didodo

jag är med o tävlar om fokis outfit från kii.se :D

Hejhej

Fredag kväll

Ingenting att göra.. eller egentligen skulle jag ha massa saker att göra... ni vet när man inte planerar in ngt för man vet att man har massa viktiga saker som borde göras, man kan inte dra ut att ha kul för då får man dåligt samvete eftersom hemma väntar "det och det och det och det" som man borde göra.. men det är så satans tråkigt att göra allt det där så tillslut blir det bara att man sitter inne hela kvällen och gör ingenting och man egentligen skulle kunna vara ute någonstans och ha roligt? :)

Fast det är nog bra för mig att stanna hemma lite, har ju varit krasslig sen innan sthlmsresan där där har jag ju absolut INTE haft tid att sitta inne och kurera mig. Har använt nässpray i över två veckor nu och egentligen får man bara använda det 10 dagar. Jag måste verkligen verkligen verkligen försöka avvänja mig från det för det ÄR beroendeframkallande. Använde det i säkert en månad en gång och det var ett helvete att avvänja sig. Nu börjar det iaf bli aningen bättre så ska försöka sova en hel natt utan att ta det. Får se hur det går. Jag kommer ju typ kvävas i sömnen.

Och nu när vi ändå är inne på klagobanan här så kan jag ju passa på att gnälla lite om att jag vill ha jobb! Var ju på några intervjuer i Sthlm. Ett telefonsäljarjobb, var och provjobbade en dag och det var jätteroligt, alla som jobbade där var helt underbara, det var så grymt bra stämning och att ringa runt var bara kul, enda minuset var att detvar 100% provision och det lever man ju inte på, så tyvärr så kommer jag inte ta det. Ett annat var att sälja tidningsprenumerationer, det var inte 100% provision men fortfarande alltför dålig lön. Sen fick jag något jobb i Norge som promotör, men 500 spänn om dagen är INTE mycket i Norge. Sen sista dagen var jag på en intervju för ett jobb som mötesbokare, det ENDA jobbet av de 4 som jag faktiskt ville ha, och det enda som jag inte fick :( typiskt.

Nu ska jag försöka få tummen ur röven och städa klart mitt skåp/mitt rum som jag började med tidigare idag. Lovade att det skulle vara färdigt till imorgon för då kommer brorsan och kidsen och tar över mitt rum igen! :) Hoppas det blir lite finare väder för vi hade planerat att ta med barnen till pullinki så dom får lära sig att åka slalom! wiiieeee! Löjligt nog är nog JAG den som ser mest fram emot den resan :)

Nej nuuuu, tummen!! Hejdå!

Sthlm

Sitter hos brorsan i Sthlm:) Har varit lite snöstorm här, tjorv med tunnelbanetrafiken.. morrr.. men annars har allt varit toppen! Idag åkte Philip och Olivia till Nina så det är bara jag och Patrik här, hans födelsedag idag, dagen till äta har vi tillfälligt brytit vår "karkkilakko" och gluffsat i oss massa gott och kollat en inte så bra film:) phantom punch eller vad den nu hette. säkert inte ens nästan så. hah.

Ni måste kolla en länk som Danne skickade på msn, mitt hjärta smälte.
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=28221

Tolfte februari tjugohundratio

Sitter hos Danne med världens stösta papperstuss i näsan, det är fjärde gången jag blöder näsblod idag. Får näsblod nästan alltid när jag är förkyld. Så jobbigt.

Mår inte bra alls, näsan är täppt och har haft jävligt ont i halsen osv. Feber tror jag också att jag har, funderar på att koka upp vatten och hälla ner såndär svartvinbärs-panodil-pulver som Danne har i köket. Det passar inte alls bra att bli sjuk nu, har ju fullt med planer inför helgen. Imorgon ska jag ha alla hjärtans dag middag med tjejerna och sen ska vi vidare till sportbarens Valentine disco, eventuellt umpparis Tattoobileet? Sjuk eller inte, ska i vilket fall som helst ta det lugnt på lördag för på söndag ska jag och Danne fira Alla Hjärtans Dag/våran 1 års dag!

Levi resan var verkligen lyckad! Vi hade en jättefin stuga som iof var ganska långt borta från stan/backen, men taxi var billigt så det spelade ingen roll. Första dagen i backen var awesome! Solen sken och det var inte för kallt, vi var hela gänget ute i backen och vi åkte till en supermysig restaurang där mitt ute i ingenstans och fikade.

Dag två i backen var vi bara fyra st som åkte, det var svinkallt och blåste som fan så snön bara yrde omkring oss och bort från backen så det blev skare. Det blev inte alls mkt åka, speciellt då Mia hade ont i foten så jag stannade med henne i bilen medan killarna åkte upp i pisterna.

Nattlivet var bra det med, bra drag. Allt som allt hade vi en kanonhelg. Måste göras om SNART! :)


Haaaalå folket

Allt bra här, lite stressad bara, Imorgon åker vi till Levi, jag, mia, nadja, frida, anna, teemu, alle och jarno, och jag har ännu heller inte packat färdigt. SKIT tråkigt att danne inte kunde komma med :( Han skulle diggat stugan med öppenspis tror jag:) och för att inte tala om alla ölställen det finns där, hihi ;P

Mamma köpte en ny skidjacka till mig idag, och imorgon ska jag köpa nya begangnade skidor (alltid sista minuten;P) och hyra resten av utrustningen på plats. Ska nog bli roligt att komma iväg lite i några dagar, åka lite backe:)

Hoppas det är kul att åka slalom, har inte åkt det på säkert 8 (?) år, bara åkt blades, men mina är så crappy och nya blades finns ej att köpa någonstans, förutom hos Mervi men hon kan inte bestämma sig för hur mkt hon ska sälja dom för! Mörrr. Så här förlorade hon just en kund pga sitt söleri! (Ja Mervi så är det! :(:D) tråkigt för hade verkligen velat ha blades.. Nå, twintip kanske är kul det med.

Nu ska jag fortsätta med packandet, och försöka få rummet i någorlunda ordning iallafall innan jag drar. och sen kanske lyckas få ngn timmes sömn inatt iaf :) hejdååååå

nattligt tidsfördriv

ALLMÄNT...
Namn: Petra
Piercingar: nej
Tatueringar: nej
Längd: 174 cm
Skostorlek: 38 39
Hårfärg: Mörkbrun
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Det finns andra ställen jag skulle kunna tänka mig att bo på
Tänker du på självmord: Tänker på ja ibland, men inte på det sättet att jag skulle vilja göra det:) förutom ibland kanske, haha:p
Tycker andra att du är attraktiv: haha inte vet ja, nån stackare finns de bäl alltid:p
Vilket shampoo använder du: hemma ett från goldwell och hos danne toni&guy
Vilken parfym använder du: olika
Vad är du rädd för: döden, småkryp, speciellt dom som flyger, usch
Gillar du att tvätta: Nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja

 

SENASTE...
Film du hyrde: minns ej, lånade chuck&Larry av mervi för ngn dag sen:)
Film du köpte: köper film väldigt sällan.. förra julen gav jag bort nå filmer till Philip och Olivia, det måste vara senast jag handlade filmer
Låten du lyssnade på: Minns ej
Låten du hade på hjärnan: Higher med Idol-Erik
Låten du laddade ner: Minns ej, men låten jag sökte på spotify senast var Bad boys med Alexandra Burke
Personen du ringde: Daniel
TV program du tittade på: Nå historychannel om nå pyramider
Personen du tänkte på: Danne

 

FAVORIT...
Mat: Just nu är jag jättesugen på kinamat. annars har jag flera favoriter ;)
Låt: Omöjligt att välja
Sak att göra: Vara med dom jag tkr mest om, familj, släkt, vänner, danne. resa, åka snowblades, sola & Bada, spendera pengar:D, sova är också en bigtime favvo.
Sport: snowblades & volleyboll
Dryck: vatten, cocacola, apelsinjuice.
Kläder: comfy!
Film: ää inte vet ja
Bil: kan iiinget om bilar

 

ANTAL...
Gånger du varit kär: 6 vad jag minns
Gånger ditt hjärta brustit: vet inte... nog har man ju varit ledsen om man blivit dumpad, men inget jag ej kommit över:)
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet ej
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Nå några ggr under åren
Ärr du har på kroppen: vet inte, har en ärr-prick i pannan

 

SENASTE...
Bok du läste: Det var nån finsk till finskan i skolan. Senaste boken jag läste för skojsskull var nog tracy lords... inte denhär sommarenmen sommaren innan det.. vadjag minns iaf. jag läser aaallldeles för lite böcker.
Personen du fick mail av: säkert facebook elr nåt
Personen du fick brev av: Fick ett vykort av mia för ngn dag sen :D
Personen du fick sms av: Dannis
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I fredags

 

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: varit bakis
Var det kul: Nej, inte mycket
Hur tidigt stiger du upp: olika
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: inatt, sova.

 

Är du seriös: Ja det är jag väl. inte överseriös men inte överoseriös heller?
Vad är du allergisk mot: vissa dofter
Var har du ont: huvudet nacken axlarna ryggen
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: tror inte det
Favorit serie: kollar oc just nu, så just nu det:) längtar tills de kmr mer true blood avsnitt! och humorserier är roliga. oj finns mååånga jag gillar. i like serier!

 

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Var sak har sin plats...
Gillar du ketchup: jo, inte till vvadsomhelst dock
Är du glad nu: Nej
Var du glad igår: hela dagen var perfekt, tills strul på kvällen
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Musik
Stockholm är: En fin stad
Göteborg är: Också en fin stad
Kan du sjunga: Nog kan jag, sen om det låter bra är en annan sak
Mer värt än guld: Lycka, kärlek..
Spaghetti eller makaroner: Makaroner. men bandspaghetti är mums!
Ett land jag helst vill besöka: Vill besöka måånga länder ännu:)
Ska bli skoj: Levi på torsdag
Ska inte bli skoj: sdoipdgo
Sparar till: Resa
Väntar på: Värme
Pålägg som gäller: ost är ju gott:) pepparsalami, gurka, paprika, och det bästa: JULSKINKA!
Dagens dryck: cola, vatten, chokladdryck.


RSS 2.0