MMM!!!! APINAAAAAAAAAAAAAAAA

:D:D:Den ole sur sori jos vaikutin siltä tai jtk:(((((88888888888888888







PUSSSSSSSSSSSSSSs

hur trött och less kan man bli

nånånånå, va till köpcentret med mervi, fick med mig ett linne och en kofta hem.
Vi gick runt där i flera timmar, vi hade gått dit i värsta slaskvädret o det öste ner snöblandat regn från himmelen så man var väl inte sådär jättetaggad att gå ut i rusket igen:) satt utanför supermarket en rätt lång tid efter att alla klädaffärer stäng och bara satt... skvallra lite.. såndär som vi är bra på.. hiiihhii skojaaa. Nä men.. det var trevligt och mervi hade köpt gott godis som vi åt :)


fan vad jag har börjat uppdatera ofta och utförligt föressten:D hiihih. vilken himla tur för er nolifers som får ta del av mitt jättespännande och superintressanta såkallade liv.

nu ska jag gå och göra nåt av denhär kvällen.. kanske städa toaletten eller nåt annat skoj.

fu

Kanondag

igår var en bra dag

baby var bakis vilket betyder att jag fick ligga extra länge o morgon-gosa med honom i sängen:D morgontrött som jag är.

Sen var jag iväg och körde bil med pappa. gick bra det med, sen var jag en sväng till gymmet innan middagen, joggade lite och körde lite maskiner. Tycker det är riktigt roligt att gå dit! undra hur länge det håller i sig innan jag lessnar och inser att soffan faktiskt är mkt niceigare att spendera tid på än rulbandet ? :D

Sen kom jag hem och åt världens godaste entrecote med potatisgratäng, gissa om det smakade gott efter ett (för att vara jag) hårt pass på gymmet :) sen åkte jag till blondie, var förbi ica en sväng innan och köpte med mig massa mumsigt till oss att äta till filmerna vi skulle kolla :) det blev chips, chiliostbågar och lösgodis, flickan som lekte med elden och final destination 4.

så överäcklig film, rekommenderas INTE om man är känslig för blod och inälvor och söndertrasade människokroppar osv osv osv, jag ska fan aldrig kolla såna filmer mer, hade en av dom äckligaste och sjukaste mardrömmarna jag någonsin haft inatt. fyfan. tänker inte ens skriva ut den, ni skulle ju psykopat-stämpla mig direkt.

(supervidrig bild från filmen här nedan, varning varning, kolla inte om ni ska börja lipa sen. bra så B ?)



Nåja nuuu tänka på annat, ska gå och pudra näsan och kanske kleta på ett lager mascara eller två, och sen ska jag och mervi till köpcentret och se om vi hittar något roligt där :) kanske springer på ngn vänlig själ som erbjuder sig att massera mina stackars axlar som värker något fruktansvärt? kanske kanske?  knappast troligt, men konstigare saker har väl hänt

NAANANANANa nä, nu vidare :) tjoppidu

Saturday night

Vet ni vad min plan var.. öppna en öl o sätta mig framför tvn, lät inte så dumt va?

men vet ni vad jag gjorde istället????

jag stack och GYMMADE! haha, när jag kom dit var det bara jag och en ruskigt biffig kille som var där... insåg att de är nog dom enda typerna som frivilligt går ensamma och gymmar på lördagskvällar, töntar som inte har fler än 4 tvkanaler (varav två är 1an och 2an) och sånadär bodybuilders som typ bor där ändå :)

hann vara på dendär fatburning maskinen i 15 minuter, hoppa runt lite till nå pink låtar som speldes på nrj, samt göra två andra övningar, sen slocknade ljuset i stora rummet, fick liiite brottom därifrån, var rädd att resten av strömmen också skulle gå, hade inte varit roligt:P

Ni råkar föressten inte veta om det är så att dom stänger av lamporna i stora rummet automatiskt kring 20 i 11 (kanske som nå "vibb" att "nu är det dags att börja dra sig hemmåt") ? Tänkte eftersom det är enda rummet lamporna slockade i. Lampor och andra grejer har en tendens att slockna/sluta fungera när jag är i närheten. Jag orkar inte gå in på det för då tycker alla att jag är en paranoid tönt, men det är faktiskt inte alls roligt.

Sen kom jag hem till danne igen, tog en KORT dusch, satte mig vid datorn och kikade runt lite, för er som snokat på facebookväggen vet att jag spelat crazy cabbie liiite för många gånger för att det ska vara hälsosamt. hihih. Har iaf slagit mitt eget rekord, mitt mål är att klååå William Borg som är den av mina facebookvänner som har högst poäng, eller eventuella bilförare som lyckas kamma hem första platsen innan mig. IM GONNA MAKE IT! blod svett och tårar. hiiihii

okej nu blev det lite för oseriöst här igen, nånå, är fortfarande jävligt rastlös, trött i huvudet men har spring i benen, haha. skulle det inte vara för att kl är snart ett på natten skulle jag fan ta en promenad eller nåt.

kanske tar och dammar av dannes bokhylla istället. är den röd? är den blå? ingen vet, det var så längesen jag såg den under allt damm att jag inte längre minns.

NÄÄ skämt åsido, men jag tror faktiskt att jag gör det, så blir baby glad imorgon när han vaknar, istället för att vakna bakis i en ostädad lägenhet med dammig hylla, kan han vakna upp bakis i en ostädad lägenhet med en o-dammig hylla:)

jag ska bara ge crazy cabbie eeeeeeeeeett sista försök.... sen så!

Jag är så trött

haha stackars alla människor som jobbar hela dagarna varje dag, jag har stått två dagar på ica och är helt slutkörd. haha. Måste bli bättre på att lägga mig i tid när jag ska upp tidigt.

just nu sitter jag iaf hos daniel, mätt i magen efter kinamats-middag med mamma och pappa. funderar på vad man skulle hitta på ikvl. Går det nåt bra på tv?

kolla vad läskig ring btw :D
http://www.cocoo.se/web/article.asp?artID=8288

tävling & espressoooo

Vilken söt bild:) längesen jag laddade upp ngn bild i bloggen märkte jag nu. Och denna laddade jag upp för att jag är med o tävlar om en grej på cocoo via söta fokis blogg. Tävla ni också;) vinnare dras imorgon!

annars då.. har stått på ica hela dagen och delat ut espresso till folket:) först krånglade maskinen som bara den, vi var typ 10 pers som försökte joxa med den, man var nästan tvungen att vara rymdingengör för att förstå hur man skulle göra för att få lite kaffe ur den... efter ett tag gav vi up och öppnade en ny förpackning, vipps gick det mkt bättre, det måste ha varit nåt fel på den gamla, elr så var det bara SBS ;)

Det gick iaf jättebra och massa söta människor kom och ville ha kaffe :)

Vet ni vad som hände nyss föressten, tänkte dra och gymma, tänkte att ingen är väl så dum att man går och tränar en fredag kväll så då får man vara ifred där :) gick hela vägen till gymmet, och väl framme insåg jag att det vita kortet jag sett i min väska hemma inte alls var gymkortet utan ett visitkort, så jag fick snällt traska hem igen, pappa tyckte synd om mig så han sa att han kör mig efter en kvart då programmet han kollade på tv skulle sluta, så väntade 15 minuter och sen fick jag övningsköra dit, väl framme ser jag att man inte kommer in mer efter kl 22, och klockan var 22.03, LIIITE fittigt var det, men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven......

nej men, hade sett fram emot det jättemkt :( nåja, tröståt nga mackor och sen kändes det bättre.. och nu är kl redan över 00.00 så ska börja bege mig mot sängen:) bara ringa och säga godnatt till gubben min och sen äre ZzZzzZzZz...

kom föressten o drick kaffe på ica imorgon:) ja bjuuuuuuuuuuder

idag:

Mkt intressant föreläsning med Swande,
övningskört,
vart i affärer,
hälsat på thyra,
kört ett tufft gympass med mia,
(hade just käkat middag, höll på spy)

Och just nu sitter jag och läser igenom massa jobbiga papper inför imorgon,
varför lär jag mig aldrig att göra saker i tid?

Baccus + foccacia :)

Jepp så ser mina planer ut för tillfället, efter att jag plockat ihop allt jag ruskat i mitt rum, skulle städa en låda och det resulterade i en städad låda men att allt som var inuti lådan nu ligger utspritt över hla min säng, en del ligger i sopkorgen, det ligger lite på golvet och lite på själva byrålådan:p

men det kanske jag sparar till ett senare projekt för just nu håller min mage på att äta upp mig innifrån. ajjajjjajjjajjjj...

Nu ska jag bara sätta lite mascara och sen ta mig till daniel på nåt sätt, och sen baacccuuusss! ska ta foccacia eller hur det nu stavas:) Ännu svårare att uttala. haha. har fått det förklarat för mig typ 100 ggr när folk rättat mig när jag sagt fel, men det vill inte fastna :P

Ett inlägg jag skrev redan igår natt, men som hamnade i utkast istället för att publiceras :) så ni får det nu istället!

Ännu en dag har gått..

Dagen började med Miroi-träff på företagscentrum där hela gruppen fick göra olika gruppdynamiks-övningar, det var faktiskt jätteroligt och man fick sig en del goda skratt , jag och madde var ju klart bäst på allt ;) hosthost. En sak jag insåg var att jag hade helt överdrivet stark vilja i vissa saker som egentligen inte spelar någon som helst roll, som vilka grejer min grupp skulle ta med om man hamnade på en flotte mitt ute i atlanten, och vilka saker man ska ta bort eller ha kvar i ett samhälle i kris. Hahah. Jag ides ju såklart inte hålla på gapa och överrösta hela min grupp, det hade ju vart pinsamt att vara alldeles för engagerad när det faktiskt bara handlade om sånahär skitsaker, men jag måste erkänna att jag lirkade och lirkade tills jag fick min vilja igenom.. OM VILKA SAKER VI SKULLE TA MED PÅ VÅRAN FLOTTE! haha.

Dagen var iaf bra, speciellt maxlunchen! hade bestämt redan kvällen innan att jag skulle äta på max, SÅ SUGEN VAR JAG!

Väl hemma tog jag en powernap innan middagen och sen kom Cissela kyle och plockade upp mig :) Vi tog en snabb tripp på köpcentret, min klänning hade ej kommit ännu heller. Morrrr:@ och den andra klänningen jag ville ha var tydligen från divided-avdelningen så den kommer inte ens komma in. jaha sa jag och grät en skvätt. Sen skulle vi hämta upp emilia från tskolan men tschool hade precis börjat sin konsert i aulan så vi stannade för att se den. Det kändes lite konstigt att sitta där i aulan igen, man kände sig lite felplacerad, som att man inte riktigt hörde hemma där. Dom hade målat om listerna och ingrid hade färgat håret ultrablondt.

HEheh nä, ja vet inte om dom hade gjort ngt med nå lister. Vet inte varför jag skrev det. HAHA. schizzoo. Men inkkan hade blonderat sin bruna kaluffs iaf :)Iaf, Sen åkte jag och Cissi till ABC och tog en fika och snackade lite skit. Lite sorgligt att hon flyttar till umeå på fredag :'( vi får ta o åka ner dit nåt gäng nån helg så får hon show us Umeå nightlife :D hon LOVADE!!

Men nu tänkte jag gå till köket, smöra en macka eller två, tvätta bort sminket, borsta tänderna blablalba den vanliga kvällsrutinen.. har än en ggn vakat liiiite för länge då jag ska upp kl halv 8 på morgonen.. men men...då ska ni veta danne, går o lägger sig kl 1-2 ibland och ska vara på jobbet kl 5. Helt sick. han är fan superman. min superman.

nå, godnatt på er sötnosar PUSSPUSS LOVE UU! gulligull


tjeena

hjärtat slår fortsomsatan, känner ingen ro i kroppen, är uppe i varv men satans trött, men kan inte sova... ngn som känner igen symptomen ? :P

låg vaken hela natten igår, eller gick o ch la mig kl 3, när mamma stack till jobbet kring 8 tiden var jag fortfarande vaken... försökte pressa ihop ögonen för iallafall en halvtimmes sömn innan jag skulle upp men ickeeee.. någon verkade ha bestämt att min kropp inte för nga omständigheter ska få nån sömn alls inatt! :(

det var lika bra att stiga upp:( hittade inte min concealer så fick desperat försöka täcka mina mörka ringar med foundation och täckstift.. det blev inte så bra men det fick duga, och sen drog jag iväg på miroiiiimööteee! fick mig ett gott skratt med maria just innan det började, kändes bra, jag behövde det. Sen började helvetet.... HIIHI skoja, det var faktiskt bra information vi fick, kan komma till nytta någon gång i framtiden, synd bara att jag var som ett levande lik och hade lite svårt att ta in allt som sades. hahhh. ni vet när man är riktigt trött och kämpar för att hålla ögonen öppna och tillslut kommer man på sig själv med att råstirra på något. Hahah. ungefär så var det.

postade mitt kuvert till försäkringskassan och dumpade 100 spänn i danus brevlåda och var förbi platina och fixade en billig frissatid (150 spänn om ngn av eleverna gör det, tips tips!). sen traskade jag hem i regnet och det första jag gjorde var att ta av mina blöta kläder o lägga mig i min varma gosiga säng:) tror ni jag kunde somna? HAHA neeeeeeehhh ofc not. låg och kollade på klockan i tre och en halv timme, sen lyckades äntligen somna och sov i en timme. Drömde att jag var med klassen (har drömt helt onormalt mkt "jag var med klassen" drömmar på senaste tiden! varje dröm jag drömt nästan) och vi var på stranden i happis, det fanns massa burar med kaniner o marsvin där, vissa burar var lite för låga så djuren smet och hoppade ner i vattnet men dom kunde inte simma. long story short. jag hoppade ner i vattnet och tog upp alla djuren en efter en, grumligt vatten kunde knappt se dom, gjorde hjärt o lungräddning på en liten kanin som slutat andas, den överlevde. haha. jaa.. det var lite jobbigt att alla bara var påväg ner i vattnet igen när jag tog upp dom. dom var så tröga dom små liven;) men gud vad glad jag blev när kaninen överlevde. Haha.

Jag önskar att jag skulle känna någon som var drömtydare, tycker såntdär är väldigt intressant:) som horoskop och grejer också, jag ska gå till en spådam någon gång i mitt liv, jag vill INTE veta om framtiden, det är nog inte så nyttigt, men hon/han kan gärna få berätta för mig hur mitt liv har sett ut hittills, skulle vara kul att se om dom "gissar" rätt :D

kvällens planer ser just nu ut att bli promenix med merpps och gym med miupps. egentligen är jag nog inte i form för så mkt träning på en och samma dag känner jag, men whattaheelll.. nu blev det ett sånthär långt och jobbigt inlägg med jadajada o jedajeda som ingen orkar läsa iallafall.. men vad gör det om hundra år när allting kommer kring, whoppiduu...

Såhär ser min playlist ut just nu

meet me halfway - black eyed peas
evacuate the dancefloor - cascada
dead by april - what can i say
far from home - five finger death punch
outta here - the gories
run this town - jay-z rihanna & kanye west
you're going down  - sick puppies
number 1 - tinchy stryder
outta here - esmee denters
tik tok - kesha
russian roulette - rihanna


hittar inte min gamla musik sen vi fixade datorn, bytte vad det nu var vi bytte.. mitt b-spotify jag hittade på google fungerar inte alls, det säger att jag är offline fast jag inte är.. så jag har bara låtar som jag hittade i mina mottagna filer.. men dom är bra så de är väl okej ändå antar jag.. två låtar jag kommer att tänka på såhär på rak arm som jag gärna skulle ha med i listan är lady gaga - bad romance och heaven & hell - heaven & hell

Lady Gaga - Bad Romance & heaven & hell - heaven & hell

har fortfarande samma smink jag hade igår.. orka. gjorde dagens goda gärning idag, la ner över två timmar på två människor jag inte har någon aning om vilka det var. sen om jag nu var till så mkt hjälp är ju en sak, men tanken var god iaf. och inte hade jag ju mkt bättre saker för mig annars heller så.

Senare var jag till kimmo med mia och teemu .. åt pizza och gosade med samus. förövrigt har det varit en riktig jävla kukdag idag, i say no more......

nu ska jag gå och duscha (vilket jag kanske borde gjort för flera timmar sen) och sen är det sleeping-time. Ska upp tidigt imorgon och gå på nåt värdelöst ams möte. vad det nu ska vara bra för. jag är bara så satans less på allt just nu så det finns inte. i need a change.

Ska försöka fixa frissatid imorgon också. Måste göra nåt åt mitt kråkbo. det var lite för längesedan sist. nå nå, ha det bra & take care sötnosar!

jag ser ut som en rysk crackhora

alternativt någon av artisterna från melodifestivalen'

haha men det är ju fezzzzzt. ljus lila/rosa o svart runt ögonen. WO WO WO. okej det låter mer dramatiskt än vad det är. Men tänkte att min iövrigt svarta outfit bhövde lite färg, så hittade en gammal ögonskugga (jätte bra för ögonen!:P) och tänkte att jag testar den istället för samma gamla brun,beigea,guldiga skuggor som jag alltid använder :)


för er som inte fattade, det blir alltså utgång ikvl. snart kommer flickorna förbi här och sen drar vi vidare på förfest hos kimmo. sen umpts umpts umpts, längesen man var dit, har bara vart till ahc på senaste tiden. skabli kul o se hur det ser ut där nu, hörde att dom gjort om där. hhahahahah. like i care.  JAAJAA nu öööööööööööölaaaa:)


* my fist on your face and your face on the floor. *

vill ha foccacia

eller vad det nu hette.. inte liiiiiiiiiite sugen

imorgon kanske ? (A)

Nu ska jag gå och sova så jag orkar gymma, springa på stan och partajja imorgon:) jag fyller mina dagar med så viktiga och meningsfulla saker.

<3 p

Nå hello friday

miroi-mötet gick bra, har en massa tråkigheter inplanerat via dom nu.

men några bra saker som hänt idag är att jag fick min väska, min tröja och en lite festligare tisha:) eller fick och fick, KÖPTE.

blev aldrig nåt gymmande idag, efter shoppingrundan var vi och hälsade på både anneli och eero och sen kom danne och käkade middag här och sen har vi bara tagit de lugnt och vipps var klockan kväll och jag orkade inte dra nåmer, lika att vila ikväll, har ändå ont i halsen ännu:(


vann just en auktion på tradera, ett par uggs för 1600, men det tyckte baby var för dyrt så han försökte leta reda på nå billigare alternativ haha sötbollen.

nå de får bli en tidig julklapp till mig tror jag:) nu städa klart det jag börjat med och sen sova. natti

hohoho

måste visa er mervis kommentar till inlägget nedan:

"Hihi, lite smartare blev vi väl?
Man kan få upp till 1 miljon kronor per år om man rekryterar 4 stycken 21 procentare. Och då räknar man inte med en och annan porsche och merca.

... wait, what? JAG FATTADE INNNNNGENTING. :)"

 

HAHAH hon är bara för skön, lilla pemppan.


Hejhej

Jag fick min klänning! Den är så blå och fin!

Sitter lite väl tajt över mina tuttarna men den kanske töjer ut dig ?  gick redan upp en storlek och testade ännu en större men det blev bara hej tält av det hela så mittimellanstorleken fick det bli!

jag o mina enoooorrrrma meloner. hahaha. IRONIIIRONIII!!! viktigt att vara tydlig här. blir jävligt lätt missförstånd har jag märkt. hosthost.

köpte även en halsduk:) myysig! Ingen väska hittade jag, eller hittade en, men den var inte så vardaglig som jag behöver, sen hittade jag en annan fin  men den var aningen förliten :( annars var den perfekt! Eller hittade egtnligen en annan också, men den var liiite för liten, och en tredje, som egentligen är jättefin men inte riktigt i den stil jag söker. OCh en fjärde då, som jag suktat efter ganska länge nu, hur mysig som helst synd bara att den är i så jävla värdelöst material.

Annars kom jag hem för ett tag sen... var ute och åkte bil med mia. Småpratade lite med lite folk på ikeaparkeringen men annars hände det inte så mkt. Nästan ingen ute på stan, allt var som vanligt. Åt kvällsmat på max och sen fick hon köra hem en jävligt trött och sliten petuu. Ska hoppa i säng alldeles snart nu, ska upp tidigt imån och gå på miroi-möte. kul kul. undra vad dom har för intressant att säga.

Sen blir det nog att gymma efter det, och dra till köpcentret och köpa någon av domdär jävla väskorna. Förra helgen välte jag ut typ allt jag hade i väskan (den jag använder nu har ingen dragkedja!) i annas bil. Inte så lyckat. måste verkligen ha en ny, akut!

Ajustja glömde nämna att jag och mervi var på en intressant föreläsning(?) om en lite småspännande grej i torneå idag, över två och en halvtimme tog det, hade räknat med typ en timme, kollade på klockan och såg att den nästan var sju, tänkte att snart börjar dom avsluta det hela, så säger dom "Nu ska vi ha fikapaus" Hahaha. gud. Nåja. vi överlevde och blev kanske lite smartare av det ändå. eller inte alls.

sweet dreams

så mkt vill ha, vill ha

ska strax till köpcentret med mervi och jag bara m å s t e få den där klännignen. GAGAGAGaggghhsdgoieuoihrthåptko. hoppas den finns där. hoppas hoppas hoppas. är 99% säker på att den INTE kommer finnas, och finns den kommer den antagligen INTE finnas i min storlek.

en annan sak jag måste ha är en väska med dragkedja. detta kan icke fortgå.  ihelgen tappade jag hälften av allt jag hade med mig i annas bil.

vill även ha ett par nya UGGS. antingen sånadär shepherd som jag har nu, eller uggs australia. helst australia. dom är lite längre i skaftet tycker jag det ser ut som:)

Måste också ha vanliga skor, typ tennarit. OCH en annan sak jag skulle ge mkt för att ha är en bärbar dator.  en ny digitalkamera också. eller ja, i första hand en MOBILTELEFON med kamera. haha.

vilken tur att jag är såå jäätteeriiiik så jag kan köpa precis vad jag vill!!½


:/

wiwiwiibibbobboob

huh huh kom från gymmet nyss:) skönt

nu har danne äntligen duschat klart så nu är det min tuur. hoppas det finns lite varmvatten kvar till mig med.
hur ksa ja kunna somna inatt? sov typ 14h förra natten. krejjsii.

pusspuss

olvi & pätkis

Ser ut som att det blir utgång ikvl trots alls.  kommer lite tjejer hem till mig sen kanske man kollar läget på stan en sväng och sen krogen. kanske blir en bra kväll ändå. Jag har ju öl och choklad. vad kan gå fel.

okej, jag skule hellre ha vin och kinamat´.

men man får väl vara nöjd med det lilla man har :D
sitter fortfarande med vinterjackan på och är helt blöt i håret håret. frida var o hämtade mig nyss o vi var och inhandlade lite nödvändigheter i sista sekundeen. och just innan det drog jag en snabb hår-dusch hängandes över badkaret. hahha.

over and out /P

dos tequilas por favor

Jag hittade ett par skor på skopunkten idag som j a g  v i l l  h a a a a a .
egentligen har jag inte råd

men inte kan man ju gå barfota heller


har iof alldeles för många par som jag använt alldeles för få gånger, går det att sälja gamla skor på tradera? får man nåt för dom? mer än en tia menar jag då. haha ska köpa dom när jag sålt för så mkt att jag kan köpa dom för gamla-skor-pengarna. man borde ha en såndär deal med sig själv, att inte köpa för mer än vad man säljer gammalt för. jag har så mkt skräp i garaget, skulle jag få ens en femma för varje grej skulle jag kunna betala hyran i ett år.

ska gå in o kika lite hur det fungerar där på tradera. har tänkt testa flera ggr men det har aldrig blivit av.. hm hm hm hm hm jag känner ju många som gör det så det kan inte var alltför knepigt? Men äsch, jag har nog varken tid eller tålamod att börja med såntdär jox. börja bråka med massa kontonumer och frimärken.. mjee. lika att dumpa allt på röda korsets trappa. dom fattiga barnen i afrika behöver nog domdär pengarna mer än jag behöver ännu ett par skor till hyllan.

kom just hem från en prommis, igen, med frida och mervi, igen. vad duktiga vi är! prommat ca 2h två dagar i rad nu! inte fy skam. hungrig blir man iaf! käkade just lasagne-rester. himmelskt gott var det. idag är föressten dag 1 utan godis. har klarat hela dagen. drack dock cola när jag och danne var på leilani idag, så lite minuspoäng för det.. men ändå. Inget godis !

praktiken går bra också, har inte gjort nå värre misstag so far. jag som var lite nervös innan jag började där, men alla är så snälla och söta så det var inget att vara rädd för. Jag tycker det är roligt att hålla på knepa runt där:) pilla på alla fina kuddar o grejer. Världens mjukaste pläd finns där. helt underbar. måste köpa innan den tar slut. den är svindyr, men det skulle vara som att äga en del av himmelen.

Och jag måste fråga chefen var hon köpt tvålen på personaltoaletten.. jag springer och tvättar händerna stup i kvarten, den luktar UNDERBART!

förövrigt vill jag tipsa om en låt som går på repeat i mitt huvud

Paloma Faith - Stone Cold Sober

den spelas h e l a  t i d e n på skopunkten tror jag det är.. hörs in till jobbet, refrängen sitter som berget i skallen på mig.. går och nynnar på den hela dagarna, haha.

nej nu dusch och sen kanske jag kan komma i säng innan midnatt för en ggns skull. kan inte minnas när det hände senast. tjoppsss!

tisdag

just hemkommen från en lååångpromenad med mervi och frida som också hängde på en bit:)
var kanske inte det smartaste jag kunde göra. halsen känns ännu ondare nu än innan, hoppas inte det blir värre till imorgon för det passar sig icke att bli sjuk just nu

nu tvätta ansiktet och sånt, och lägga sig och fundera över lite saker..
fan att jag sov efter maten..........

ä n t l i g e n

är lasagnen klar! jag har gjort dannes-mammas-special-sallad till som är såååå goood. can't waaiiiitt. de ska bara kallna lite nu. åhåhåhåhååhåhåh!! snart!!!

cxdddd

har kört massa me pappa o de går bättre o bättre

praktiken ha gått bra var ledig idag, jobbar tis-lör.

helgen har varit super. blev att ta det lugnt ändå, måste kolla upp va filmerna vi kollade henne fär dom va aaasbraaaaaaaa

n i m å s t e s e e e  ee e

nu sova PUSS

kanske längsta inlägget någonsin

Nååhejjj.

kom hem från en prommis med mervi för ett tag sen. hihi känns som en evighet sen jag umgicks med henne:) innan halloween nån gång.. okej kanske inte så suuperlängesen, men ändå.. känns som att det var längesen jag gjort ngt öht när jag vart på praktiken hela veckan :)

iförrgår var jag och mia och gymmade! det var svinkul, kunde inte hålla garvet, man ser så jävla fjantig ut när man sitter där och tar i för kung och fosterland för att försöka pressa ihop benen i nån jävla gynekologstol:D hahah.

Igår hade jag världens längsta dag på praktiken, över 10 timmar om man räknar med lunchrasten. var helt slut efter det och såg såå mkt fram emot myskväll med danne som vi planerat, hade laddat hem två filmer och bunkrat upp med godis och chips och vi var laddade till 100% för hemmakväll. Det kunde inte bli annat än jävligt bra, trooodde jaaag, men tji fick vi för vad händer om inte att det blir stoppelistopp i tosselitoastolen och vatten kommer från under den, under handfatet och underbadkaret och det bildas en liten ocean inne på toagolvet. hade det kommit ens lite till hade vattnet stigit över tröskeln och det hade kommit in i vardagsrummet. danne fick leka rörmockare och stog och pumpade med en såndär pump som man använder i tecknade filmer som fastnar i ansiktet på folk, och försökte fixa stoppet. tillslut ringde han tompppa och vi var och hämtade extranyckel till en annan lägenhet (som vi fått göra tidigare också då det blivit stop) och använde toaletten där istället.

usch fan vad läskigt det var att gå dit mitt i natten:( jag såg en flygande spökboll-skugga i köket där, danne sa att det var en bil. en rund liten flygande bil som flög förbi köksfönstret. jotjena.

kvällen blev iaf mysig iallafall, det luktade lite unket och vi fick tassa genom en allmänn korridor för att gå på tossi, men vi hann iaf kolla en av filmerna och äta lite godis:) och jag fick vara med världens bästa danne så då spelade der andra inte så stor rolll <3

haha. :D gulligull !! haha. just nu väntar jag på att han ska slutaaa och så ska han komma och käka middag här. entrecoté har vi köpt, ska bli mummsigt :) jag tänkte att jag skulle städa rummet innan maten för det ser ut som fan. men gud så osugen jag är. Miuku ville ha med mig och festa men är inte så jävla taggad på det heller. egentligen är jag mest sugen på att kolla den där andra filmen och äta upp resten av godiset, men danne hade mkt att göra ikväll och skulle upp tidigt och jobba(kl 5) så ja vet inte... kanske blir festen ändå......

föressten påtal om rörmockare så fick jag också mocka lite rör på praktiken här en dag! Skulle skölja moppen och plötsligt känner jag att mina fötter är sjöblöta, kollar ner och står i världens vattenpöl, var helt lisku! eftersom vi bara var två i butiken och den andra tjejen var säkrare på kassan än vad jag var så fick hon ta kunderna och jag fick dra på mig plasthandskar, öppna upp hela jävla rörsystemet och plocka ut allt skit som låg ivägen för vattnet. Som tur var var det ju "bara" damm och smuts, inge bajs och sånt, men det såg fan ut som det och luktade inte så jävla gott det heller..

så nu har man gjort sånt också.. nä nuska jag ta tag i det där rummet, kanske hinner klart på en o en halv, det ska jag väl fixa, sen kommer dannisen och det blir middag, är vrålhungrig! och festen tror jag att jag hoppar ikväll... ja, det gör jag nog... 99 att jag hoppar...

Svinis

En liten tjej från torneå som gick på språkskolan gick bort inatt, mest troligt i svinis..

mina tankar går till hennes familj, släkt och vänner och jag blir självklart orolig för alla mina nära och kära.....

ååh. klump i magen. Och det där jävla vaccinet? ska man ta det eller inte? Snart går hela staden baklänges. Nej men seriöst, tänk om man blir resistent och sen muterar viruset och blir värre, man får det, och klarar sig inte...

och jag är inte själv rädd för att få svinis, jag menar, jag är ju ung och frisk och skulle säkert klara mig väldigt lindrigt... lite feber typ. men får jag det kan jag ju smitta andra i min omgivning...



ja vet inte
åh. gud vad hemskt med den där flickan. vilken mardrömsjul hennes familj kommer att ha.

varmt i hjärtat

tack alla sötaste söta för att ni är så himla bäst! :)

nu ska jag äta makaroner och korv, eller mackaroner som mackaronmannen skulle sagt. PUSS PÅ DIG.

Praktik

Första dagen gick bra! tyckte jag iaf.. mkt att "ta in" på en och samma gång men det verkar vara ett trevligt gäng som jobbar där så de ska nog bli braaaa. det roligaste många jag säga var att sortera grejer inne i butiken, gjorde ett litet kudd-bord som blev så fint så. haha. Och att stapla upp julgrejerna. Tänk att det redan är jul snart! det gav allt lite jul-feeling, att öppna kartongerna var nästan lite som att öppna julklapparna på julafton.

synd att det bara leder till behovs-tjänst men det i sin tur kanske leder ngn annanstans sen? Om inte där så någon annanstans. Skönt att iaf i två veckor ha någonstans att gå varje morgon och att ha något att göra på dagarna. Om än jag får lika mkt betalt som om jag skulle ligga hemma och jäsa.

Efter praktiken var jag till Danuli och kollade lite tv och åt lite chips. gottii.  nu var jag tvungen att dra hem och göra lite saker inför jobbet imorgon, och Petra hade sin väska här så var ju tvungen att ge den till henne också. stackarn hade visst  saknat den;) jag hade tur för hon ringde just och frågade om jag var hemma och tänkte komma och hämta den så hon och Jojje kom förbi Danne och hämtade upp mig så jag fick skjuts hem. hihi

nånå nu ska jag äta middag, fast är fortfarande mätt efter min leilunch med Marika, man blir ju övermätt efter halva portionen men ändå äter man upp allt. voivoi.

nu har päronen

mognat. Haha nä. kommit hem.

med två stoooora chokladkakor till mig och danu. dom kom i precis samma sekund som jag ställt undan allting från när mia, mervi, teemu o kimmo va här just innan och käkade familjepizza. jag ville ju att dom skulle se hur fint jag lyckats hålla det när jag haft ansvaret för villan i så många dagar;) o de hade ju inte blivit rätt om de hade legat massa  matrester framme och damtussar på golvet! eller hur

Sitter just och avnjuter en rad från min bautastora chokladkaka. men ingenting smakar riktigt som det ska idag.. ingenting har varit riktigt gott. ska ta och spara den tills en bättre dag.

Nu ska jag duscha och gå och lägga mig, det blir en tidig uppstigning imorgon. hojjja.

Halloween

Ja då var det över ! haha miuku som hypat i ett halvår över det... miltä tuntuu?;D

Förfesten igår var jätterolig, jag, mia, nadja, petra och frida satt hos mig och hade det trevligt, och sen senare kom danne & 7 av hans polare förbi ocksåå. kul med lite folk.  sen stack vi till krogen. där blev jag aningen för tankad. hej och hå. sen eftarit me folk som jag tillslut körde ut för jag ville gå och soovaaa. haha trevlig värdinna.

nånåå. Kul att så många klätt ut sig. hos mig var vi en brud, en pirat, en pilot, en nyckelpiga och en svart ängel :)

Mådde inte helt prima imorse men det vara bara att stiga upp för skulle träffa philip och olivia innan dom åker tillbaka till stockholm:) Vi var till barnenshus och köpte leksaker, till max och åt glass och till frasses och åt strips. Sen var dom tvugna att skynda sig hemmåt så dom skulle hinna i tid till planet.

Miuku kom förbi här tidigare och hjälpte mig att städa huset. Kiiitos<3 nu ser det acceptabelt ut igen, ordningen är återställd;) bara för mamma och pappa att komma hem! välkomna välkomna. Har bara liiite att dammsuga ännu som jag kom på att jag borde sätta igång och göra snaarast så jag hinner innan dom kommer.

jobbigt som satan, skulle helst bara läggga mig under täcket och döö. Är så mätt också, jag mia & frida var på frasses nyss och käkade och var aphungrig så bara kastade i mig. Nu känns det som att jag ska spy istället. huvvaaa. och jag är helt trög i huvvet. känns som gröt i skallen. jag har bara skuumat en massa idag. inget vettigt har kommit ut ur min käft. inte igårkväll heller iof.

Nejnej. nu ska jag sätta igång med dammsugningen så jag får det gjort ngn ggn!
Hoppas nadja har fotat min och dannes pumpa igår! Isf lägger jag ut bild på den imorgon när hon skickar bilderna :D den är så fin, lilla pumpan.

RSS 2.0