Mommmm mommm mommmmm mooooommmm

Sprang runt på köpis idag med älsklingen, fick med mig örhängen och en liten partyväska :) även en tröja, som jag testade i storlek M i en färg, och den satt bra, men valde att ta en annan färg, så tog bara en i samma storlek utan att prova den, och när jag kom hem var den aaalldeles för liten ! knasigt. Ska gå tillbaka imorgon och fråga om jag kan byta den även fast den var på rea :/

Sen träffade jag Dima en sväng, vi har inte setts på år och daaaar, åt middag på golden flower och snackade skit, sen fick jag ganska brottom hem för jag frös som en liten gris och hade ingen lust att tralla runt i vinterkylan.

Har inget jättespännade att berätta den här gången.. sitter bara här och har tråkigt. Önskar att Danne skulle vara här med mig men nejnej han är ute på galej igen :)) voivoivoivovi inte har man nå pli på karln sin ;)

nånånåå.. nnu ska jag ta o packa ihop domdärjävlahmpåsarnasomjagtänkpackaihopifleraveckornuuu..om det inte var försent att skicka iväg dom då, så är det nog garanterat för sent nu. MennnN!! jag ger det ett försök. Pözhäj


Sitter och kollar gamla bilder samtidigt som jag skriver. ahaha, så man såg ut! kolla ögonbrynen ? voi jumalauta. sådär gick man runt alltså. huh huh, undra om man kommer säga likadant om det man har på sig/såsom man sminkar sig nu, om 10år ? :)

Digitalkamera

Kom just hem från Rajala, var på vinterjacks-jakt med Danne. Efter en hel massa velande fick iaf en snygg och praktisk vinterjacka från dressman följa med honom hem :D Sen fikade vi på Roberts coffé, hot chocolate och lihariisi piirakka :D muuuummmaaa

Nu sitter jag just och äter det sista av mina julgodisar...åt just det sista av mina julgodisar. Det tog slut. Vad tråkigt det känns. :(

Vad ska man göra nu då ? Jaaa, ska nog packa ihop HM-paketen som jag ska skicka tillbaka. Hoppas inte det är försent. Säkert är det. Fan i helvete isf. Ska gå och göra det nu på en ggn.

Längtar efter min digitalkamera gör jag också Har sett 1000 saker som jag tänkt "tänk om jag skulle haft den nu, då skule jag fotat det där" haha:)

Senare ska jag och Mia till köpcentret och kolla vad som finns kvar efter rea-rushen i var det lördags ? nånå, nu fixa domdär jävla paketen :) Jobbigt. Hej med er

det snöar bommullstussar:)

det ser så ut iaf

Var en sväng till köpcentret med Teemu för att spana in mellandags rean,. hade varken ork eller lust att börja rota i alla reahögar, men testade iaf några plagg inne på Veromoda, hittade en kofta som satt rätt bra, var skön, men som var en ganska ful lila färg.. så den lämnades kvar, men en snygg jacka fick följa med Teemu hem iaf:)

Just nu sitter jag och väntar på att pappa och patrik ska komma hem från sin långpromenad så vi kan börja äta någon gång. Känns som att dom varit borta i tyyyyp en två tre fyra fem sex sju timmar ungefär. Påtal om motion och träning så borde jag pallra mig till gymmet imorgon och förnya gymkortet. Mitt enmånads-kort tog slut lite innan jul och jag tänkte att det inte är någon idé köpa ett nytt förrens efter jul. Och nu har jag laddat upp med massa julskinka, köttbullar och choklad så nu orkar jag ge järnet fram till beach 2010. hihi. ;)

wiwiwiwiwiiwwiiwiwiw PUSSHEJJJJRUMPNISSAR

Only you

Can make my dreams com true..

Har den låten i huvudet. Haha cheesyyy;) Klickade just hem en digitalkamera på elgiganten.se.. 750 riksdaler gick den på.  Teemu sa att den suger pung men vi får ju se, funttsar på att avbeställa den och klicka hem den för 1100kr som tydligen ska vara så mkt bättre ? Men jag vet inte.. Min ekonomi är ju lite sisådär för tillfället så tänkte att bara man kan få bilder med den så är den good enough for me;P

Arrrgghhh svåra val man tvingas göra här i livet:))

Känns föressten konstigt att vara den enda i hushållet som stigit upp, vaknade vid 9, jag som vanligtvis är den som ligger och drar mig fram till kl 13 typ. Vrf sover alla andra så länge helt plötsligt? Dom som alltid ska vara såna muntra morgonmänniskor och gå runt och dona när man försöker sova, nu när man faktiskt VILL ha sällskap så ligger alla och snoosar. Hm!

Annandag jul

Hallååå, hoppas alla haft en bra jul! :)

Jag är iaf jävligt nöjd, mätt och belåten. Vi var till nikkala igår, Danne, Johan, Pia och jag och åt julbord, och idag har man också tryckt i sig som om man aldrig sett mat förut.

Just nu ligger danne i matkoma i min säng, helt utslagen :D Vi dissar hemvändarfesten i år, det har inte varit speciellt roligt tidigare år, och min intuision säger mig att det kommer suga lika hårt i år också. Så vi satsar på en annandag i lugnets tecken med chiliostbågar och cola, och en massa överbliven julchoklad. och mamma har gjort risalamalta också:D Så himla mysigt vi ska haaa deet :)) jag är så glad

det har kanske varit bästa julen någonsin :) fast det tycker jag iof varje jul. hihi.

God Jul

Varit en helt underbar dag med familjen och pojkvännen, träffat nga vänner och allt har bara varit jättetrevligt. Alla fick superfina och bra presenter och määängder av god julmat.

Har nog ätit ungefär 3560 skinkmackor idag, huh huh säger jag bara! Har ätit för en hel vecka känns det som.

Nu ska jag gå och kika vad resten av familjen pysslar med, gissar på att alla är lite smålulliga efter alla snaps och ligger i matkoma inne i vardagsrummet. Hahah. Gööösch:)

Hoppas ni alla haft en lika mysig och trevlig julafton som jag har haft. Ha det bra och god fortsättning till er allihop :D

joulu on jo ovella:)

̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪♥ ♥ ♥♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪...♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪... ~


idaaag haaar jaaag varit och julshoppat med m & m. jag fick med mig en hel julklapp hem. haha. så nu har jag fyra färdiga. bara 197682742  kvar:) hihih.

har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska köpa till dannis:) och alla andra också för den delen, kneeepiiigt det där, ska vakna tidigt imorgon och ge mig ut på julklapps-jakt :) det är planen iaf.

iaf så är granen klädd och färdig :) den blev så grann med sina silver, guld och röda kreationer:) hihi jag tycker det är så kul att klä granen. mysigaste som finns. brukar försöka göra den annorlunda varje år. förra året gick färgskalan i blått och silver osv :) och jag vet exakt hur jag vill ha den nästa år! haha ser redan fram emot det :D

hejhej:)

Hellååå

hihi måste bara säga att lördagen var kuulkuul, men jag glömde helt bort att smaka på födelsedagstårtan=( haha.

först ahc och sen umpps, första gången på evigheter som jag var dit, och jag måste säga att det inte är samma sak som förr nu när alla happisbor förflyttat sig till ahc så ser man inte en kotte man känner där. :/

Söndagen var en dag i bakfyllans tecken. äta sova äta sova äta sova, ungefär:) och det bästa är när man har ngn att ligga och vara bakis med, som mår precis exakt lika dåligt som en själv. haha.

vi kollade film och grejer och ja.. det var bara en såndär dag när man egentligen skulle haft 100 saker att göra men man gjorde ingenting..:) så idag ska jag börja med nya tag! tänkte bara äta lite middagsrester från igår nu och sen få lite ordning på rummet mitt,fixa lite i min toalett, hämta några julklappar, eller, EN julklapp rättare sagt :P den enda som jag vet vad jag ska köpa för ngt till är pappa. känn stressennn. ja, och så ska jag klä julgranen också :) förhoppningsvis hinner danu hem från jobbet innan dess för han ville/jag ville att han skulle/ också vara med :))

ha en bra måndag allesammans :D hejhej

life sucks then u die

eller hur var det?

men det ska vi inte tänka på ivkl för ikvl är det paaardeyy, vi ska fira nadja som fyller 19, hiphiphurraa.

har lite problem med vad man skulle ta på sig... köpte en ny klänning idag... men njeeh... den är så tajt och min mage är så svullen... blalalba... okej den är lika "svullen" varje dag..  kanske dags att inse att jag faktiskt har blivit lite fet istället för att skylla på svullen mage jämt. haha.

ää.. sen har jag ju mina blåa som jag ääälskade innan... nu känns dom bara fel.... har den i två storlekar... vet inte vilken jagska ta.. den mindre är kanske för sen att lämna tillbaka nu... så de blir nog den.. även om den är alldles för liten vid tuttarna=( men den större var lite stor runtom... inte är de lätt....

överhuvudtaget är ja inte så sugen på att ha klänning...  jag bara orkar inte fixa mig idag... o r k  a r r r rinte e e

undra om nadja tar illa vid om jag kommer med mjukisbyxor och velour-hoodie ?

the states

jag vill åka till uu ässs aaaaaaaa.. hur söker man jobb o bostad där?


haha, aaaaa som att jag kommer ha råd under denna livstid... men en flicka får väl drömma

skit:)

ibland känner jag mig som kaos personifierat...
det är kaos i mitt huvud och det är kaos runtomkring mig

jag fattar inte hur jag lyckas stöka till allt allt allt
jag har knappt varit hemma ett dygn och mitt rum är täckt av kläder och annat skit.. viktiga post-lappar och grejer som ska skickas tillbaka.. godispapper.. haha... det är inte ens kul...

allt annat också, ibland vet man ingenting om nånting.. hur ska allt sluta.. det kan bara gå på två sätt i denhör historien. nej fyra. Det kan sluta som A-men bli bra och som A-men bli dåligt. och det kan sluta som B-och bli bra, eller B-och bli dåligt. Jag hoppas på B-och bli bra. HAHA. sen har jag svårt att välja mellan B-och bli dåligt och A-och bli bra.

aja, har fortfarande inte fått ihop dendär jävla gympåsen. kanske dags att sätta igång och leta upp ngn ren träningstisha. sen bara svälja klumpen och hoppa upp på rullbandet och springa tills det blöder ur öronen. sen kan jag förhoppningsvis sova en lång och god natt. haha who am i kidding.

18de december

har fått nå paket på posten.. undra vad det är.. knappast det jag beställde hem i förrgår ? ska man orka dra sig dit för o kolla. åh. jag känner inte för att få nå överraskningar nu.

världens sötaste olivia har haft julavslutning idag och hon och hennes kompis elsa hade läst upp en dikt dom skrivit själva där.

Jul är kul kuligare än allt,och det luktar inte salt
Julbordet fylls med massa gott och vi får en god kompott
Vi pyntar vår gran med massa pynt som vi köpt för massa mynt!
När vi åkte pulka i backen bröt min stackars nalle nacken
Jag gav en bok till mamma ,,hon gav mig detsamma
Min mamma blev väldigt blöt när hon spillde en massa gröt!

haha var den inte bra ;D och faster stolt är mäkta stolt.  haha.

påtal om brorsans ungar så tränar ju philip jijutsu, han har kommit jättelångt och fått massa olika färgade bälten, han är en av dom bästa i klassen :) wiii. vad snabbt dom växer upp. men det gör man visst sj också, känns som att han föddes igår, men känns inte som att jag var 8 år igår? hmmmm hur går den ekvationen ihop:)

nu ska jag plocka ihop mina träningsgrejer. pappa lovade just att köra mig t gymmet t kl 8, lat som jag är:) passar på att dra förbi posten i samma veva:)  hejsvejs

Julklappsshopping

kom just in till danne, vi har varit och kört runt och laddat upp hans bilbatteri, avslutade rundan med frukost/lunch-korv på shell och nu skulle han iväg till bilbesiktningen.

hoppas det går fort för sen vill jag ivääääg på julklappsshoppiiing! tänkte inhandla de första julklapparna :)
och jag hade ju som tänkt att jag skulle få skjuts då mina stackars ben inte riktigt är klädda för att vandra runt i minus 20 grader.

Det enda jag hade att ta på mig hos danne i byxväg var ett par spetsleggins, hahh. det ser sådär lite halvt crazy-ut men det var bättre än alternativet ? eller hur.

nu snoka lite på facebook osv :) Puss

jepp hm paketen hade kommit

vill ha typ.. tre saker från dom... åh, kanske fyra... spontanklickar alltid hem massa skit.. och sen blir det att skicka tbx hälften. gjorde samma idag också, men nu tror jag att jag behåller allt, utom två grejer. haha. jajajajajajaja säg vad ni vill.

snart ska jag och mia på gym, såfort maten lagt sig i magen. öörrk. mätt. Måste förbi danne och hämta mina gymppadojjer först bara. ska ringa o kolla så han är hemma:) hejjsvejjs

fy skjuttsingen vad kallt det ska vara då

nej detta gillas i n t e

ska i vilket fall som helst försöka pallra mig till gymmet, om jag så måste dra på mig 15 lager kläder och en björnfitta på huvudet för att kunna ta mig hela vägen fram.

jahas jahas

så satt man här igen då:) snokat lite på fejjan och kollat runt på olika shoppingsajter.... tycker att mitt paket från HM borde ha kommit nu? hur längesen som helst som jag beställde. och allt skulle finnas på lager. Hmmm.

kom iaf hem för en stund sen, var med miuku och teemu och hälsade på alle. försökte mig på att spela guitarhero och nå nhl men let's face it. tvspel är inte min grej, så det slutade med att jag bara kollade på, det var inte jäätteekuul så jag lipade lite att jag var hungrig så vi stack till max och köpte maxbox. :)) sånt gillar jag

nu ska jaaag tvätta bort sminket och borta tänderna, ringa ett samtaaal och sen säger jag godnatt:) hejsvejs!

urmysigt träd:)


jahas jahas vad har vi gjort sen sist då?

party i lördags och it sure was p a r d e e e yy y yoyoyo  nå kvällen slutade inget roligt och dagarna efter var man bara helt död och död och död och död. Gårdagens ljuspunkt var leimaten och nu ska vi dit igen. jag mervi och mia. var på gymmet nyss också, första ggn på alldeles för länge, jag som skulle bli vältrimmad till sommaren.. då kanske inte min lei-diet är det optimala

nå, nu ska jag iväg, magen kurrar, har inte hunnit med mer än två mandarier idag så det kommer nog sitta fint med lite kinakäk eller vad säger niii flickooor?

ha det !

mhm mhmm

Jahapps erik vann:))

vinnarlåten tyckte jag var jedddra bra=)) måste va nå fel på dannes högtalare för inte ens agnes lät speciellt bra genom dom............ nå, vinnarlåten var bra. bra att erkkan vann. tukke jaaaaaaaaaaaa.

nånånån var man mätt och mätt och mätt efter chips och chips och dipp och dipp. hujjhelvete.

stack o cruuuiizaaaaa med Harjuniemen Mervi fram till kl 3 på natten och sen var det väl dags att drääg våra nyktra ass till sängeen

sov till kl 14 nästan, haha det är nåt som ja e bra på, sova:) och nu ska jag till köpcentret och se om jag hittar ngt kul:) hejdååå sötnosar

öööö skoja

kollade just snabbreprisen av idolernas framträdenden från kvällen..

erik sög ju

iof sög calle också, kanske inte riktigt lika mkt som erik.... men det är ganska jämt

fast calle sög ju som satttanakattanagattana tidigare när jag lyssnat


åh vad besviken

hejjaerik ellernåt

Kom fram till Danne för ett tag sen, gick hit. skönt med en liten promenad.
Nu blir det sista delen av idolfinalen och chips och dipp :) fiiiiiiint. har bara kollat nga snuttar av olika avsnitt lite då och då så har inte följde det alls, men såpass mkt koll har jag att jag vet att det är Erik och Calle som möts i finalen, och om jag ska välja ngn att heja på så blir det Erik :)

Föressten kom det fram en man till mig på Ica idag och sa att han hade en bild på mig på sin hemsida. Haha. Det var från Luciasoarén berättade han och han gav mig adressen. http://www.ulfemanuelsson.se gå in och kika, ni kanske också finns med där ngnstans! finns även bilder från massa hockeymatcher och branden i happis osv. massa bilder från luciasoarén förra året också :)

denna bilden var det ja. s l i t e n. Merppans snygga skjorta och mössa skymtar därbak :) Vill också ha en såhär bra kamera, alla bilder på sidan var så underbart bra kvalité, en fröjd att se på. haha. lite annat än pappas mobilkamera som jag brukar använda. saknar min digitalkamera, även om den inte ens var en tiondel så bra som hans så var den ändå helt okej. men känner att SKULLE JAG HA NÅGRA TUSEN så är inte en digitalkamera det första jag skulle satsa på.

nånååå nu börjar väll ekonominyheterna vara slut snart skulle jag trooooooooo:) ska gå o kika hur det går för våra idol-pojkar!! hihihihi

dcddcddefcdfc

aaaaaaaaajaaaaaaaajajajajajj ont i fossingarna!!

jobbat hela dagen

äntligen helg

ikväll chips

imorgon party

måste sistaminutenshoppa outfit

fanfanfan

nu till daniel

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

dödstrött

Jag är sååå trött och såååå sliten. Jobbat nästan 9h...
dock åt jag och danne en god lunch/middag på leilani så det gjorde dagen lite bättre:)

har typ bara suttit här sen jag kom hem, ska skriva rapporten om idag och sen typ gå och sova. är såsåsåå trött och har onti huvudet också. skulle egentligen dragit till danne efter jobbet men jag orkar inte röra mig någonstans. Jobbigt när man vill men inte orkar. skulle dra gymma med Mia också innan det, men det bara gick inte... fötterna rörde sig inte frammåt...

de är inte lätt. huhh. Har just tryckit i mig godis, chips tårta och tonfisk. haha älskar tonfisken där på slutet. så .. jävla.. fel.. bara. aja nu ska jag betala lite onödigt skit som jag gått och klickat hem och sen skriva kassarapport från idag och...... jeooooooooo... dusch och sen ringa pruttnissen och sen sova:)

justja måste plugga på om imorgons demogrejjs också. jaja, det också och SEN sova.

Världens bästa födelsedag!

Ååh! :) Jag är så glad!

Har varit världens bästa dag idag! Ätit massa gott fika, hade lite släkt över på dagen och några vänner på kvällen, var på luciasoarén kl 18 (tack alla söta tärnor o den fina lucian för en jättemysig timme:)) och allt var bara jättebra.

fick bland annat ett helt underbart fint halsband med tillhörande örhängen av min älskling, han är så bäst. Så fick jag chokladhjärtan också, får inte glömmas:) tycker om dig så massa massa massa mkt.

Mamma och pappa gav mig också de bästa presenterna jag kunde tänka mig, precis vad jag behövde, hade inte kunnat bli mer rätt! Hårvårdsgrejer, plattång, vinterjacka, pyjamaströja, osv osv. Och mamma hade dukat upp det finaste födelsedags-bordet med de allra bästa födelsedagsgrejerna. ååh! det var så himla bra bara! Och sen fick jag ju pengar av familjen och släkten. Så i veckan är det jag som drar på julklapps-shopping! Wiieee! jag är så jättejätteglad bara.

Såhär ser världens tröttaste, och nöjdaste 20åring ut:)


bilder från tidigare under dagen. mamma, danne, moster och pappa. Och min gigantiska prinsesstårta. haha.  love uuu mega mega muchooo! :) kul att jag ändå tog lite bilder. glömmer oftast bort. Och såklart glömde jag bort att ta bilder senare under kvällen. men har ju lite foton iaf:) <3

8 december!

Vad ska man hitta på för festligt såhär på morgonkvisten... kanske ett glas oboy? ;)

tack alla söta för gratulationerna och mamma och pappa för världens bästa presenter!

Jahas, då var man 20 :)

eller ja, kl halv 9 imorgon bitti egentligen, men jäjäjä:)

började min dag/natt som 20åring med en lååång dusch efter ett långt och svettigt gympass, vill ju kunna vräka i mig alla godsaker mamma gjort till idag/imorgon med gott samvete;), sen åt jag några nävar russin, en tallrik med nudlar och en lussebulle:)

Nu ska jag krypa ur min stora vita varma jacka (jag ser ut som michelingubben i den! men fan så skön den är:)) och krypa ner under täcket istället. ska bara ringa ett mkt mkt mkt viktigt samtal först :) Sen upp i ottan för att gå på Miroimöte! jeeee, precis det man vill göra på sin födelsedag :D

Godnatt!

Jag för ungefär 20 år sen :D

Hellouhellou:)

Vad längesen det var jag bloggade sist... vad ska man berätta denna gången då, helgen har vart bra, mys och gym och massa bra grejer... Har köpt ny vinterjacka.. vit.. ser fräsch ut... lär inte göra det så länge till.. tur att det finns tvättmaskiner:)

har bakat lussebullar och julstjärnor och jag o danne har varit på adväntsljusstake-shopping och det börjar bli riktig julkänsla här hemma och på storgatan :)

Imorgon fyller jag 20.... vad ska man hitta på under sina sista timmar som tonåring? funderar på att dra till gymmet en sväng. hehe. joomen det blir nog det:) ska bara ta en lussebulle först :)

Puss på er

Are You Lonesome Tonight

sitter och lyssnar på kungen


fan vad trött jag är, dagen gick bra idag, gick fort.. gratis är gott och folk gick nöjda och belåtna hem från ica.. tänkte gymma idag det blev inget, kör imorgon istället.. fick lite hår-kli efter jobbet och blev helt pömsig.. gjorde mina aktivitets-rapporter och sen har jag bara tagit det lugnt.. gjort absolut ingenting, ätit godis och suttit här.. kollat tv..

funderat på lite saker.. har haft en massa funderingar under det senaste...

snart fyller jag 20

you can see my heart



snart iväg till ica, ska jobba med åsa idag, så alla som längtar efter en påse mackor och en tub majonäs, kom till aikka maikka and your dreams will come true..

helt sjukt vad mkt onödigt jag gjort idag

vaknade kl 8 för att kl 9 dra på miroimöte... eller först skickade jag ett sms om att jag inte kan komma då jag har vissa ärenden jag var tvungen att göra, men fick inget svar så tänkte att jag visst måste gå dit och visa upp mig, vill ju ha mina värdefulla 139kr eller vad det nu är man får för det. när jag kommer fram inser jag att dom visst hade det på företagscentrum som ligger ungefär 300000 mil härifrån sådet var bara att traska den långa vägen från gallerian till hassanhuset igen, tänkte att jag går på andra aktiviteten som jag fått skickat till mig, den som började kl 13, så klockan ett åkte jag till företagscentrum och väl där är det tyldigen samma aktivitet som jag varit på tidigare, domdär jävla gruppdynamiks lekarna, anders hade kollat fel och sattit mig på den aktiviteten av misstag. liiite suurt. det var bara att åka hem igen, fick skjuts med johan som också var där fast han inte hade måstat, så  körde han mig till danne och nu sitter jag här, vi kollade just Bad Santa och nu ska jag till ica och köpa toalettpapper...

senare gym med mia osv:) hejdå

RSS 2.0