okej har räknat ut att det är tisdag idag

 jag borde gå och göra mig iordning så jag får LITE MERA sömn inatt iaf.

men jag hörde något ljud från hallen. vågar inte gå och titta. undra om jag låste dörren efter jobbet ?? har någon kommit in?

har lust att gömma mig i någon garderob eller under sängen eller nåt.... men det skulle kännas väldigt löjligt ifall det visar sig att det inte är ngn där... fast iof kanske skulle vara ganska bra ifall att det faktiskt är någon där?

....

lär ångra mig att jag inte gjorde det när det kommer in någon galen yxmördare hit och jag ligger utfläkt som samantha i sex&thecity fast utan sushi






vad är det för dag idag?

sovit 3h denna natten och 2 h natten innan. Gissa vem som varit helt död på jobbet idag? fattar inte hur vissa människor klarar av att leva så.

Vilket jävla humör jag var på under morgonkvisten. ingen vågade komma nära. haha.
höll för en sekund på att börja gråta till och med när bilel var lite grinig för att han tyckte att jag "drömde mig bort" och det gick dåligt för gruppen. han som är världens goaste. haha. så trött var jag. blir alltid så känslosam! haha

Efter jobbet ställde jag in alla planer och bara åkte och handlade på ica i alvik, köpte hem massa göttigt och väl hemma kockade jag ihop fläskfilé med potatisgratäng, sallad och beasås. mums vad gott det blev! är riktigt stolt över mig själv. Jag lagar ju aldrig mat själv. Åt tills jag knappt kunde ställa mig upp och så tog jag lite mer. Haha.

Och blev massa kvar så har lunchlåda för imorgon! smidigt!

Har lite ångest för allt jag skulle hinna innan fredag. Städa läggan skulle jag ju också göra idag men det blev det ju ingenting av, så det får jag göra imorgon. Imorgon skulle jag även hinna till kista, samt hinna sola för att jag ej gjorde det idag, samt hälsa på S eftersom jag inte gjorde det idag, samt åka med nga arbetskompisar till bilel, samt att emelie ska komma och sova här. Och jag slutar kl 19. Yes, bra planerat.

vet inte ens om det är tisdag eller onsdag idag. orkar inte tänka........
haha

pusspåmåndag

sov 2½h förra natten och inatt blir det inte mkt sömn heller...

har varit såå trött idag, haft en fullspäckad dag med jobb, sen middag med thessie på vårat kära mingoliska ställe och sedan umgåtts med emelie, niklas och hans kusin kim.

emelie ligger och slaggar i olivias rum nu. borde göra samma. :(

vill... inte.... jobba..... imorgon............
hihihihi men men men bara typ hela veckan kvar.... wiii

F*/&%¤%¤#&(cking eyyy

kommer jag någonsin kunna gå normalt igen?
jävla horfot och jävla hortrappa
'
justja man skulle ju hinna sova lite innan jobbet imorgon också.... det också......

'



.


faaan vad kul jag hade igår

roligaste kvällen ever

haha

jag kommer ringa er och berätta ni som får veta hahah

jeeeeeesus ;))


vaknade iaf imorse, tog nga återställare ute på terass-balkongen här med emelie och hennes sleazerocker-ragg från igår;)) jävligt trevlig typ.

satt ute i solen ett tag och lyssnade på musik, sen åkte han hem och jag och emppan stack och käkade burgare:) nu stack hon också hem och snart ska jag iväg på biiio med thessiiieeebejjjjbi såå ska försöka sova en timme eller två innan så man inte ärhelt död och kanske lyckas hålla sig vaken genom hela filmen.

vi skulle egentligen dragit till stranden idag jag thessie och carro men det blev inget så vi ska dra på torsdag istället. hihi bra för då kanske jag hinner köpa en bikini innan. insåg att jag inte tagit ned mig något fullständigt bikinipar, har antingen bara trollerna eller bara överdelen av alla paren :D 

nej nu sova, bakfyllan börjar komma ikapp mig. u can't fool the baku. ska iaf försöka lindra den med nga alvedom och lite sömn:)

pöss

Utkast: Juni 26, 2010

jag kan inte få nog av vaniljglass med jordgubbar!

haft en superbra kväll igår


var till brandhagen och hälsade på nga arbetskollegor och grejer.

Kom hem imorse, sov nga timmar och sen kom bobban med pizza till mig och satt och umgås med mig och emelie ett tag. haha.

nu är jag här med emelie bara. vi ska snart ut. lyssnar på lena - satellite

så skön 
 

Puss

fina midsommar!!

Sista dagen på jobbet igår innan långhelg. slutade redan klockan 15. Åkte till fridhemsplan med Emelie och Polly och satt på en uteservering och drack världens godaste cider och en öl, solen värmde skönt och man kände typ att nu är allt bra.. alla bekymmer i världen var som bortblåsta.

Efter ett tag tyckte Emelie att det blev för varmt och började tjata på att hon ville ner i tunnelbanan igen, hahah, så hon och jag åkte in till kista, spenderade de sista 3-4 timmarna innan stängning där(stänger 21), skulle egentligen bara lämna tillbaka en grej men kom hem med flera påsar... det var den lönen... illa.

Men vi hade roligt iaf, det som räknas, säger vi.. sen började klockan bli mycket så vi åkte åt var sitt håll, jag drog förbi hos N där på kvällskvisten och snackade lite skit och hade det trevligt.




Imorse kickade vi igång dagen med sill & snaps frulle och senare när barnen kommer blir det tacos (haha, vad midsommaraktigt).  senare kommer några goa tjejer in från nykvarn så ska vi fira kvällen. Vi åker nog in till sigtuna på grillfest hos bobban om allt går enligt planerna.. men vi är fortfarande öppna för förslag så man får ju se vart kvällen tar en.

Synd att jag har fått ont i halsen, världens hosta, är hes och täppt i näsan, har säkert feber också, men jag tänker inte kolla. för det man inte vet lider man inte av. haha. jag är seriöst sjuk vid vaarrreeennndajäävla högtid så jag har slutat bry mig... annars skulle jag aldrig få fira något. jag får väl ligga sjuk hemma hela juli istället, för jag vill fira midsommar!!! får ta det lilla lugna bara så ska det nog gå bra!


i wanna be a billionaire

so fucking bad
http://www.youtube.com/watch?v=qwlK5b4KYfI&feature=player_embedded


Så skön låt. Idag har jag jobbat, fikat och tagit långprommis längst med vattnet med mamma och pappa.
Så jävla övderdrivet fint det är här. Loving it.

Nu ska jag duscha såfort mitt nagellack torkar och sen tänkte jag försöka komma i säng innan 12. Jag vet att jag sagt det förut, men denna gången menar jag det :P

Puss

hihi, kanske inte blir så farligt att kolla på fotboll ändå?


fotbolls vm och vin

Varit underbart väder idag, dagen har spenderats inne i staden tillsammans med mamma papppa och brorsan, patrik och pappa stack på egna äventyr och jag och mamma gick på jakt efter en sommarklänniong till henne tills nu när de åker iväg till turkiet på lördag :) lyllosar

efter mkt letande och provande hit och dit hittade vi tillslut en klänning som lilla mammsen tyckte var både fin och bekväm och rätt längd och allt det där ni vet ;) superfin var hon i den iaf, så den fick följamed oss hem :)

Vi mötte upp killarna och stack och käkade fransyska på jensens, riktigt gött var det. Sen promenerade killarna hem, och jag och mamma kollade runt lite till och sen åkte vi också hem med en sprängfylld tub. haha så jävla skön chaufför var det. "det kommer en tunnelbana bakom om bara någon minut, för er som vill kliva ur och byta, det finns nog lite mera luft i den, men det som räknas är ju att vi får stå nära varandra här i värmen, alla tillsammans.." hahah

Är så avis på mam pap bror och barn som ska iväg nu till helgen.. tur att jag och mia och eventuellt nadja också(?) också ska utomlands i sommar;) wiwiwiwi. ser fram emot det MKT.

Nu sitter jag med spolar i håret. ikväll blir det fotboll och vin. Jag såg faktiskt en match hos S förra helgen, eller i torsdags, eller när det nu var..  jag tänker tillbaka på det och undrar varförfan jag ger mig in på se en hel match till helt frivilligt... jag tänjer mina gränser lite, senast höll jag på att skjuta skallen av mig efter halva matchen, vilken tur att jag inte hade ngn pistol. aja, jag ska klara det här. jag tackar gud för vinet och ber en bön om att vm ska ta slut snart....

VICTORIA OCH DANIEL

Var och tittade på vackra Victoria och Daniel när de gick upp för slottstrappan idag! fick se en skymt av dem, bakifrån, på ungefär 100-200 meters avstånd ;) haha, men på storbildstv såg man det fina brudparet i närbild :)

Jag är så glad så glad så glad för deras skull! Jag blev helt upprymd av glädje när jag såg dem, riktigt töntigt, mitt hjärta bara BuBbLaDe av kärlek HAhahha. så knasigt att man kan bli så glad för några som man inte ens känner.

Sitter just nu och kollar på inspelningen av deras vigsel och brölloppsfirande... åååhh <3 victoria var ju världens vackraste brud.

Till brölloppssändningen äter jag finskt godis som mamma och pappa kom med idag..  sååå gooott...
Himla bra dag idag, saknar finskt godis i sthlm, och är så glad att få träffa mamma och pappa igen :) Dem har kommit med min kära John F Kennedy tröja till mig idag...jag kan inte ens minnas när jag sist hade en HUVTRÖJA på mig... sååå skööön, jag tänker aldrig ta av mig den...


Jag är så glad att jag fick se Vickan och Daniel på deras stora dag! Skulle egentligen gått och kollat med Sabrina, men hon var så sölig så jag åkte in alldeles ensam och kollade på det! jag ville för allt i världen inte missa det. Kom rätt sent så behövde inte vänta mer än någon minut tills jag fick se dem, om än från en inte så jättebra vinkel och inte på alltför nära håll, men iallafall! Det är trots allt en stor händelse i Sveriges historia. Oavsett om man är för eller emot monarki kan man inte säga att de inte var det fiiiiiinaste brudparet man kan tänka sig :) de såg så lyckliga ut! och Daniels farsa verkar ju huuur go som helst! påtal om ingenting :D

Efter att jag spanat in deras ryggar haltade jag vidare in till stan på mina höga klackar. Till alla som ska besöka gamla stan eller andra ställen med kullerstensgator så rekommenderar jag er att INTE ta på er 10cm klackar.. Gick och köpte plåster för mina skavsår och efter ett tag hade Sabbiii fixat klart sig och tagit sig in till stan.. Vi stack och käkade middag och grejer och satt ute i det fina sommarvädret ett tag, ingen av oss hade pengar på oss förutom det vi käkat för, och jag hade lite EURO, så vi åkte runt till massa ställen och försökte hitta någon uteservering som tog emot euro, haha, var så hiskeligt sugen på en päroncider så det var inte sagt. Tyvärr så ville inget av ställena vi gick till ta emot mina finska pengar så vi åkte runt ett tag till och sen bestämde vi oss för att åka hem... hann inte vara hemma länge innan mamma och pappa kom, och nu sitter vi här, jag, brorsan och mamma och pappa och de kollar ännu på det där kungaprogrammet, haha stackars brorsan som inte kunde bry sig mindre om det där med kungahuset, men mamma skulle promt titta på det! :D

Nu har jag föressten fått mitt kontokort, äntligen. Synd att jag inte hade det tidigare när jag ville ha cider :(

Nej nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan tillsammans med min kära familj:)







min favvo, john f kennedy



mina favvosar idag! Fina brudparet

SKADAD!!!

Klantjag lyckades trampa snett när jag skulle ner för en trappa i onsdagskväll... sista trappsteget bara försvann under mina fötter och bong bang bång så satt jag på rumpan med foten vriden typ 720 grader

Har haltat sen dess, imorse var foten helt svullen, vaknade typ av att det gjorde så ont. Det fanns inte en chans i världen att jag skulle halta till jobbet med den, så kom inge längre från sängen än att jag haltade ut på min vän som jag sov över hos's balkong och satt i solen och läste nikki sixx heroine diaries bok som jag hittade i någon bokhylla och åt chiliostbåghar som jag lämnat där typ förra helgen eller nåt. satt där, helt ensam (polaren var och jobbade:(!) och tyckte synd om mig själv hela dagen för att jag är krasslig och hade skadat foten.

Jag städade faktiskt lite också, måste nämnas, kanske ungefär 99% sittande och göra ingenting och 1% haltade jag runt och plockade undan skräp, ställde undan flaskor, dammtorkade lite... men iallafall!

Senare haltade jag iväg några kvarter och käkade pizza på ett jättegott ställe de har där på östermalm, rätt dyrt men såå värt det. dom har galet god mat där. eller så är det för att jag alltid har varit vrålhungirg när vi käkat där som jag tycker det. HUNGERN ÄR DEN BÄSTA KRYDDAN! ho-ho-ho! *ta sig för magen*

sen såååååå var det väl mest det... inte så mkt mer som hänt faktiskt... nepp....

Nu är jag hemma iaf, ska hoppa i duschen nu och sen gå och lägga mig och tycka ännu lite mer synd om mig själv, ingen annan som gör det ju! lika att få lite sömn också kanske så jag orkar dra och jobba imorgon.. hej och hå vad jag INTE är sugen.. haha lika att sjukanmäla mig imorgon också... inte kan jag ju sitta och ringa med vrickad fot ?!??!

haha nejnej skojj skojj.. didididid... nu dusch så man blir ren och fin! hejjj

weeeeeeeeeeei

weeeeiii




Jag är så glad så jag måste bara skriva av mig!

HELA RESTEN AV JUNI (2 veckor, haha) ska vi jobba 9-19 istället för 10-21 som vi jobbar varje dag nu!!! fyfan vad SKÖNT!
Blir lite mindre med pengar, men jag kan HA ETT LIV UTANFÖR JOBBET!!! så jävla jävla jävla nice!



Hela juli stängs vårt projekt ner, så får se vad man gör då, antingen är jag ledig 4v (har jag nog dock ej råd till), eller så jobbar jag på ngt annat projekt(tungt osugen), eller så drar jag till norge och jobbar(inte riktigt så bra betalt som man skulle kunna få där....)... så har ju lite alternativ.. får se vad man hittar på...

önskar jag hade pengar så jag kunde resa en massa... vill ju upp till haparanda och hälsa på, men vill ju utomlands också!!! och här ngn helg måste jag ta mig tid och samla lite pengar så jag kan åka till ljusdal:) 


damdididam... annars då? kom precis hem, eller för en stund sedan. Var hem till Malin och Robert efter jobbet och hämtade mina grejer.. äntligen !!!! det är ju världelöst att sluta kl 21.. åkte mot sockenplan dirr efter jobbet, satt där en halvtimme kanske och sen vipps var kl så mkt att jag vbar tvungen att börja bege mig hemmåt.. ska bli sååå skönt att slippa stressa sååå med allt man ska göra efter jobbet.

Imorgon efter jobbet blir det iaf fest hemma hos Sebastian. Det är hans sista dag på Vendator så det blir en liten hejdå fest. hatar att alla slutar.. carro har också sagt upp sig så snart försvinner hon med.. ÅÅH vad jag inte vill att alla ska draaaa!!!!! alla mina favvosar från DN:( telia verkar iaf mkt stabilare. tur det.

Ser iaf fram emot imorgon väldigt mkt=) ska bli kul att partajja med dn gänget igen=)) ser även fram emot att åka till min drömlägenhet (sebastians satc-lägga på karlavägen vid stureplan). hhihi.

Just nu sitter jag och äter rostade morots-mackor (?) med smör och dricker cola. har druckit 2 liter minst. idag. inte bra. får skära ner på det där cola-drickandet... som Carro. idag var hennes colafria-dag nr 1. hon TACKADE NEJ idag när ja skulle bjussa. Det var starkt av henne, hon brukar dricka mer cola än jag!



haha saknar tiderna när man kunde äta vad man ville och inte behövde träna och magen såg ut såhär! inte ens längesen ju. egentligen....jävlar. o inte var man ju iof nöjd då heller iof... jävla cocacola att det ska vara så gott;))

Nej nu ska jag börja avrunda;) pösshäj

Hahahahah vilken jävligt skön (men fuckad) helg



På fredag var jag och Thess på mongoliska stället och åt buffé och drack nga cider, sååå jäävla gott var det,,, en indisk servitör kille bjöd mig på någon specialdrink hahah.. VIN MED VODKA... jag ba Va?? han ba Vin med vodka! och såg jävligt nöjd ut. hahahha det var nog det äckligaste jag någonsin smakat! haha..

Sen bokstavligt talat RULLADE vi vidare till bion och kollade SATC2 , sååå jävla rolig var den,. värd att ses! skitbra:D sen satte vi oss på en uteservering vid slottet och snackade strunt ända tills det började regna, då tänkte vi att det nog var dags att åka hemmåt:D

på lördag när jag vaknade mådde jag PYTON! täppt i näsan och ont i halsen och feber! Och det var INTE för att jag druckit för mkt kvällen innan som kanske kan tänkas, haha, vi tog det jävligt chill så detta var HELT OFÖRTJÄNT :(


Och saken blev inte bättre av att brorsans tre polare och två av deras sönder kommit till Sthlm och skulle bo här lördag till söndag och skulle på KISS konsert på kvällen! Det börjades dunkas KISS låtar redan 10-11 på morgonen och stackars lilla jag fick ingen ro förrens pojkarna vid två tiden stack ut för att dra och käka! tog ungefär 60 alvedon och gick och lade mig i nga timmar.

Mådde såååååå mkt bättre när jag vaknade och tänkte att jag kanske orkar dra till grillfesten hos Bilel iaf! Är såååå glad att jag gjorde det för hade en sååååå trevlig kväll! god mat och världens bästa sällskap!

när kvällen led mot sitt slut åkte jag in mot östermalm för att sova hos min vän då det var fullt hus hos brorsan, hahaha blev lite strul tack vare döda mobilbatterier och alltsammans slutade som den GALNASTE kvällen jag ngnsin  varit med om.. HAHhaha.. trasig laptop, trasig iphone, trasig fönsterruta, trasiga vinglas, upp och nervänt bord, soffan i mitten av rummet och STEARIN PÅ VÄGGARNA(????) en järnsjua hade visst varit inblandad på något vänster, och jag hittade en hel massa dumsöta meddelanden på mobilsvar hahahaha... någon var visst lite frustrerad...?!?!?! men SEN KOM JAAAAG OCH KVÄLLEN SLUTADE BRAAA!! hahahah... om ni bara visste :d

Söndagsmorgonen har iaf spenderats åt att städa hela läggan, men även åt att äta pizza och massa annat mysigt :D

Åkte in till kista mot kvällen också, längesen jag shoppade, en kort kavajjacka och ett linne fick följa med mig hem:) hittade en jättefin klänning också men pengarna jag hade på mig räckte ej till och hade ej kortet så får ta och åka in och hämta den imorgonbitti eller nåt, för JAG SKA HA DEN! måste kolla när Kista galleria öppnar imorgon.......

Nej nu ringa runt till några av mina kära vänner, hahahah

 

 

 

måste lätta på hjärtat lite ;)) Nu tackar jag för mig, pusshej!


Trött eller?

Svar ja.

Haft en mkt bra dag på jobbet. Det var systemavbrott ungefär hela förmiddagen vilket betydde att vi "tyvärr" inte kunde jobba och mest fick sitta ute i solen och glassa istället ;)

Världens sötaste lilla fiskmåsunge hade ramlat ner nånstans ifrån precis utanför den övre ytterdörren vid jobbet, dens mamma och pappa vaktade den och var helt galna. Anföll folks hår osv. Haha. tyckte så synd om den lilla bebbefågeln:(( hade som lust att rädda den lilla fiskmåsungen, den var sååå söööt. Typ grå och fluffig med svarta fläckar. Det såg inte alls ut som en fiskmås. Men man kan ju inte röra i den för då vill ju inte föräldrarna ha den längre, någon ringde nåt djurskyddsgrejs men dom hade sagt att det var normalt att de ramlar ner och springer runt på marken? denna verkade dock skadad och kunde inte gå ordentligt.. ååååh jag kan inte sluta tänka på den... vill gå dit och titta NU om den finns kvar... men vad skulle jag ens göra om den var? eller om den inte var? Den fick iaf en del av min lunchmacka.. dock verkade den inte kunna käka bröd men hoppas dens mamma tog det och tuggade det och gav den till den.. hur de nu gör... får se om den är kvar imorgon.. mest troligt är den väl uppäten av nån grävling eller nåt vid det laget...

Nu ska jag gå och sova så man vaknar i tid,ska sätta kl och ringa en timme tidigare så jag hinner dammsuga läggan. skulle gjort det imorse (ha-ha) men hann inte/orkade ej/sket i det, och imorgon efter jobbet kommer jag ej hinna, och har lovat, så det är bara att kliva upp kl 7...

Slutar redan kl 18 imorgon och då åker jag in till stan för att träffa Thess, vi ska dra helkväll med middag och bio osv. har bokat platser redan, det ska bli mkt trevligt. :)

Sen på lördag har vi månadsavslutning med jobbet hemma hos Bilel, med grillning, dricka, och massa roligt inplanerat. så jävla skönt gäng jag hamnat med igen.. alla är såååå goooa ooooch snällaaa och öppna! trodde aldrig att jag skulle få ett lika skönt gäng som dn-gänget men dessa typer är ju ba för härliga de med alltså :) till och med världens tråkigaste jobb blir lite mer uthärdigt när man har trevliga arbetskompisar att se fram emot att träffa :)

Bilel har lovat att jag ska få någopn present/överraskning på lördag?!! HMMMMMM. ska bli lite spännande att se vad han hittat på? hahah. är lite kluven ang hurvida jag faktiskt vill veta vad det är eller inte........ ;)

Nu ska jag gå och sova så jag orkar stiga upp och dammsuga imorgon, hej och hå! Hoppas fiskmåsen mår bra!!!

weeeiii

Just hemkommen från en kväll på stan med vackra Sabrina och hennes väninna Ilham. 
Fan vad het jag var, Sab fixade mitt smink och mitt hår och jag såg ut som värsta marockanska prinsessan förutom att jag är vit som ett spöke och inte har en african-butt. haha.

Heeeeeyyyyyy. Nu ska jag äta upp resten av räk-pastan som hon lämnade hit innan vi drog ut. Fan vad god den var. Jag som inte ens gillar räkor..

Ahhh vrf sitter jag och blogganr ens?? Borde ligga och sova, ska vara uppe om 4h...............

Scheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

trööööttt

kom just hem från en lååång 9h arbetsdag:)

är fortfarande trött efter helgen... var en mkt trevlig helg med vin och bio och chips och godis ;)

Nu färga håret, ä n t l i g e n :)

för en millisekund tror jag faktiskt att jag för en enda ggn i livet vet vad det är jag verkligen vill ha

<3

fan

redan fredag imorgon..

är inte alls redo!!!! hade typ tusen saker som skulle hinnas INNAN fredag. Fikus.
STÄDA PHILIPS RUM! städa köket, dammsuga läggan.. inhandla eventuella nödvändigheter inför helgen och köpa SMINK! och festkläder !

och ihelg känns det inte som att jag kommer hinna med något alls för har lovat ungeför 3673872683764 pers att träffa dem :( eller inte sååå många men ska hinna gå på bio på lördag med thess och söndag med sebbe och så var det kanske fest på fredag, och polly skulle ta med mig på nå klättring på var det lördag(?) haha auutch, och skulle ses med simon typ fre/lör också och laura har ringt och jag antar att hon ville ses.... robin lovade jag också att ta mig tid för att träffa.... plus att jag måste åka iväg till malin och hämta mina kläääder och grejer och skulle ju vara trevligt att kanske hinna snacka skit en liten stund innan man skyndar iväg igen?!?!

och ni vet ju sega jag som aldrig får tummen ur röven så jag kommer ju inte hinna med ens en femtedel av allt det där...

jag hade ju tänkt ta det lugnt och vila ut mig ihelg? vad hände dääär liksooom?




för första ggn i mitt liv önskar jag att det vore tisdag istället för fredag.....................

fly like you do it like you're high like you do it like you fly like you do it like a woman

sarah jessica parker & jennifer aniston

Onsdag

Vaknade typ halv 10 idag, käkade frukostmackor i 1½ timme sen gjorde jag mig i ordning, dansade runt lite LaDy gAgA och stack till jobbet. Jag var så awesome igen så jag vann ytterligare två biobiljetter. Har fortfarande kvar säkert 4 biljetter från när jag vann 8st när jag vann den där "sälja tacogrejjs"-tävlingen på ica i happis när jag var demopersonal också.. haha så komkomkom hit allihopa så bjuder jag er på bio! jag som aldrig ens går på bio kommer väl aldrig hitta använda alla innan dem går ut..

Efter jobbet idag var jag helt slut as usual, satte mig ner och åt lite gooodis och lite wienerbröd och sen mådde jag bättre, Robban ringde och behövde snacka av sig, så jag fick agera psykolog och gick runt och lyssnade på honom i 2 h, så det blev en ordentlig promenad samtidigt! men det var trevligt. Han skulle eventuellt försöka fixa en intervju till mig på hans jobb, lät faktiskt helt vettig den tjänsten jag skulle söka, orkar inte förklara vad det är.. men gissar på att det är ngt liknande som simons nya jobb som han fixat... inte lika glammigt bara. haha. inte för att någon av er som läser min blogg vet vad det är för ngt.. men i alla fall nåt liknande som det!

Hittade föressten en dejt till SATC2, THESSSIIIIEEE hade inte sett den så viii ska gå o kolla den ngn dag här. är mkt glad att jag slipper dra och kolla den ensam, för jag ville VERKLIGEN se den på bio, och jag svär jag hade gått oavsett om jag hade fått ngn med mig eller ej, haha. så tragisk är jag. bara jag och en stor popcorn och en stor cola som sällskap.

Det vore roligt om alla som läser här kunde skriva en liten kommentar med sitt namn i kommentera-fältet så man får lite koll på vilka ni är! ser ju på statistiken att det ändå är ett litet gäng som klickar in här varje dag men ni är ju så blyga;) säg hej!

NU KNOPPA :*

Hej jag heter Petra och jag ringer på uppdrag av Telia

hihi mina nya arbetskompisar är faktiskt riktigt trevliga (dock saknar jag mina gamla DN-vänner, men jag hinner ju se dem under en sekund eller två precis då våra raster slutar och deras börjar......), och projektet är faktiskt ganska nice.. inte lika mkt variation som på DN, men bra mkt lättare iaf.. och det känns ju skönt att faktiskt se att man gör resultat när man jobbar på som ett psyk....

Dn tjänsteföretag var ju kalla kunder, på Telia BMA har vi varma (såna som redan har/har haft telia).. nice som fan... sålde 28 st förlängningar elr nya abonnemang idag, det var rekord för ngn som va ny:D hihi, fick två biobiljetter för att jag var så duktig! Haha gulliga! jag gillar den här nya grejen med små presenter när man gör bra ifrån sig ;)

Bebbsan vann också en biljett på sitt projekt idag och han tog det som ett tecken på att vi måste gå på bio-"dejt" här ngn dag, och JAG får välja film sålänge jag inte väljer SATC haha.fan:( får hitta ngn annan som vill se den med mig..tyvärr har alla mina tjejpolare här nerifrån som jag frågat redan sett den och brorsan och ungarna var inte heller så intresserade.. får väl gå och kolla ENSAM i värsta fall eller lura med ngn stackars kille :D bjuda på popcorn eller nåt så hänger dom väl på hehe,¨

nej funttar på att gå och sova... så värdelöst att sluta kl 21...... är så less på mina nya tider..... fast dock måstejag erkänna att det var skönt som fan att vakna först vid 10 imorse och lägga sig i ett varmt bad innan jag skulle iväg till jobbet... Att börja kl 13 och sluta kl 17 som tidigare vore ju optimalt ;) dock förväntar jag ju mig samma lön självklart, man orkar ju vara mkt mer effektiv om man jobbar en kort stund än om man jobbar slut sig under en lång? eller hur? var med mig nu på detta så ska vi ordna det här

RSS 2.0