partypooper

Just exakt nu skulle jag egentligen vara på en inflyttningsfest på telefonplan och partajja järnet. men icke, istället sitter och här och äter en billys panpizza och väntar på att min chips-dipp ska bli färdig. sååååååå naaaaaaaajs!!!!

Det som egentligen hände var att jag åkte till tessi igår och drack vin och snackade skit och annat såntdär som vi är bra på. Sen åkte vi in till någon krog och festade the night away. Som man bör så åt vi på donken efteråt och sen tog vi en taxi hem. babblade i telefon lite längre än jag bordat kanske så det blev inte att sova så många timmar innan det var dags att dra och jobba igen. kl 13 var jag på kontoret och satt och ringde fram till kl 17. Sen traskade jag hem och det tog inte länge innan jag sov som en stock. Hade mobilen på ljudlös så inte har det ju gått att nå mig/väcka mig heller, så vaknade av mig själv typ tjugo i elva. övervägde att snabbt dra hoppa in i festblåsan och dra på mig lite maskara och dra iväg på äventyr, men var totalt osugen så snabbade mig till ica istället och köpte chips, dipp, billys, cola och sånadär bakistabletter som jag tänker testa. så nu sitter jag här o trycker pizza och snart äre dags att börja på chipsen. mohahhhaaaa.

hoppas ni får en trevlig lördagskväll allihopa!

Utkast: Juli 29, 2010

Gud vad alla mina inlägg nästan handlar om fest och alkohol men måste bara säga att jag hade SÅÅ JÄÄVLA ROLIGT i onsdags. haha. sjuk kväll. efter jobbet drog jag, mia och sandra ut på nåt ställe i gamla stan. Skulle egentligen vara nykter, men det gick det ju som det gick med och kvällen slutade på en galen efterfest som vi inte ska berätta alltför mkt om i bloggen. haha.

Kom väl hem någon gång under morgontimmarna idag, sov ruset av mig och drog til jobbet vid två. Bara jag, Benjamin, Christoffer och Alexander från vår grupp där idag. Satt på SVD hela dagen och killarna på canal digital, materialet jag har är uuurkasst, kommer nog bara sitta på det två dagar till. Egentligen är det så värdelöst att det knappt är värt att ens försöka ringa på det, men dom vill ha bort det, och jag jag är ett big fan av varma projekt så jag sitter mer än gärna och slöringer bort det ;) hatar canal digital!

Nej nu ska jag städa badrumsskåpet, betala räkningar, byta glödlampa, leta upp nå trasor, duscha, gå ner och boka tvättstugetid och massa annat roligt. SEN ska jag sova.

 

nga random bilder

svanar här nere vid vattnet, och theo o sebbe från dn på sebbes fest och theo har på sig sebbes ryssmössa, från för någon månad sen. tycker dehär bilderna är såjävla sköna på något sätt... hahhahahahhah. kan inte sluta garva åt dem. :D

hejdooooooooo!


ONE MORE REGGEA FOR THE ROAD

Spenderat världens roligaste helg tillsammans med bland annat med Mia som varit här och hälsat på igen, hela långa vägen ifrån Haparanda:)

Torsdag drack vi vin tillsammans med Niklas och hans kusin här hemma hos mig, hehe mkt trevligt, sen var jag helt död på jobbet dagen efter,jobbade en låååång dag och sen på kvällen var det dags igen :D

vi förkrökade och sen åkte vi till 360 och mötte upp lite fd happisbor, sandra, mia, stefan, kristoffer osv. dansade aaall night long, hehe, och sen avslutade vi kvällen på donken ;)

två kvällar avklarade men one more 2 go, festen var ej slut än, vi skulle återigen till 360, men någonstans påvägen blev det andra planer och vi hamnade på en hemmafest på tyresö ;) men det var sjukt trevligt det också.

Roligaste på hela helgen var ändå nästan bussresan in till sthlm igen morgonen efter, som vi garvade, hahahh, det var så jävla kul.. sen när vi väl kom hem var det storstädning som gällde igen, så den dagen spenderades med att äta bakispizza och skrubba toalettgolv. myspys.

sen idag har jag jobbat från 12 till 20 och sen bara kommit hem, gjort lite sallad och nu ska jag bara försöka göra något åt min fina väska som fylldes med rödvin i lördags och göra något åt min telefon som vägrar gå igång. jeejee. bra petra.

Jo! Stilpoäng till mia i trapporna! Hahah;)) :*


tisdag

tröött:) jobbat 11h idag. Satt och flummade mest hela dagen, efter jobbet stack jag och Martin och tog en cider/öl på kalaset och väntade tills peter slutade kl 21. Sedan mötte vi upp deras polare Robin och stack alla hem till mig. Martin tyckte så synd om mig för att jag inte kan laga mat, så han som är typ kock kokade ihop väärldens godaste köttfärssås till mig. Jag har ätit många goda köttfärssåser i mitt liv men denna tog fan priset. haha. otroligt tacksam är jag. lämnades lite till lurre imorgon också :D riktigt nice. lite annat än min torra brända köttfärssås jag försökte mig på i veckan :D haha

nu stack killarna hem iaf, ska äta upp siiiiista lilla biten från kladdkakan jag och emelie och christoffer köpte igår. Vi satt här ute på min markbalkong och åt kladdkaka och drack rosé. fiint.

nej nu sova, var dum nog att säga att jag jobbar 13h imorgon, yeeeyyy!! :) pusspuss på er töntaarrr


en bild jag smygfotade


haha så gullig. blir helt varm i hjärtat av den :D


SÖNDAGS-LAT

Solen har skinit HEELA dagen, och jag har BARA SUTTIT INNE hela förmiddagen!

Orkade verkligen inte göra något, sov till kl 13 och sen bara chillade jag... tog igen alla förlorade sömntimmar från fredagsnatten, haha.

Mia och Mervi har åkt iväg. Känns så tomt här nu. Tur att Mia iaf kommer tillbaka till veckan. Och Mervi flyttar snart till Lund. Hon är en av dem där duktiga och smarta personerna med framförhållning som fasktiskt tar tag i sitt liv och skaffar sig ett bra yrke och inte bara slösar bort både sin tid och sina hjärnceller på sockersöta paraplydrinkar på nå sketna krogar ända fram till 5 på morgonen...

lallala.


Efter en stund in på dagen/kvällen idag så tog jag faktiskt tag i mitt liv. Ett gäng skulle iväg till Mälarhöjdsbadet och frågade om jag skulle med, passade ungefär sådär alldeles utmärkt in i min totalt plan-lösa dag så jag satte mig på tuben och åkte iväg mot bredängen.

Emelie och Theo skulle också komma med, men de hann ej med så det var bara jag Fredrik och Jon som åkte. Det var iaf jävligt skönt att bada, vattnet var typ lika varmt som luften. Det var inte alls kallt och det var jävligt mkt folk där, trots att kl hade hunnit bli typ sju innan vi var framme.

Killarna stylade i hopptornet och jag plaskade mest bara runt. Satt på stranden och betraktade en liten ankfamilj som hade vägarna förbi. Babyankor måste vara det sötaste som finns.

Det var iaf sjukt nice.

Ibland funderar jag på om jag borde börja skriva dagbok. riktig dagbok. eller ja, jag skulle nog kanske aldrig palla att skriva för hand. haha hej skrivkramp. men typ privat, internet-dagbok. mitt liv är så fullt med konstiga och lustiga och alldeles underbara och helt bara galna saker som jag aldrig skulle kunna skriva här i bloggen.

Jag menar.... det som hänt är ju så mkt mer än det jag skriver hit.. från att ha vaknat på fredag, tills nu när jag ska sova på söndag-natt, under endast en helg, har jag hunnit träffa på en hel massa kottar som kommer att ha större eller mindre betydelse i mitt liv. jag har gjort en heeel del saker som alla på något sätt lägger vägen för vart jag är påväg med mitt liv...  men jag kan inte skriva det, för att ni läser.

Just nu är jag väldigt tillfreds med min situation. Visst, finns mkt som skulle kunna vara bättre.. bättre jobb, bättre lön, egen bostad... osv, men överlag, så är jag rätt lycklig oftast. Jag mår helt enkelt bra. Jag är nog en såndär människa som trivs där det händer saker. Samtidigt som jag ibland är trött på att hela tiden känna att jag är i centrum för massa situationer och önskar att man bara för en gångs skull skulle kunna få bara vara i lugn och ro. Men när jag väl har mina lugna stunder blir jag rastlös och otålig och saknar... jag vet inte vad det är jag saknar egentligen... men tomt blir det. Och så hamnar jag där igen.

Ibland blir jag sådär djup och sitter och funderar över livet, över mitt och andras liv, över om livet verkligen är så som vi föreställer oss det.. ibland känns det som att allt konstigt som händer dras till mig.. eller är det jag som dras till det? Är det jag som gör det? lever jag verkligen detta livet, finns det runtomkring mig på riktigt? finns ens jag ? för ibland känns det som att det måste vara någon som driver med mig?

haha jävlar vad dethär inlägget spårade.... precis detta jag menar med att jag kanske borde ha en privat dagbok. Skulle jag skriva allt jag tänker skulle det nog inte ta länge innan det kommer fyra män i vita rockar och knackar på min dörr.

Nej nu ska jag sova. Upp och jobba imorgon. Ska bli roligt att träffa alla arbetskollegor som jag inte sett sedan i måndags! Jag gillar Canal Digital gänget en hel massa! Så härliga typer!  Godnatt!

Hihiih

Nu har även finaste Merppan kommit hit till mig! så nu har jag både min mia och min mervi här:)
Jag är så glad! har saknat dem så mkt!

Igår var jag och Thessie till White room och partajjade. Jävligt bra kväll! hahha. Har varit helt död idag men har försökt att dölja det så gott det gått :P

Jag och tjejerna har varit runt på stan och sen bara myst hemma, vi tänkte egentligen dra ut och festa, men så ångrade vi oss, Mervi åker redan imorgon så vi tänkte ha lite kvalitetstid här hemma bara vi istället:)



Haha såhär sociala är vi! Jag sitter p åmin laptop (här), Mia sitter i soffan med sin laptop och Mervi sitter vid brorsans stationära :D hahah

har egentligen en massa jag vill skriva om..men jag orkar inte :P livet är bra iaf!

Nej nu ska jag gå och köpa chips och styra upp kvällen:) PUSS


underbara vecka!

varit hemma hela veckan. sol, bad, promenader, vänner, staden.. har aldrig varit så lycklig som denna vecka. haha.
vädret kan man ju inte klaga på heller!

idag kommer Mia hit. kära fina Mia! Håller just nu på att städa som en tok, och hon är i sthlm om en halvtimme. brottom brottom.

Nyss när jag städade upp lite kläder från golvet (jaa, fräscht petra) kröp det fram typ världens största spindel under dem. Har nog aldrig skrikit så högt i hela mitt liv, den kröp in under ett adressändring-kuvert och faaan som jag bankade på det. flera gånger. Som om det hade legat en björn där under. Har ont i hela armen nu. hahah. när jag vände på kuvertet var det inte mkt till spindel kvar, bara någon grön sörja. Så nu sitter jag här för att lugna mina nerver lite innan jag vågar gå in till spindelrummet och fortsätta städa igen :(

hihihi NÄÄMMDEEE JAG ATT MIIIAA KOMMER HIIIT ? Wwwowoiwiwiwiei fan vad kul att få så fint besök!

oj vad länge sen det var jag uppdaterade

konstigt eller, varken haft tid eller ork.  jobbat 12h varje dag hela veckan. 8-8. najs. vad gör man inte, måste ju förtjäna min semester jag tänkte ta nu om ngn vecka!

ihelgen var tanken att jag skulle vila ut mig ordentligt! så blidde det ju såklart inte, blev väckt kl 10 på lördag när jag lagt mig kl 3 på fredag, lördagkväll var vi och förade på snaps och sen drog vi på inflyttningsfest borta på telefonplan så kom inte hem förrens 07.00 och idag blev jag väckt efter 10 igen. inte mkt sömn med andra ord.

Dagen har spenderats med emelie och vi var och tittade på en lägenhet ute i Hässelby. gillade den inte alls. nej. det bara kändes jättefel! Jag har inte höga krav, inte! men nej. fick ingen bra magkänsla där! håller tummarna att det ska fixa sig med lägenheten på östermalm som jag står som nummer två till! Håll tummarna för att tjej #1 inte ska vela ha den! hoppas hoppas hoppas!

Sedan emelie stack härifrån har jag inte gjort ett jota. värmt lite fläskfilé med potatisgratäng som jag fryst ner för någon dag sedan. det var egentligen morgondagens lurre. Får väl dra på donken imorgon då. hihi.

Jag har varit helt utslagen hela dagen. inne i olivias rum ligger det tre madrasser på hög, på hennes säng, lade mig där för att typ skriva ett sms eller nåt, och det ligger massa grejer på madrasserna också, skrev smset, skickade, blundade för ett ögonblick och det tog typ en sekund innan jag hade däckat dit. Vaknade 3 timmar senare pigg som fan. och det var nu två och en halv timme sen. hur ska jag lyckas somna inatt? tänkte ju vakna tidigt och hitta njuta lite av denna tropiska värme innan jag drar och jobbar kl 12.00.

kommer kännas som himmel att "bara" vara på kontoret i 8h.

Måste bara säga att jag är mkt förtjust i shakiras nya låtar. var inget fan på wherever, whenever eller vad den nu heter, -tiden.  uscha, nej inte alls min smak. Nu däermot, waka waka, she wolf, gypsy. Mkt praa!

påtal om wakawaka. Hur gick det i VM föressten? vilka vann? har ju försökt hålla lite halvt koll för en gångs skull. Har ju en del fotbollsintresserade vänner och man vill ju inte verka helt bakom flötet;)) tänker inte fråga någon, sånthär ska man ju veta. måste googla. haha

I'M IN MIAMI BITCH

hihi mysig dag igår:) morgonen spenderades med emmisen och sen promenerade jag,mamma,pappa och brorsan in till stan. Det var steeekhett ute, underbart! Vi gick i lite affärer och käkade sen lunch/middag på Jensens :) mkt trevligt att umgås med dem.

Jag såg ut som värsta blekfisen brevid dem när alla varit i turkiet, och jag är inte ens speciellt blek. haha.

Senare efter att vi kommit hem stack jag in till stan igen, jag och emelie mötte upp polly och roman som ville ses innan dem åker ivög i några veckor:) det blev lite senare än tänkt så vi sprang runt och letade efter ngt matställe som skulle vara öppet, men eftersom kl var typ 22-23 nånting så var det enda stället vi hittade som var öppet donken :D

Sen sa vi hejdååå till gullegrisarna och jag stack hem till S och hämtade lite grejer jag lämnat dit i fredags:)

Idag har inte varit en riktigt lika mysig dag... vaknade kl halv 7 och kl 8 skulle jag vara på jobbet..... hade en tolv timmar lång arbetsdag så nu är jag totalt slutkörd. Speciellt efter att ha suttit brevid en viss TOFFLAN som gapar som ett mongo hela tiden näör han pratar! hahah. nej men han är snäll. önskar bara att han kunde dämpa sig lite. Ont i huvudet som fan fick man.  Nu ska jag bara ducha och sen gå och sova för imorgon väntar en lika lång arbetsdag igen... och samma sak resten av veckan... och veckan efter det....

ska bli såååå skönt med semester i slutet av månaden... det kommer verkligen att kännas som semester, speciellt efter den här veckan :D

tjingeling!

Leann Rimes- Life goes on, haha.

Hade en supertrevlig kväll igår

Jag och Emelie började lite smått här hemma hos brorsan och sen bar det iväg mot stan för att möta upp våra vänner och några nya bekanta. Vi bestämde oss för att dra in på sturekompaniet, var i fint sällskap så vi bara gled förbi hela kön utan att behöva visa legg. Och åldersgränsen är 25. Kändes najsss.

Vi dansade och blev bjudna på drinkar. mkt trevlig kväll. efteråt drog vi på efterfest hos en av killarna. Satt och myste på balkongen mot innergården långt in på morgontimmarna.


Idag vaknade vi tidigt och började städa lägenheten för att det skulle vara fint när familken kom hem från turkiet idag. Sen var jag in till stan och kikade runt, åkte in till Kista också när det stängde i stan. Det enda jag köpte var alvedon och käk. värt. haha.

Nu ska jag byta om, blivit lite kallt såhär mot kvällen, sen ska jag och hälsa på hos grannen min:) pöss


:)

hejhej

slutade redan kl 17 idag. skönt. Var in till stan med Sötaste emelie och bilel. Var på jakt efter ett par armani jeans till billan, vi skulle vara smakråd, det slutade med att han fick med sig ett par diesel istället och två armani tishor. snygga var dem iaf. sommarfräscha. jag är nöjd.

När uppdraget var slutfört bjussa han oss på glass, så bussigt, och sen satte vi oss på en bänk, åt våra glassar och snackade skit, sen åkte vi hem. var väl hemma till kl 21 ungefär. 

Skulle egentligen träffa N men orkade ej göra nåt alls idag så har bara legat hemma. ända fram till nu. vart tog timmarna vägen??

nu borde jag IGEN gå och sova. JObba tidigt imorgon och sen ska jag och emppanpemppan på shoppingtur i stan. Massa grejs jag måste köpa. den där jävla bikinin bland annat!!!

Sen ska vi partta loss ordentligt varf planen, vi har en vodkaflaska som måste drickas upppp. sista kvällen jag är ensam hemma så jag tänkte mig tjejkväll.. några andra hade verkat tänkt annat men nixanpixan för här är det jag som bestämmer och hit är minsann inga karlar välkomna ;) så vi får möta upp våra sämre hälftar senare..

Lördagen kommer spenderas ute i solen med badande och solande,.. hörde jag någon viska något om en båt? fifan vad najz.




Föressten så ringde Sabrina nyss. Finaste hon förlorade en kusin för några dagar sen.  25  år gammal och dog i cancer! livet är så hemskt och orättvist. tänker på henne och hennes familj. tänk hur allt kan vända på en sekund... fäller en tår för fina sab.

nej nu ska jag gå och lägga mig i sängen och grubbla över livet och döden och allt därimellan, godnatt alla mina hoppas solen skiner imorgon.

RSS 2.0