tvkändis

Btw ringde han Jonas från ams idag o frågade om jag ville vara med i nåt reportage om arbetslösheten i Haparanda tror jag det handlade om.. i rapport tror jag det var. Haha.

Jag tackade nej, undra vilka som ska vara med? Har varit med på tv nga ggr tidigare. En gång var det något reportage från språkskolan och man såg mig gå ner för en trappa, en annan gång var nu när spanjorerna var i Happis och dom hade vart och filmat på station. Spelade airhockey med albert och nån kvinna hade stått och filmat hur länge som helst, var så inne i spelet att jag inte la märke till henne. Sen hade morsan sett mig på TV. haha gud undra hur jag såg ut. Mammsen sa då att jag var "jättefin" HAHA. Det var dom ggrna jag kan komma på iaf.

Nu ska jag fixa en till macka, det var så himla gott med lingongrova, ost och paprika:) Mumms!

IDAG

har vi vart o fikat på köpis:) köttfärs&ris-piirakka och varm choklad. Gud vad gott det var. Lämnade tillbaka en tröja jag köpte för nga dagar sen som var lite förstor. tänkte byta men den fanns inte kvar i mindre :(

Vi kom dit ganska sent så dom stängde rätt snabbt, hann kolla runt ändå rätt bra, men hann aldrig till gina, vill kolla en grej där så det ser ut som att jag drar tillbaka dit imorgon:)

pusshej

http://eemeliees.webblogg.se/

Gå in o kika, man kan vinna en laptop:) Inte så stor chans, men jag ger det ett försök!

Skulle göra nästan vadsomhelst för attt vinna! Tänk hur mkt den skulle underlätta i mitt liv! Jag skulle kunna sitta o surfa medans Danne spelar CS istället för att sitta o glo in i väggen? OCh sen när Danne är klar kan jag mysa med honom istället för att direkt sätta mig vid datorn för o kolla facebook och grejer som jag ej kunnat göra när HAN suttit där :D tänk vad bra. Men men men, finns inte mkt mer man KAN göra än att skriva en kommentar hos tjejen och länka hennes blogg. Ive done what i can, nu gäller det bara att hålla tummarna!

http://eemeliees.webblogg.se/


finfint

Tävlar om ett jättefint namnsmycke på betties galleria, genom fokis blogg! :)

http://www.bettiesgalleria.com/
http://www.fokis.se

qsoeijfre

❶❸❸❼
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
test test

dobidoo

idag har det hunnits med att va o köra me gunnari, ja o danu hjälpte nyström att bära lite grejor till nya läggan och så var jag på shell nyss o åt en körvvv. nu byter pojkarna däck på danned bil och nuuuuu ska jag fixa mejjj lite o sen dra till köpis o titta runt (bara titta!:P) och senare blir det pump med cissela:)

måndag

har vart på ikea o ätit med mamma pappa o moster:) honva så söt o köpte 400g daim till mig:D gissa vem som blev glad. älskar daim.

doobidoo nuska ja kolla tv me min älskliiiiiiiiiiiii  och sen sleeeeeeeeeepeeeeeeeeeeeeerrrssssss :) imorgon upp o köra kl 11. later suckers

toe pain

idag ha ja vart o prommat med mervi i riekkola, vi joggade lite också. hahha. de gick väl sådär med joggandet, men målet är väll att nästa ggn jogga ännu en liten bit längre, och sen längre, och sen längre..

synd bara att mitt knä pajjade på mellanstadiet då ett jävla stolpskott la krokben för mig när vi gled ner för nedförsbacken på  språkskolans skolgård med våra superhala platåskor. fick gå me kryckor hur länge som helst, får fortfarande ont i knäet när jag går eller springer eller hoppar elr  öht rör på mig.

efter joggingturen stack  jag hem o duschade och grejer och så åkte jag och träffade dima en sista ggn innan han drar söderut igen, satt på max o snackade ett tag och nu kom jag hem en sväng och plåstrade om min stackars stortå som gjort skitont hela kvällen, när jag tog av skon var strumpan helt varig och tån helt svullen under nageln och typ blå. eeuuh. tvättade o la desinfektion och plåster.

ska promma till daniboy nu o kolla film. skippar nog stövlarna har så jävla ont i tån.

g u d v a d s k ö n t a t t i n t e g ö r a n å g o n t i n g a l l s !

Sitter hos blondie, helt tyst i min ensamhet. fortfarande småbakis från igår. Danne öste sin jävla rock&roll här tidigare trots att jag sa att min huvudvärk höll på ta livet av mig. jag undrade seriöst om han ville få mig att avliva såfort som möjligt

Han är just nu i nikkala och super skallen av sig, han kmr snart förbi här och lämnar av en väska så jag kanske hinner sno en puss av han, och sen ska han och pojkarna till sportbaren. och kanske kanske kanske dom skulle till umppari sen, hoppas i n t e för jag vill ha hem honom hit o mysa med mig :)

Nu ska jag plocka ihop lite här, har spritt ut alla mina hårspole-grejer och massa andra tjejsaker över hela lägenheten. det tycker i n t e dani om så ska snabbt kasta ner allt i väskan innan han kommer hit ;)

im in looooooooooove


Wibididibiidfgr igår skulle jag ut med sussu, men de blidde inget av de för hon hade gått och sjukat ner sig. hahha. det måste vara typ 5e ggn på raken som vi planerat att dra ut o svänga våra lurviga men det har alltid kommit något i vägen. antingen får hon gäster fr sthlm, blir sjuk eller åker till norge och jag blir sjuk eller måste up och jobba dagen efter :D känns som att någon (något?) inte vill att vi ska ut o dansa;)

nåja, hälsade på sami ist, satt o pimplade vin och snackade skit, så bestämde vi oss för att ta taxi till umptz umptzzz såå det gjorde vi, träffade danulainen johan och markus där, så jag o sami hängde me dom på eftarit hos johan och där gick jag o vilade i johans säng och på morgonen när jag vaknade hade jag sällskap av både danne o johan där. haha.

alla höll på dö av hungerrr så vi stack till umpppari och käkade, hade aldrig ätit där förr men danne har snackat så jävla mkt om de så var tvungen att testa:D gött vare. vi traskade hela vägen dit, och väl framme hade dom inte ens öppnat, så vi satt där utanför i 20 min. seennn in o beställde en korg med massa friterat. gööödiiiii. hur mkt som helst fick man, gick på typ.. 120 spänn eller så. fint. se n köpte ja o danellii varsin chokladmilkshake :D gotti.

Vet inte vad man skulle göra ikv. Had planerat med johanna att vi kaaannnske skulle ut men så har dimppz också kommit till stan igår och frågade om vi skulle umgås. det är ju inte varje dag han är i stan, och han drar imorgon elr var de i övermorgon, såå ska dra och träffa honom på frasses. kanske tar en stribas för sällskaps skull, men är fortfarande mätt efter umppikäket. nåjanjejnjde.

haha fan va king med blogg. man skriver ut allt man tänker i takt med att man t'nker det. och sen kan man liksom gå tillbaka o se hela tankeprocessen. HAHA. afst så är de väl men allt man skriver iof. attd et är tankar. äsch. fan vad jag är b a k i s.



Torsdag

är trött från igår, och täppt i näsan, imorse steg jag upp vid 12, var och gjorde lite ärenden m på stan, bakade en halvt misslyckad rulltårta till min kära pojkvän och sen.. ja nä.. har jag väl inte gjort så mkt mer:) Inget att blogga om iaf:)

tänkte för en sekund att jag skulle dra på pumpen idag, men är sååå trött så ska nog låta kroppen återhämta sig från igår och så går jag på tisdag istället. jag har ju trots allt förlorat en halvliter blod .. det är väl ändå anledning nog att skippa ett träningspass ?:)


Det blev inte att dra till köpis eller ikano idag som jag hade planerat, måste försöka klämma in det imorgon istället :) så mkt måsten här i livet.

det har ändå varit en jävligt bra dag idag.... inte för nåt speciellt, men det har bara varit bra.. nästan lite FÖR bra, man blir lite misstänksam, får man ha det såhär bra? vad är haken ?

Don't dream your life, live your dream

puss partypeople

brumbrumbrum

vart o kört med gunnar just:) går bättre och bättre för varje ggn :) körkortet känns inte såååå långt borta som det gjorde en ggn i tiden;) det är ännu en lång bit kvar.. men jag kommer närmare! bästatt börja plugga dendärjävla teorin nu bara så man får de gjort ngn ggn...

pusspuss

Dagens goda gärning

jag började i n t e gråta, jag svimmade i n t e, och jag blev i n t e inlagd på sjukhus, det  gick finafisken! det var verkligen ingenting! Blev lite yr i nån sekund, men ähh! sticket gick bra, jag som legat vaken halva natten och våndats, det var bara att inte kolla när hon satte i nålen! pisslätt.

Dom pumpade ut nästan en halvliter av mitt fina blod, 149 i blodvärde hade jag minsann, det var inte dåligt. och B rh- hade jag som blodgrupp. Det var tydligen ovanligt så det är e x t r a viktigt att just j a g kommer och ger blod. Kändes bra. att kunna vara lite viktig ibland. Det är ju inte som att jag betalar skatt eller nåt så på nåt sätt måste väl jag också bidra till att världen ska gå runt :)

Efteråt fick man en mer, en rullemacka, och så fick man välja mellan 50 kr eller 2 trisslotter, tog trisslotter men inte vann jag ju nåt såklart.

nånånånånåå nog om det,  hej med er!

rillipää

Stack till HVC imorse för att bli tömd på blod men dom rara damerna där tyckte att jag var alldeles för hes och snorig för att göra det, speciellt då det var första ggn, vissa svimmar tydligen och man kan måsta bli inlagd på sjukhus och grejer, försäkrade dom om att det bara var för att jag tränade igår, men eftersom jag inte ätit ngn frulle eller lunch (visste inte om man fick äta innan eller ej, chansade på att man inte får eftersom man inte får det nnnan operationer och sånt) så sa dom att jag ska ÄTA OCH VILA ordentligt och komma imorgon samma tid istället om jag mår bättre, så då gör jag det då ist.

traskade hem igen och jag och mervi tog en promenix till frasses och käkade, sen drog vi ett varv på ikea och kollade in lite grejer på ikano. hittade massor som jag skulle kunna tänka mig att köpa men tyvärr så tillåter inte min ekonomi alltför stora utsvävningar :(

Sen drog vi en cruis, köpte naturgodis på coopan och seeeeen slutade danu så han och jag stack hem till ooosss och käkade sen middag.

Inget jätteintressant med andra oooooord men här fick ni en liten update iaf. pussssshejjj

Slutkörd

Var på pump idag, hejhåå jag är inte riiiiiktigt i den form jag var i en ggn i tiden.. nåja, det är ju därför man går dit elr hur.

nu gäller det bara att försöka övertala Mervi att fortsätta gå dit med mig! Och springa skulle vi också börja elr hur var det? Haha, man börjar alltid så friskt, ger sig helhjärtat in i alla möjliga sorters "träna minst 4 ggr veckan och äta sunt"-dealer, men på nåt sätt slutar dom ändå alltid i soffan med en chipspåse i handen?

nånå vi ser ju hur det går, kanske det är 10 000de gången gillt? pöss


wiiwiwi

ha lagat tacos me blondie o kollat year 1 o barnhemmet, bra filmer osupergod mat. älskade slutet på barnhemmet haha:) nu hoppa ner i sängen med min loviiii, godnatt

gud i himmelen


vad jag har mänkat.


Funderade tidigare på en grej, om man fick välja mellan alkohol eller godis, för resten av sitt liv, vad skulle man välja? Tänkte att det var en jävla svår en. inget av dom kändes som det "självklara" svaret. vill ha båda i mitt liv.

nu, exakt 0,950 kg godis senare svarar jag alkohol utan att blinka. men det känns inte som en helt rättvis omröstning. jag skulle välja bajs framför godis just nu.

he was shot six times by a man on the run


sharing is caring

Föessten fick jag tid kl ett-nånting till blodgivningen på tisdag... Jag hoppas alla ni som inte ger blod skär er i halspulsådern och blöder ihjäl för att det inte finns nog mkt blod att ge till er...

okej nej, det hoppas jag s å k l a r t inte alls, men hoppas att ni kanske kanske kanske någonstans djupt inne i era kalla stenhjärtan känner att ni VILL ge blod, att ni VILL vara med och rädda liv, .....  . ..   . annars är ni inte bättre än vilken usamabinladen som helst..

Nej men, jag vill bara göra er medvetna om blodgivning FINNS. det finns säkert många som inte ens vet om att man KAN ge blod, som bara aldrig har tänkt på det.

Men det är heelt upp till er själva, ni för göra preciis som ni vill, ni behöver inte lyssna på mig alls alls alls. men ni kan ju tänka på saken iaf. Nästa gång är det kanske du, din pappa, din mormor, din bror eller din dotter som behöver blod? eller vemsomhelst där ute i världen, ska det egentligen spela någon roll?


Puss:)


Hur söta?

Coppat från hibbsan, det är som hon säger.. när man tror att världen är påväg åt helvete... :)

När jag var liten hittade jag en mobiltelefon en gång, tog hem den och kollade telefonboken och ringde nret (mamma fick ringa) som hette "hem" elr något liknande, så kom tjejen som ägde telefonen tillsammans med sin mamma och hämtade den hemifrån oss. hahha.

inte perfekt. men okej.

Denna kvällen skulle spenderas med cissela men tydligen så var hon inte helt kryy. Så istället trampade jag i 180 till ica (smet in sekunden innan vakten låste dörrarna!) och köpte en påse lösgodis för ungefär det dubbla än vad jag brukar, så nu ska jag ha så mysigt som man kan ha ensam med en fet godispåse och en tvapparat. låter okej. inte perfekt. men okej.

 


who gives a shit about you

i cant love u anymore
i got so much to do wont give a shit about you
so baby now lately you remember me

skjut mig

GAHHHiwoquröqow4iutöweosgupvcw09y5dyk oökhjhgnhgghhg

hur tänker man ibland ???????????++++++++++++++

a pretty little family

har fått en hel liten familj med finnar på hakan. helt plötsligt. nice. måste vara pappas nötchoklad jag åt igår.

annarsdå? väntar på käk... väntar på en massa saker egentligen... nå äre ett jäva väntande alltid ska jag säga er...

just nu väntar jag på att kvinnan från blodgivningen ska ringa upp.. 10 minuter sa hon, det har snart gått 20. så är det så är det. är nervös som fan. ska ge blod på tisdag, det är ju bara då och då, och sen jag gick med har det varit två ggr, ena ggn var jag sjuk och andra ggn hade jag nationella prov just den dagen så har inte kunnat ge förrens nu. satan satan satan. jag har sett nålen, den är ENORM. men aja, kan man rädda liv så är det väl värt ett litet stick, elr hur? seså, iväg med er och anmäl er ! 0923-76136! det tycker jag alla friska människor kan göra!


***********

Har sagt det förut, men man kommer inte ifrån det, det känns verkligen som att datorn sjunger på sin sista vals..

Det tar en evighet att få igång den, ytterligare en livstid om man ska komma ut på internet... och sen ska ännu sidorna börja laddas... la på en låt på tuben, sökte på en annan (på samma sida) och den kom fram, den gamla spelades ännu, tänkte att den nog försvinner om jag lägger på den nya, det gjorde jag, nu spelades båda på varandra, stängde ner hela youtube och dom spelas fortfarande... something ain't right here?

Och kan det inte komma nå skoaffärer till hpda/torneå med bra, eller iaf NORMAL kvalité ? är så less på skopunktens papperspjucks.

köpte nytt rouge idag... samma isadora skit som alltid. lika värdelös som alla dom 34987 andra jag haft. vilket rouge är värt o köpa? får kosta upp till 200spänn. tips, någon? vet ni nåt rougefromheaven som kostar 250, 300, 350 så vill jag gärna veta om det också.

blablbalabla nu ska jag fixa iordning mitt rum. Letade efter ett linne igårkväll så hela garderoben ligger utdragen på golvet. Alla tre är helt överfulla, man kan nästan inte öppna dörrarna utan att man blir begravd under en hög med kläder... jag behöver fler garderober....

hhm.. puss

j.b


And it's not a cry that you hear at night It's not somebody who's seen the light It's a cold and it's a broken Hallelujah


I heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do ya?
Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing Hallelujah
Hallelujah Hallelujah
Hallelujah Hallelujah

Well your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah
Hallelujah Hallelujah
Hallelujah Hallelujah

Well baby I've been here before
I’ve seen this room and I've walked this floor
I used to live alone before I knew ya
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah Hallelujah
Hallelujah Hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you?
And remember when I moved in you?
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah
Hallelujah Hallelujah
Hallelujah Hallelujah

Well maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who'd out drew ya
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah Hallelujah
Hallelujah Hallelujah

looking for someone that's made of gold






life ain't coming back for you


nomy


Only heaven loves you now

**************************************

C.L


spya på händerna

Kände en svinäcklig stank nånstansifrån, tänkte att någon kräkts eller att något ligger och ruttnar, kollade under bordet och allt. så insåg jag att det var mina fingrar. pressade apelsiner tidigare och lukte som fastnar på händerna var i n t e rolig. har tvättat dom med tvål efter det men det ger inte med sig. uuh

Mervi tkr det är jätteroligt. jag tycker hon ska komma hit och sitta på mina fötter. kalltkalltkallt. yllestrumpor kanske inte skulle vara nån dum idé. inte det nej. ochheltäckningsmatta. och en hund. en såndär mjuk o gosig och hårig

Har varit fint väder idag, vi tog en promenad jag o danuuu, kallt ute men varmt i hjärtat!
nä men jag är faktiskt himla glad och kär och allt är så bra just nu. löjligt


Imorgon ska jag iväg och se om jag hittar nåt att ha på fossingarna i vinter. blalbalba tänk att ni (en ganska stabil liten skara) går in hit, dag ut och dag in och läser mina värdelösa små uppdateringar. love u 4 that



hm:)

Körde me göönar idag o de gick bra, inga roadkills so far. igår fick jag lära mig högersvängar. idag svängde vi vänster. det tar sig

Brüno filmen var helt jävla ..sjuk.. galet rolig:) men sjuk
nu äta middag, sen har jag lite plans:) pusshej

sho bree


idag har jag köpt en kjol och macka på subway
ätit fruktsoppa och druckit juice

nu ska vi kolla bruno.

hasshuuu


sssss

yäschchhdg. sov fram t middag, baby bjussa lei. tagit en promenad. mmmmm

Måndag

var t tskolan idag. usch det var inte roligt att stiga upp ur danis varma mjuka säng o dra dit:( huvvaaa. så hade Marika inte ens tid att ta besök just då. ska dit på onsdag kl11 istället. 4e ggn gillt. Jebeeeeeee.

nu ska jag bara packa lite stuuuff o dra sej till storgatan 88. Puss!

coppar från Hodamerei

Coppar från Hodamerei på finest:

En man våldtog en tjej och fick AIDS! YES, TRUE STORY och jag dör av flabb. Tjejen bad honom använda skydd men det brydde han sig inte om utan went hard. HA-HA-HA senare visades det att han fick aids av that gurl. HAHA rätt åt honom, så jävla fucking kul! ONLY IN HELSINGBORG! HA-HA där lärde han sig en läxa! Locka aldrig tjejer från knutpunkten, bahahaha ;D ÄGD !

Vill inte säga att jag önskar aids åt NÅGON, men kan fan inte påstå att jag tycker synd om den mannen, hahhah, fan vad rättttt åt honom. jävla griiis.

quotat: god works in mysterious ways

Hej!

Uhh vad mätt jag är. Lagade just en av mina favvorätter till hela familjen:) Gott var det, om jag får säga det själv ;) Nu ska jag bara sita och smälta maten en stund innan jag ska träffa merppan:)


och varfan man kan hitta en vanlig hederlig BALJA i denhär stan? I lagom storlek för fotbad? Kollat rusta, öb, ikea och ica! bristvara!

nä nu tror jag minsann att jag ska gå och hoppa ner i gympadojjerna och dra med mig Mervi ut på lite rajjtantajjtan.
nä men, på promenad ;) Hur var föressten beachpartyt på umppi? hörde att alla tjejers klackar blivit förstörda osv? Sand på golvet låter inte som ngn hit :P

Nä nu måste jag skynda mig. Måste hinna förbi älskiii ikväll också. det var alldeles förlängesedan vi sågs nu. mitt fel. förlåt:) ikvlll!!!


hahahah

johan palm är så....liten:D

Söndag

Den här helgen har jag varit lite småkrasslig och alldeles för hängig för att hitta på någonting alls egentligen, skulle ut med sussu i fredags, men inte blev det då. Igår var hela haparanda ute på krogen men hade verkligen INGEN ORK. men inte deppar jag för det! Småkrasslig är en perfekt anledning att sitta hemma och småäta alla rester från farsans födelsedagfirande ;)

Visste ni föressten att åldersgränsen för att gå ut på krogen är 21år (!!) i USA?? och dom kan åka i fängelse när dom är typ 12... Jag skulle inte få gå ut på krogen! haha! det är ju helt fuckat det landet :)

funderar på om jag skulle ta o pallra mig hem till danne. Han var så söt igår, VILLE VERKLIGEN att jag skulle komma;) men det är bara nyttigt att han en ggn i livet får en liten diss han också;) och får sakna mig lite, han lovade mig världens största kram idag när jag kommer. du lovade. kom ihåg det dani;)

Han frågade om jag ska med till Nikkala vid 3, det skulle vara trevligt, men har lovat att jag ska laga middag här hemma så vetifan om det hinns :) nåja det kommer väl fler tillfällen, men det börjar bli lite pinsamt att varje gång säga nej (det har råkat bli så:P). jaajaa.


Nu ska jag hoppa ur pyjamastishan och fånga dagen;)


ok mervs=D

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? - Hur gammal han var då, eller nu? 24 var han då.
Vad tycker du om kärlek? - bästa som finns
När kramade du någon sist? - Kramade pappa grattis idag:)
Saknar du någon speciell person? - jo
När kysste/hånglade du med någon sist? - Igår
Ångrar du det? - haha nä inte så jättemkt;)
Är du singel? - nix
När fick du senast en komplimang? - jaa nää det händer väl inte ALLTFÖr ofta.....*vibbvibb*
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja


HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös? - svimmat och däckat? men det är inte samma sak?
Hånglat med nån riktigt ful? - joo gör det typ varje dag, urk. SKOJA ÄLSKLUING:
Hånglat med fler än 50 pers? - Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja
Gjort något riktigt dumt? - joooo
Gjort något du verkligen ångrar? - JEPP:(
Varit nykter på nyårsafton? - Ja. Har varit sjuk typ 18 av 19 nyårsaftonar.
Åkt ambulans? - jo
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - Tror inte det?
Slagit ner någon? - nää alltid jag som får stryk:(
Skämts över dina föräldrar? - haha joo, när man var typ 12-13 tyckte jag mamm aoch pappa var jättepinsamma;)
Skämts över dig själv? - joo
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja
Tar du droger? - näj
Dricker du? - jo
Vilka kläder sover du i? - troller o tisha vanligen
Varit kär? - jag ÄR kär
Är du ensam nu? - Ja, eller, mama ochpapa är i vardagsrummet
Vill du gifta dig? - kanske nån gång? vetifan. inte prio numero uno just nu iaf
Vill du ha barn? - Jp, när tiden är inne ;)


SENASTE PERSONEN SOM
Såg dig gråta? - Danne (vi kollade deep impact, haha)
Fick dig att gråta? - Danne (han sa "du får komma om du vill..de spelar ingen roll" HAHA, jag kanske inte var helt emotionellt stabil just då, ett känsligt moment, jag var lite trött,pms, u get it)
Du delade en cigg med? - linda
Du gick på bio med? - Mervi
Skällde på dig? - kanske... nä, ja minns inte.. säkert mamma pappa eller danne.. det är väl oftast dom som skäller på mig:P


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU

Gråtit? - Ja, (depe impact ju!)
Kramat någon? - jo
Pussat någon? - jaa
Köpt någonting? - jees
Sjungit? - hahhah jåå
Saknat någon? - joo hela tiden. Synd att jag har amputerat benen så jag inte kan cykla in till stan:( Någon som vill köpa en permobil åt mig så jag kan hälsa på daniel?


Var det där på våren? innan löven kom på träden?


Och så undrar jag var min bloggadress syns när plötsligt en massa nya människor hittat hit?

aja, varmt välkomna :D


Sitter här och äter pappas födelsedagsgodis och surar på antagningsstatistik.se och studentum.se, bra sidor där man kan räkna ut vad man har för snittbetyg och se vilka program på universitet och högskola man kan komma in på. Lika bra att jag ger upp, inte blir det nå rymdingengör av mig inte. får satsa på städerska eller kassörska eller något annat rimligt. Inget fel med det visserligen, men det känns helt enkelt inte som något jag vill pyssla med för resten av mitt liv.

Bjussar på en bild på daniboy:D på bilden är han bakis och äter calippo. Som ni ser.
både att han är bakis och äter calippo alltså ;) HEHEHEHE. Saknar min kameramobil.
Och våran digitalkamera. Inte ens vanliga kameran fungerar längre. hehhe, jag och tekniska prylar.
ingen bra combo. Men sen när jag blir rik och berömd städerska ska jag satsa på en riktig telefon,
med massa funtkioner och grejer. en såndär iphone ska jag ha!  jag ska gå runt och fota hela tiden!
det äär ändå minnen. Senast jag hade kamera var på... var det midsommar?
Minns att jag bad någon hålla min telefon eftersom den inte fick plats i mina fickor..
"här, kan du ta den här, jag får inte plats i fickorna.:" sa jag. efter det har jag inte sett den.
Hahha gööödiii. Så, om dusomharmin telefon läser detta, så vill jag gärna ha tillbaks den:D

kanske ett lite long shot men kan grisar flyga så....

eller nej justja det kan dom ju inte

jag får nog ge upp på den mobilen.........



kukröv

Jeee. för att komma in på den linjen jag vill in på måste jag allltså plugga upp MINST 17 kurser till mvg. Och då kommer jag inte ens in i den staden jag vill :( Ja då vet jag vet jag vad kommer göra de närmaste 30 åren


jag trodde faktiskt att jag iaf hade RELATIVT bra betyg? tydligen inte


på måndag är det jag som går och snackar med marika

Jag orkar inte skriva dte igen så coppar hela konversationen

såhär vill jag ha det:


Petra säger:
o du va heter den sär sidan där man kan räkna sitt snittbetyg ?
Petra säger:
ja kom på vad jag vill bli idag !!!
Petra säger:
NEUROPSYKOLOG

Petra säger:
så ja ska bli de... i nästa liv eller nåt
Mervi säger:
studentum.nu eller nåt
Mervi säger:

Mervi säger:
du kan bli det i detta liv med. =D
Petra säger:
ja, om 30 år ellwer så  
Petra säger:
fanb jag önskar att man skulle vara som benjamin button,
Petra säger:
o bli yngre
Petra säger:
börja som gammal
Petra säger:
plugga kan man gl när man e gammal
Petra säger:
sen när ja blir ung ska jag redan vara rik o bara ha kul o njuta av livet
Mervi säger:
precis  
Mervi säger:
det hade varit härligt
Petra säger:
Jaaa
Petra säger:
fifan
Petra säger:
dåligt planerat av gud
Mervi säger:
hhhahaa

Grattis Pappa!

farsgubben fyller 61 bast idag:) hurrahurra
så idag har vi firat med fika och kinamat.
synd bara att stackarn hostar så man tror att lungorna ska komma ut ./

Var och inventerade på ÖB i morse. gick bra och så, slutade kl 11 ocg kom hem o sov, känner mig småkrasslig ännu. hela familjen är sjuk. fast jag har ändå kommit rätt lindrigt utan

Och nu är mervi hemma igen också! wihoo! imorgon ska vi ses och hon ska berätttta alllllt om sin resa.) hihih

tjooooooo

kört me gööönar idag. gick riktigt bra. fick köra i stan rätt mkt. han sa att vi kmr börja göra det nu. king. backa runt hörn o grejer fick jag göra också, gjorde jag sist med men det gick mkt bättre nu. jag var inte inne i buskarna iaf:D


var till tskolan igeene, denna gången stog det att dom var på utbildning och att dom kommer på måndag. hoppas fan det :)

Nu ska jag och babbbbbsen kolla film och äta massa gott som jag har köpt. sen gå och lägga sig tiiiiidiiigt för båda ska upp o jobba tidigt, jag har inte skrivit ngt om de ännutror jag, men jag ska o inventera på öb. jävla skitgöra men det är ju pengar det med ;) puss

Fan vad jag är sugen på kooorrrvvv!

i baguette.
Jag o mia var o åt natt-korv igår. Fasen vad gott det var.
sen var jag till baby o han hade gjort så fint med natt-fika o grejer:)
jag måste säga att jag är väldans duktig på att baka hallon&blåbärspaj;) hihi

Var till tornedalsskolan idag, tänkte kolla om man kan läsa upp nga ämnen. tänkte läsa upp mina G:n iaf. Nk A, Svenska B och Projektarbete. jobbiga ämnen, de två sista iaf. Nk är ju bara roligt. iaf, jonas eller marika var inte där, så ska dit imorgon igen.

Nå äre en jävla snuva jag dratt på mig också. typ frös och kallsvettades när ja promma från danne imorse till tskolan och sen hem, trots att jag o daniboy tog en rejäl sovmorgon (igen) så slocknade jag såfort jag kom innanför dörren här hemma. Sov fram till halv 8 på kvällen ungefär, kollade idol & lyxfällan med päronen, åt glass och tyckte synd om mig själv. och om danni som haft en låång och jobbig dag idag. och sjuk är han också :( Mest synd är det ändå om thailändarna som flygit hit för att tjäna pengar inom bärplockarbranschen men som blivit lurade och som istället för att efter ett år få de pengar de blivit lovade , få åka hem till sina fattiga familjer med skulder istället. fyfan.

nu ska jag försöka få mig lite sönm igen, trots att jag sovit hela dagen.

Idol & Centerglass

Kollade idol med mammsen nyss och åt center-glass som jag köpte från glassbilen :) fasen var käften gick på grabben som körde bilen. Han hade tydligen inte brottom nåååånstans alls. haha;D

Läste just bingos blogg. Han o katrin verkar ha haft en helt underbar sommar :) men nog har jag haft en jävligt bra sommar jag också :) Men jag måste bli bättre på att fullfölja mina planer! Jag skulle spelat minigolf, badat mer, grillat mer, vart t skärgården, gjort en blomkrans, tältat........ sånadär småsaker som jag hade tänkt göra. MEN, jag sparar det till nästa sommar. DÅ ska jag få det gjort! Inte så länge kvar nu. Bara en lååång vinter och SEN !!!! :) Fast jag älskar ju vintern iof. eller våren. DÅ ska jag åka snowblades! yihoo!


uppdaterat 3h efter jag skrev detta=P

"He who throws dirt is losing ground"

 

Det citatet fick jag i min lyckokaka på facebook idag. för vissa kanske det vore bra att stanna upp och tänka på dethär ibland. man blir inte längre själv bara för att man hugger huvudet av andra

 

nu ska jag gå och plocka ur clippsen, tvätta ansiktet, borsta tänderna, kanske ta en sista liiiten bit hallon&blåbärspaj (jag bakade idag) och sen ringa min pojkvän och säga godnatt.



gaga


Svininfluensan?

Uuh känner mig lite krasslig :( sovit typ halva dagen, ont i halsen och lite snorig. Morsan har dratt på sig en rejäl förkylning hon så jag antar att det är därifrån det kommer. Jeppjeppppp bara inväntar den stora feber attacken.( det passar inte alls att bli sjuk nu! massa inplanerat i veckan. hoppas det bara är att jag blev lite kall när jag sprang runt i linne utanför umppi i lördags och att det är borta till imorgon. hoppashoppas.

And kissed me 'til the mornin' light


You are my sweetest downfall

I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first

Regina Spektor - Samson

didido

blev utgång igår ändå.. trots allt. var o hämtade jackan hos dandra och de va lite folk där påväg ut, o hannah övertalade mig att hänkka på. först sportbaren, vi väntade på våra drinkar i säkert 30 min minst, dom kom aldrig så vi drog vidare mot gardroben för o hämta jackorna och de blev nå tjorv med nummerlapparna. lite minuspoäng för det.

sen umppi och jaj jeejoo de va sådär..
kvällens höjdpunkt var maxmaten, det var ren LYCKA när jag äntligen fick mina nuggets.. sen hem med bubbsen o soovaa och oj vad skönt det var..

de blev en lååång sovmorgon för oss idag, kom hem för ett tag sen för o käka tortillasrester från igår. mktmktmkmt gott. nu ska jag snart tbx till dankku o vi ska kolla filmmm. undra vad han har laddat hem för nå kul... jag röstade p å romantisk komedi men har en känsla av att de kanske inte blir de ändå:D

oi voi. bordestäda rummet. och håller på att fylla i mina uppgifter på ams.se, någon som vet hur man gör sitt CV synligt för arbetsgivare även fast man inte har alla uppgifter ifyllda? de står att det är ofullständigt eftersom jag inte skrivit att jag har något yrke, men jag har ju inget och det verkar inte gå att välja nåt sånt alternativ? vad gör mandå?

sprängmätt efter massa tortillas, tack mamma

Gårdagen slutade på umppi ändå, nadja o mia o jag fixade oss hos mig och sen var vi o kollade in nya sportbaren. hann inte se så mkt där då när ja väl gick in på toaletten kom jag aldrig ut därifrån, kom hela tiden in ngn ny man kände som man var tvungen att stanna och växla några ord med. sen stack vi vidare till umppari, Mia och nadja försvann någonstans så hängde med danirock iställlet, dansade o hängde i baren, o de blev lite tidigare hemgång än vanligt.

Så idag har vi bara ätit skräpmat, kliat varandra i håret och tyckt synd om oss själva. Han är så himla söt gubben min. Iförrgår när jag gjorde demo på ica kom han och hämtade mig på lunchen o bjussa på lelle. mkt uppskattat.

haha sucksuck.,nu är han o partajjar och jag sitter ensam o bakis här hemma och är helt kärlekskrank :) voivoivoivoi. ska nog ringa santtu o se om ja kan komma förbi o hämta min jacka som legat hos henne sen i början av juni. jag hade helt glömt bort den när jag inte behövet den under sommaren.


här har ni ngt att bita i

Okej, konversationen koppad rakt av, men iaf:

* säger:

enligt forskares mætningar, finns det inte nog med synlig/mætbar materia [grejjer] før att gravitationen ska kunna hålla ihop galaxer. så egentligen borde alla galaxer och stjærnhopar falla i bitar. men av nån anledning gør dom inte det... fast då ær problemet. vars kommer den extra gravitationen ifrån? enligt matten så kom dom fram till att det behøvs 70% mera materia. men vars ær den? =D
* säger:
grovt sett, ganska crasy stuff. nu ær deras nya fråga hur allt hålls ihop fast det inte borde gøra det ;D
* säger:
stackars fysiker och astronomer alltså.... vilka problem och brottas med.  
* säger:
och sen kommer frågan, finns det massa konstig materia øverallt som inte ær gjort av atomer, som har massa men inte påverkar nåt och inte syns. eller ær fysikens lagar som vi vet dom åt pepparn.

Jag finner detta mycket facinerande... synd bara att de flesta dokumentärer som handlar om sånthär eller liknande ofta är så satans långdragna. Nån grå, skäggig gubbe som står o pratar med monoton röst i två timmar..

diddodd


elr såå jävla galet ser det kanske inte ut ändå? När man vant sig? elr?

jag .. äär ... såå. .jäääävvlla-.-. fucking.- HEET

kssskssskssssksssskssssssss

I KNOW U LOVE ME

XOXO

gossipgirl

clipons

Joopajoo

här sitter jag med mina 50cms clip on's i, jag ser ut som ett litet troll:D ett fjortistroll . haha.
den looken går väl hem på umppi men det känns som att folket kommer stirra ögonen ur sig om jag går såhär på ica. det känns så ovant. eller så är det bara jag. tur att jag valde o inte lägga med lim, fläta  eller bränna :D

påtal om ica så får ja skynda mig om jag ska hinna dit innan det stänger. bara slänga upp håret i en knut and then off i go. puss

Jaaha

Skulle ju dema idag på Ica, men inte blidde de nåt, när jag kom dit hade snubben som var ansvarig för det hela tydligen varit sjuk och inte beställt in nå produkter. Jahapps. Så måste jag göra det på fredag istället. Suugiiigt.

MEN, istället för det var jag och dannelito till köpcentret och kollade i affärer:) hittade en massa fint men ska snåla! bara det viktigaste ska jag köpa. Köpte Fiberwig på kicks och baby var världens sötaste och köpte Partyfeet heel cushions åt mig. så nu behöver jag aaaaldirg mer ha ont i fossingarna efter att ha varit ut och dansat;) vi avslutade våran lilla runda med kaffe och glass på roberts coffee. fick äntligen min efterlängtade spice ice röra :) fick en tre kroners rabattkupong dessutom;) ojoj!

Och på ica idag köpte jag toning till håret och hårspray och fick en plattång på köpet! passade jävligt bra för min börjar bli lite glapp och seg. påtal om hår så har mina clips jag vann på tradera kommit också. ser ut som en fjortis tycker jag, men jag vänjer väl mig. Köpte dom för att jag vill ha långt och lockigt hår på mina studentfoton:) (nej har inte tagit dom ännu)

Har ätit världens godaste köttfärssås till middag idag. karln min är så dukig i köket senniii. åt som vanligt lite för mkt och nu sitter jag här och tycker synd om mig sj. vilka problem man har va.

funderar på att tvätta bort sminket bara för att jag vill testa min nya maskara, men det får nog vänta tills ikväll. först ska jag ta ut mina klipps och tona dom och håret.

Ja, så, då vet ni det :)

Tisdag

Sitter hos danuuuuuuu. kanske man skulle ta o kika in på ams en sväng.
kanske kanske kanske

skulle behöva springa förbi på kicks och inhandla lite nödvändigheter också. joopajoo.
tur att man har pressekort dit, 250kr:) tack älskling :*

Var o övningskörde med Gunnari vid kl 9 idag. Gick och la mig efter 5 ngn ggn inatt. trodde jag skulle somna framför ratten. trafikfara eller vad. Ont i nacken fick jag också efter allt backande. Man fick ju vrida huvvet 180 grader för o se vartfan man skulle. ei helkkari.

Nu ska jag o kika in hos mina simsgubbar och se hur dom har det. Heipahei.

Puss


jotack

Idaaaaaaaaaaaaag har jag varit på köpentret med Cissela, köpte ingenting. Eller jo, en munk och nga pätkis som jag och danne åt upp :) Har iof inte så mkt pengar att slösa heller,

Mitt paket från HM har kommit till Ica också (jag skrev IKA först, haha). Måste hämta ut det... Det var också helt onödigt, två bikiniöverdelar och en underdel, och sommaren är slut. Jajajaaa

David Guetta Feat. Akon - Sexy Bitch

David Guetta Feat. Akon - Sexy Bitch

Yes I can see her
Cause every girl here wanna be her
Oh she’s a diva
They feel the same and I wanna meet her

They say she low down
Its just a roomer and I don’t believe them
They say she needs to slow down
The baddest thing around town

She aint nothing a girl you’ve ever seen before
Nothing you can compare to a neighborhood whore
I’m tryin to find the words to describe this girl
Without being disrespectful
The way that booty movin I can’t take no more
Have to stop what I’m doing so I can pull up her clothes
I’m tryin to find the words to describe this girl
Without being disrespectful
(Damn Girl)

Damn You’s a sexy bitch, a sexy bitch
Damn you’s a sexy bitch
(Damn girl!)
Damn You’s a sexy bitch, a sexy bitch
Damn you’s a sexy bitch
(Damn girl!)


RSS 2.0