan födelsedagsfika med allihopa plus Nina. Sen åkte vi alla in till stan och gick och såg Shrek på bio i 3D. Snacka om att vara kärlekskrank när man blir helt varm i hjärtat av en typ barnfilm;) Sedan fick Olivia välja var hon ville äta födelsedagsmiddag så det blev Pizza Hut! naminam. Visste ni att de har ost i kanterna på pizzan där? fan vad naaajs. Jag beställde nachos, ångrade att jag ej tog en pizza när jag fick smaka lite på Philips kanter. Haha. Nästa ggn ska jag ta en extra stor pizza med dubbla kanter (...).

Nu sitter jag här och huttrar, ska ner i badet en stund så man får upp kroppstemperaturen lite.. sitter fortfarande här i blöta badkläder.




En jag :)


Och här kommer MIAS inlägg ;)

så? ;) hihhihi.

Noniin, mitäs tänne vois sitte kirjoittaa.. Tänä helginä har jag tagit det lugnt, riktigt skönt att för en gångs skull bara göra ingenting (inte jobba eller festa) och bara vila ut sig :)

Igår var jag hem till Therese efter jobbet och babblade massa strunt (om killar och sånt, haha), och kollade filmen "En sommar med Göran", till det åt vi massa lösgodis, marabou och chiliostbågar. Var hemma igen vid tre tiden och jag somnade bums:)

Sov typ hela dagen idag, vaknade när klockan var närmare två och började städa lägenheten. Dammsög och grejer och mer än det och att ha pratat i telefon i flera timmar och att ha varit till Kista och köpt presenter till Emelie och Olivia så har jag inte gjort ett skit idag.

Imorgon fyller Olivia 11 år och det ska firas :) Massa mums har brorsan köpt hem och det kommer lite gäster :) Kommer bli en riktig tjockishelg detta (som att jag bantar de andra helgerna:P haha).

Just nu är humöret lite småless av vissa orsaker, konstig orsak, jag trodde inte att jag skulle bli less för en sån sak, men nu blev jag det iaf. Hm.. man överraskas av sig själv ibland.

Nu ska jag paketera paket och sen ta en dusch till (älskar att ligga i badet..) och sen sleeep:)



Ser fram emot ditt besök här nästa månad Mia! Hihi <3

Haij

Bloggar lite här på Mervis begäran. Jag har egentligen inte så mkt att säga, men gör det för hennes skull. Vad säger man då Mervi? haha

Sådär som mamma sa alltid när man var liten:) iof säger hon så än idag ibland. Eller typ, "Har du kommit ihåg att tacka?". mwhehee

Iallafall. Jobbat idag. Som alla andra dagar. Sitter på ett nytt astråkigt, kallt, Telia-projekt, det känns typ som på Dagens nyheter eller Canal digital. Hoppas på att få byta till Comhem eller allra helst Svenskan, eller så BMA. Gillar varma projekt mkt mer än kalla. För er som inte fattar "sälj-språk" så menar jag att jag gillar de som på ett eller annat sätt redan ÄR kunder hos företaget eller nyligen har varit det, de är glada och trevliga kunder och typ "Åååh, Heeej, Vad bra att du ringer!", dem gillar jag mer än projekten med kalla kunder, såna som varken har eller har haft något med företaget att göra för dem är ofta arga och otrevliga och typ "Jaha vad vill dudå? Nej tack jag är inte intresserad. Klick.".

Jaja, what to do. Efter jobbet var vi ner till Kalaset och tog några cider/glas vin/öl iaf, skönt att koppla av lite. Det var jag, Emelie, Alexander och Jonas. Hihi gullepluttarna. :D

Det var supertrevligt, men tillslut stängde dem så alla drog hemmåt. Eller jag och Jonas var feta och käkade på donken innan. Haha uscha. Sista donken på en månad!

Nu tänkte jag ge sängen en chans, så man är pigg och glad imorgon. Jobbar 12-20 och sen ska jag och Therese mötas upp i stan för ännu en sen middag. :*

Ska bara äta upp mitt GoDiSgOdIsGoDiSgOdIsGoDiSgOdIs innan jag går och borstar tänderna;) Pyss.


Söndag

Trött och sliten efter tre dagars festande.
torsdagskvällen spenderades med emelie på snaps, fredag vare barrunda och lördag inflyttningsfest. Och nu går jag runt som en levande död och väntar på bättre tider.

Överväger starkt en vit månad. Jag tar nog det i September. hehhee

Har inte skrivit något här på ett tag. Tänkte försöka sammanfatta lite vad som hänt sedan senast.

Har varit hemma från jobbet i 5 dagar, varit sjuk först och sedan ledig.

När jag var sjuk gjorde jag inte alltför mkt, satt hemma och kurerade mig själv.

Sedan jag blev frisk har jag varit och kollat på Eclipe på bio (Bästa filmen jag någonsin sett, har aldrig i hela mitt liv varit så kär som när jag kollat den och Twilight! Med risk för att låta som en fjortis, men jag ääälskar edward!! och jacob! oj vad jag vill vara Bella!!), den var riktigt riktigt riktigt bra. jag önskar att jag aldrig sett dem för då skulle jag kunna kolla dom för första ggn på nytt!!

Okej lite för många utropstecken där ;)

Har även sett Trollkarlens lärling tillsammans med brorsan och barnen, för att vara en barnfilm så var även den riktigt bra. Inte sådär löjlig som de flesta barnfilmer är, perfekt för kids i Phippelippes och Ollibollis ålder. Till och med jag och brorsan tyckte den var spännande.

Vad har hänt mer då? Gud vad man glömmer snabbt egentligen. Jag iaf. hehe.

I lördags var jag och Meena och Mimmi och fixade naglarna i Sollentuna. Har planerat det ett tag och nu äntligen blev det av! Så nu e dem långa och fina med fransk manikyr, love it!

Efteråt var jag och Meena och käkade på foodcourten i gallerian, hon åt nåt kinesiskt och jag käkade grillad fläskfilé med potatisgratäng med rödvinssky och tre olika såser till, guuud vad gott säger jag vara. fin snabbmat! Efter lurren
kikade vi runt en massa i affärerna, men mitt bankkort ligger på savemode just nu så jag köpte ingenting, mer än födelsedagspresenter till Emelie då :)

Annars i veckan har jag hunnit vara till Mongoliska stället med Emelie också. Haha han e för härlig servitören där:) förut skrev jag ju att han bjussa på en drink när jag och Thessie var där, "vin med vodka", asäckligt, ggn efter när jag var där med Mia och Mervi bjöd han på efterrätt, niiiice! Och denna gången fick både jag och Emmisen hela kalaset, hela buffén och alla drickorna, for free. (Y)

Haha. Det var väldigt snällt av honom tyckte jag. Men men nu börjar kl bli mkt och imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. jag vill verkligen inte sova. vill inte vill inte vill inte. men men mkt man inte vill som man måste här i världen.



Min fina snabbmat, Och fina tjejerna som får sina nya fina naglar fixade:)


En mysig bild jag tog då när jag och Therese promenerade till Huddinge från Alvik för flera månader seda, och fina Malin med sötaste Misse.


Fiiina Therese och fiiina Carro på båten. Och sist men inte minst, jag med mina fina, Mervi och Mia.

Såå:)

Godnatt på er.

Middag och Bio

idag var jag och Therese och käkade middag på kinastället nära Hötorget, mitt absoluta favvo-kinaställe i sthlm, hittills! Bara för att deras kyckling schezuan är såå jäävla good! de hade sjukt god cider också.. somer.. nåt.. tror jag den hette. Måste kolla om den finns på bolaget!

Efter middagen gick vi och beställde biobiljetter till Inception! Riktigt bra rulle! Rätt skruvad, just like me;) haha. Nu kom jag ganska nyss hem och ska gå och lägga mig rätt snart, ska upp tidigt, om jag orkar, och träffa Dima som är på genomresa från Haparanda påväg ner hem till Karlshamn. Får se om jag orkar upp, haha ;)

Sen efter det ska jag jobba, och sedan efter jobbet ska jag o hälsa på hemma hos min granne N.

Justja en annan anledning att dra t stan, måste kolla om de har min klänning där:) den som inte fanns i kista:( mörrrrr.

på fredag kommer S hem från sin långa resa nere på gotland så vi ska förbi där o heelsa pooo, och på lördag blir det party med emelie gumman och sen på söndag skulle jag nog umgås med malin iaf, inte sett henne på evigheter känns det som. Det var veckans planer lite kort sådär.. någonstans här imellan hade jag tänkt hinna sola också.... det blir ju aldrig av! mörrr :(

aja nu sleeep, puss på er små liv.


its a hiphiphiphiphippiii its a happhapphaphaphappyy its a hiphiphip hurrayy its a happy hippo holiday!

Utbildningen för DN galan gick bra i måndags, var inte så mkt jox:) jag ska jobba på fredag på stadion med att dela ut goodiebags till vipkunder, samt att hålla lite ordning osv. Inget alltför avancerat;)

Hade också velat jobba på onsdag på lilla DN dalan i kungsträdgården, då ska de göra löpsedlar till barn osv, och hela dagen går ut på att barnen ska få testa på olika friidrottsgrenar samt träffa stjärnorna samt få ansiktsmålningar osv osv. Så kuul! men jag får väl nöja mig med de gråa gubbarna och alla sporttokar på fredag;)

Vi fick skitsexiga kläder att ha på oss också. najs. typ xxxl trädgårdsmästar kläder och en snajjsig liten dn-keps som pricken på i ;) Och det går inte att "glömma den hemma" heller för dom försäkrade oss om att vi inte behövde bara oroliga, för de tar med sig reservkepsar ifall nåt sånt skulle hända ;) antar att det hade hänt förut. hahah.

Efter utbildningen var vi och lunchade på ett skitnajs kinaställe. riiktigt goda friterade kycklingar hade dem! vi bestämde att diiit ska vi tillbaka:) haha.

Gårdagen var en helt ok dag den med, jag började med att slå personligt säljrekord på canal digital merförsäljning på morgonen redan, så lade en bra grund för resten av dagen så att säga, så det var kul:) Sen skulle jag till kista och köpa en klänning, inte lika kul för när jag kom fram så fanns den inte i rätt färg, så jag fick åka tillbaka utan klänning :( Påvägen hoppade jag av på fridhemsplan, skyndade mig som faaaan för jag ville hinna sola lite innan de stängde, men dörrarna hade låsts 5 minuter innan jag kom fram. snooopeeeeet.

Blev lite grinig där så åkte till alvik och gick på ica för att köpa lite nödvändigheter, såg att det står "halva priset på lösviktsbröd efter kl 22", och såg vääärldens mest smarrig-looking kladdkaka och tänkte att är den INTE på halva priset så tar jag den INTE, men är den det så är det ment to be! Så frågade en kille som jobbade och jaaviiisst fan var den på halva, så hela gårdags kvällen har jag suttit och tryckt i mig kladdkaka:) Mår typ ännu illa efter det.

Nu ska jag fixa mig lite snabbt och åka in till stan innan jobbet om jag hinner. Sen efter jobbet ska jag möta upp Therese för att käka middag:) Fan vad mkt pengar jag bränner på käk. Måste börja tänka mer ekonomiskt! helkkari.

Pöss&kjam

naanaaanaaaaa

Ätit världens godaste middag, fisk, potatis och vin, jag som älskar fisk! och vin! och det var supergod sås. till och med potatisen var så god som potatis kan bli. Ojojoj. haha. Efter maten kollade vi lite serier och kollade Johnny English, hihi mkt trevlig kväll. Nu gå och lägga mig för imorgon ska jag och två supergoa tjejer från jobbet, Mimmi och Meena, få utbildning för att jobba på DN-galan i övermorgon och på onsdag :)

Blir kul med lite omväxling i arbetet. Nu ska jag gå och sova. Pussar och kramar till alla mina kära!



Jag vilar lite i soffan innan utgång :D heheh det var en jävligt rolig kväll detta! Miss u Mia!


Heeeej sköna söndag!

Sovit lite för länge idag och oj vad skönt det var!
min kropp kändes alldeles paj igår och jag känner mig fortfarande helt död i huvudet, vill inte ens tänka mig hur jag hade mått om jag varit ut igår!

Sitter och väntar på att mina brustabletter ska lösas upp i ett glas här och sen ska jag hoppa i duschen. Gud vad skönt det ska bli!

Ikväll ser planerna ut som så att jag ska ragga upp ngn tjejkompis och sen ska vi dra hem till sebbe på middag med han o hans polare. Han har varit borta typ hela sommaren så ska bli kul att ses.

Hade väl typ trehundra andra planer idag också men dem har jag glömt/skitit i, bra där, borde kanske sluta skjuta upp grejer hela tiden.

nu är bruset klart och uppdrucket så nu duschilainen! det här inlägget tog ungefär 45 minuter att skriva.

RSS 2.0