booriiing

så tråkigt o va sjuk.. håller på prova massa kläder (inget kul på tv o inte vare mkt liv på nätet heller) sitter här i min nya bikini, den där bruna bandeau från hm me massa små blommor på;d lyssnar på gamla sommarplågor och drömmer mig bort;), hahha, tung sommar feeling. oj vad jag längtar!


sjuklingen

sjuk igeen, som vanligt, som alltid. blääblääblää. var hem t frida på lördag hon hade fyllt 20, sen stack vi t umppi efter det, prommade hem t habi o de va tydligen inte jättesmaaart för vaknade dagen efter o va heelt döööd, trodde jag hade fått nå dunderbakis men när ja kom hem o mätte tempern hade jag 39 graders feber så inte var de ju konstigt om man var helt körd. så sitter mest här o tycker synd om mig själv. folk lallar om hur fint väder det varit men innifrån min sjukstuga har de bara sett grått&molnigt ut..fast tydligen var de varmt o vindstilla.. för min del hade de lika gärna kunnat regna..blalabla bläbläblääää... nej nu ska ja ta en dusch o sen gå o se om jag hittar ngt äätbaart, kanske knepar ihop en kladdkaka om vi har indegredienser hemma.. fan va de sku sitta fint. och så avslutar vi med ett lame joke:

fredag

Sitter hos B o dricker en bärs o försöker skriva mitt projektarbete.. såhär bra går det!.. själv e han o ser iron maiden på bio... pringlesburken vi köpt t kvällen blir bara tommare o tommare också=/  farligt att lämna mig ensam här..

poppi då

http://www.youtube.com/watch?v=RBoP1sN48PI

Så jävla söt:D


långt och utförligt inlägg om ingenting

Dagen har gått fort idag, fast ändå inte. vaknade 12.00, 20 min innan min första lektion började, pappsen fick köra mig, kom 15 minuter sent ändå. hade 2 timmar, var hungrig som satttannaa för jag missat frullen, så  jag och danne var till amanda o käkade kycklingrulle, satt fint. Sen övertalade jag honom att hänga med till köpcentret och köpa glass, han köpte bara kaffe men såg iaf till att märka sina boskap(---). Tänkte dra en recension på tuplaglassen jag skulle testa men den var slut! =( det blev stracciatella, som det så fint hette, (vanlijglass med chokladbitar i) och vanhanajan sukklaa, istället. sen stack vi hem till honom, han tvättade, och jag satt vid datorn, pling pling pling pling sa danne. sen var vi till jourlives och köpte dooodiiis, dumlesnacks, behövde inspiration till mitt psykologiarbete som ja började på, och så efter ett tag började det bli dags att dra sig hemmåt. Fick sällskap av L som hälsade på grannen hem till närsta igen, väl hemma har jag käkat en väldigt sen middag, duschat, suttit här, läst bloggar, suttit på msn och fejjan, och yes, det var min dag. min hårkräm(?) är slut och alla balsam också så mitt hår ser ut som hejkomochhjälpmig, måste leta reda på min plattångsspray o försöka rädda situationen, var äär deeen? hittar bara min ena som luktar herrparfym..

ANNARS?
dagens konstaterande: anabola steroider ger svåra hormonrubbningar


damdiiddidam

haft en rätt trevlig helg ändåå ;) lagat tacos o druckit vin. och nu är de pltösligt söndag och jag inser att jag inte gjort en enda av alla dom sakerna jag planerade att göra ihelg. :) haha nåja, nuu försöka övertyda B om att vi ska dra o fika t abc :D

"Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat"



i wanna grow old with youuu

kollade the wedding singer nyss, såg iof bara slutet men ´woiwoiwowioi vilken söt film=) men men men men, nu måste jag skriva min psykologigrej, no time for myspys här intee =( ajjjAaaaaaaa ha de bra partypeople

mh mh mh mh mh hhm hm hm hm

helkkariii va god glass jag åt idag på roberts coffee! Nästa ggn ska jag testa tupla glassen!  dididiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nuu gloo tv...... heiiiheiiisweetloveofmine

hellouu lavah

Första dagen på sisådär 15år som jag inte ätit godis! duktigt petraa.. Ska försöka hålla mig till sommaren! eller till på fredag iaf

försöker ersätta de genom att äta upp mammas chilinötter, de är inte samma sak. ajaaa. dags att vänja sig kanske. nog för att ja ändå käkat ute idag redan, stribas nuggets smältost o cola. lite godis skulle ju  knappast göra ngn skillnad. ääääääääää. ja e så svag. nånånånå ...... PUSSPUSS

sthlm

imorgon bär de iväg mot norrland igeeen.. kaallllttttttt! det var 17grader i skuggan här i sthlm dag, gick runt med Linne! LINNE!!! galet.

har ätit två glassar också, DET är nåt är sommar, gå runt med linne o äta glass. just nu känner man verkligen av årstidsskillnaderna i vårat avlånga land.

borde gå och packa nu.. väskan var helt överfull när jag kom hit, hur ska jag få ner allt det jag hade med mig, PLUS allt jag köpt under resan? har verkligen gått lös här alltså, spräckte budgeten redan dag 1 med ungefär 200%, fast har ändå inte fått med mig så mkt tycker jag.. och mina två huvudgrejer jag skulle köpa, skor och jacka, har jag såklart intehittat, bara allt annat.. eller en studentklänning fick jag med mig iaf! så en sak mindre att oroa sig för iaf=)

nuu ska ja göra kvällsmackor o kolla lite tv med mammiii o broren:)


aika paha

Jag har...?
( ) ...låst in mina moppednyc klar i mopeden?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in mitt hår i hårborsten?

(x) ...gått in i en lyktstolpe? 
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när jag ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när jag skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit mig på fingret med en hammare?

(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) ...sprungit på ett litet barn?

(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in min nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

(x) ...frågat vart min mobil är när jag håller den i handen?

Glad påsk =)


knock knock

who's that knockin' on my door? im fa. im fa who? im fuckin' matt damon. she's fucking matt damon

Godmorgoon, det blev utgång igår ändåå, trots att jag skulle ju iNTE men när jag ändå var på fest så blev de ju o ta ett glas vin o de ena ledde t d andra o sen innan man hann räkta till tre så stog man på umppi o skaka rumpa t pppp p pp p p okerface, de va en kul kväll ändåå, trots att vissa va lite grinkkulainen?

naanananaa nä nu ska jag packa väskan, om en timme åker vi mot huvudstaden och det enda jag har fått ner är strumpor, bhar o troller. alltid sent ute, har jag ens nå rena kläder? Nåå brorisch har väll också tvättmaskin.

bakispizza

helt steeeel är jag. vet inte om det beror på långpromenaden jag o sandra tog igår, TVÅ timmar. eller på att ja drack på kvällen. hmm. kanske ngn dålig combo av dom två. va blir slutsatsen av detta då? träna o drick inte innan du drar o super. jeejeee. nu ska jag o sara dra o käka bakispizza, nåt bra med dagen efter iaf. inte för att ja e bakis, inte nämnvärt iaf. skönt de, men ta i trä,  de kmr nog ska ni se.

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

vilken lat-dag idag kändes som.. fast den ha som ändå inte varit helt värdelös, pluggade filosofi, va till köpcentret också o efter d köptes käk på kalles o sen tb x t b o kolla cops.. fast ha som ändå inte GJORT nåt. känns dsom. äh.
nuu sleep pusshej

RSS 2.0