Torsdagsblogg

Kom in för ett tag sedan, varit och spelat basket med Philip och Olivia. det var askul förutom att jag var livrädd för att ta emot bollen ifallatt mina naglar skulle gå av. Hehe. Plus att jag fick en boll i ansiktet... Men "det är smällar man får ta". "Den som är med i leken får leken tåla". etc etc etc. Hehehe. torrt ja vet.

Sedan har jag och Philip varit ute och åkt sparkcykel! Haha. Ja. Jag har åkt sparkcykel. Lärde mig både åka, bromsa, svänga, HOPPA och ÅKA UTAN HÄNDER! lärde mig NÄSTAN att hoppa ner för en trottoarkant. eller nej, kan väl inte påstå att jag nästan klarade det, men jag försökte iaf! Det gick inget bra. Gammelfaster börjar bli lite gammal för såntdär. hehe he.

Det var skitkul iaf. Mötte två tjejer i kanske 18årsåldern som kollade jävligt snett på min när jag rullade förbi på olivias gula sparkcykel (styret var lite för lågt trots att det var höjt till max), haha. men det skeeeet jag i för Philip sa att jag var JÄTTEDUKTIG, han sträckte sig så långt att säga att jag var BÄTTRE ÄN HANS KOMPIS JOEL! fattar ni!!? Jag rockade den där sparkcykeln!!

Fick även ett par röda gympadojjer av honom idag, som han använt på innegympan förra året som blivit försmå! Gulle!

Nu borde jag egentligen vara inne i rummet och packa allt jag äger i lådor inför flytten på lördag, imorgon lär jag ju inte hinna för det är PaRtYyy. vad tänkte jag där liksom. Bra planerat Petra. ska sätta igång med packandet nu på en ggn... ska bara äta upp siiiista lilla pizzabiten som lämnades kvar från middagen. Ja. vi åt pizza idag. lälälälä. och det var så gott som pizzza är!

Nej nuuuu. tuuuummen ur röööövaaaa!!

En sak till


SNART Åker jag till Hpda btw. ska bli lite kul att komma hem igen ändå. önskar att det vore för en trevligare anledning, åker ju dit för Thyras begravning. inte alls roligt, men ibland kommer sådana stunder också i livet.

Trots det ska det iaf bli skönt se mitt fina rum <3 sova i MIN säng <3. Har inte gjort det på ett halvår. Framför allt träffa mamma pappa och släkten och se alla happisbor! Gud vad konstigt det känns. sportbaren. hehehe. ja det var ett tag sedan.

Jag saknar mitt kära hem stundtals. hemma är alltid hemma. det värsta är att jag tror att jag kommer sakna sthlm ännu mer när jag väl är hemma. har jag två hem nu?


mest av allt i happis saknar jag nog ändå min säng just nu. haha gud vad hemsk jag är.

ölkorv naglar och egen lägenhet

Hejjjhejjjj:D här ligger jag i soffan i ngn töntig gammal pyjamas och suger på en äter en ölkorv. haha. gud vad extremt osexig jag känner mig. hahahha. bad hairday bad makeupday bad day överlag :D
 Vad har jag gjort sedan sist då? Jobbat jobbat och jobbat. Igår fick vi sluta redan 3 för telias nät hade pajat så vi kunde inte ringa ngn, så stack och fixade naglarna igen :D av en slump hittade jag ett ställe i alvik, så jag och emelie stack dit istället för att åka till sollentuna. var grovt tacksam för att de satt upp reklam precis påvägen till mitt jobb! Denna tjejen gjorde med gelé ist för akryl och det blev skeeta braa. Emelie fick orange/rosa naglar med massa glitter, det blev assnyggt, men jag är ju så fegis så jag körde på klassisk fransk, men denhär tjejen var inte så mkt för safea naglar så hon la i lite glitter i mina också. haha. var lite tveksam först men det blev asfräscht :D

tog lite bilder igår på dem. haha. jag älskar dom :D

hon var hur duktig som helst tjejen, hon hade jobbat med det i 12 år och de två senaste åren körde hon heltid, Vi satt och garvade och snackade i säkert tre timmar och då hade hon stängt för två timmar sen. haha.

Föressten så skrev jag på ett hyreskontrakt här för ngn dag sedan. kirra en lägga i sundbyberg. Mkt tillfälligt bara, kontraktet är inte ens längre än till januari så måste söka nytt hela tiden medans jag bor där, men det är en början iaf :) Ska bli så skönt med eget!! :)))

Nu ska jag sova så jag vaknar imorgon. snoozade en timme i morse, gissa om jag hade brottom till jobbet.  Nu blir det andra bullar i fortsättningen, nu kanman inte försova sig tills 20nminuter innna jobbet börjar längre :P bara att vänja sig

Nykvarn och Södertälje

Helgen har spenderats hos my dearest Emelie i nykvarn. På fredagen förade vi med hennes två tjejkompisar och åkte vi in till tälje och rockade loss på CP och sailor med några coola killar. Lördagen lagade vi god middag och köpte gott och myste framför tvn. himla trevligt.

Idag kom jag tillbaka till Sthlm, har hunnit vara och kolla på en lägenhet, som jag mest troligt kommer ta om inte ngt bättre dyker upp jääävligt fort. hehe. Efter det hälsade jag på hos Niklas. Snackade skit och han visade massa töntiga klipp. Haha. Hans kusin kom också dit senare. Han hade bruten arm, hade blivit rånad och nedslagen. Andra personen inom en månad typ som jag vet har blivit det här. Usch. :S

Nu ska jag sova för imorgon börjar jag klockan åTTa påTTa.

Goodnight my loved ones. May health and happiness be your constant companions!

Hahahha. äääääjj. Godnatters.

en lååång vecka som avslutades med en awesome helg

Fredag efter jobbet mötte jag upp Tess och vi drog och hälsade på hennes snygga killkompisar och parttade loss som fan haha. utgång på Lemon. såå nanananaaajjs. inte lika najs för tess som söp bort hela väskan med innehåll. haha.

Har dessutom asjälv också varit utan mobil hela helgen eftersom tessi hade min telefon och hann inte hämta den igår så fick den först idag. lite jobbigt har det varit.

gårdagen var så najs den med. tjejmiddag hos Maria som lagat världens godaste mat, helt underbar! lövbiff klyftpotatis och godaste såsen jag ngnsin ätit. drack vin och snackade skit med tjejerna från jobbet, och sen kom boysen och då blev det ett jävla draaaag. haha.

sov hos maria så idag när vi vaknade käkade vi frulle, städade läggan och sen drog vi iväg till vallokalen och röstade. Så nu har man dragit sitt strå till stacken, sen var det upp till resten av sveriges befolkning. det återstå att se om vi valde rätt eller inte. sen åkte jag iaf hem, käkade middag, lasaaagnee (en favorit!) och sen skyndade jag iväg till tesssiii. hela långa vägen till huddinge. mkt att prata om hade vi, hehehe. och så fick jag min kära tellifåån!

nu sovasejj lite för imorgon ska jag upp i ottan:) imorgon börjar 7 nya kottar på telia. undra vad det är för några. Puss gullungar



mina fiinaa akrylisar. en gick av i fredags så måste åka till fucking sollentuna o fixaaaa :(( när ska man få tid till det då??

Söndag

Idag har i haft söndagsstädning igen. Har dammsugit läggan, städat köket och dammtorkat och brorsan har städat toaletten och vart ner med tvätten.

Nu har P & O också kommit. Har inte orkat gå ner från sängen för att säga Hej till dem ens. borde kanske. hehe. Har inte orkat göra nåt av alla planerna jag hade för idag. Skulle in till stan o göra ärenden, till sollentuna o fixa en nagel, umgås med Niklas skulle jag också göra, men inget av detta hade jag ork till. '

Överväger att dra och sola. bara för att göra något. egentligen är jag för trött. men kan väl inte bara ligga här heller.

eller det skulle jag väl visst kunna göra. bara ligga och glo upp i taket. ligga och fundera på allt och inget.. det är egentligen precis just exakt det jag har lust att göra bara. men det känns ju rätt meningslöst.

för sola solarium är ju så meningsfullt....


åh. ja vet inte.. snälla , spola tillbaka tiden, någon ?




nej, så ska jag göra. ska ner i tvättstugan o slänga i lite tvätt, sen drar jag o solar, o kastar in det i torkskåpet när jag kommer hem igen. jepp!


Livet, mina vänner...

Ibland blir inget som man tänkt sig. Planerna inför helgen var stora. Det skulle partajjas både fredag och lördag, middagar och resa till södertälje...... Nya skor och ny klänning skulle invigas.... Rosét var inköpt och partymode't var på topp..

Men när jag kommer hem från jobbet på fredag ringer jag upp pappa som försökt nå mig... Undrade vad det kunde vara, han brukar inte försöka ringa mig tre gånger på raken och lämna meddelanden i röstsvar, så förstod att det var något viktigt/allvarligt.. Det blev ett såntdär samtal som man inte vill få. Som man bara vill slippa. Önskar nästan att jag inte hade ringt upp. Att jag aldrig behövt få veta.

Thyra har dött, säger han. Dött dött dött dött.
Finns inte mer.

Från ingenstans. Ingenting. Bara dött.

Allting blir snurrigt och livet ställs på ända. Det som för 1 sekund sedan kändes viktigt var plötsligt så långt borta. Jag har svårt att "ta in det".

Ännu en älskad person som tagits ifrån oss. Jag orkar inte mer. Femte på två år. Och det kommer aldrig att ta slut.... Ända tills att man själv eller alla man älskar är döda så kommer oron och rädslan att förlora dem alltid att finnas där.............

Saknaden är stor. Det gör ont. Ont. River och sliter. Kommer aldrig mer få träffa henne igen. Inte i det här livet............


Mormor, farfar, Thyra, Roland, Sakari..... Alla sår rivs upp igen...... Det är för mycket.............
Mormor...Jag tänker på henne var dag som går, var eviga dag... Farfar...... Kära farfar. Saknar så! Sakke, så tragiskt, så mkt smärta för så många... Och Roland, han var så underbar.. Thyra har inte varit lycklig sedan han gick bort...

Just nu känns det som en hemsk dröm bara. Som att hon kommer finnas där när jag åker till Haparanda. Det känns självklart. Att vi kommer åka och hälsa på henne, kramas och prata.


Nästa gång jag åker dit kommer vara för att gå på hennes begravning.



Ont.



Men jag vet att hon har det bra, för nu får hon vara med sin Roland igen. RIP.


mina bejbs



bara för ja e så sjukt glad att ja träffat dessa sköna donnor <3


Mötley crüe - You're all i need


snygga naglar och en pizza senare....

kl 13.50 åkte jag iväg hemifrån idag, när jag klev tillbaka in genom ytterdörren var klockan över 20.00...

Viken tid allt tar. Åkte till Sollentuna iallafall, var där 40 minuter innan min tid, så strosade runt och kikade lite i affärer. Kl 16 satte de igång att pilla med mina naglar, efter en halvtimme ca bad de mig vänta en stund.. väntade och väntade och väntade.. kl halv 6 fortsatte de och jag var klar någon gång efter klockan sex. Det hela tog alltså en timme längre tid än vad det skulle göra...

De bad så hemskt mkt om ursäkt och gav mig femtio kronor rabatt. Haha. Tack vad snällt sa jag och log stort. Haha

Fan vad less jag var. Hade spanat in väärsta snygga skorna i skoaffären brevid, och den stängde just när de var klara med mig. Fan. När fan ska jag hinna hämta dem? Snygga var dem men vettefan om de var så snygga att jag tar ledigt en hel dag från jobbet för att åka i två timmar till Sollentuna och två timmar tillbaka för att få dem. Får helt enkelt vänja mig vid tanken att leva mitt liv utan de där pjucksen.......

fuckkkk.


Efteråt skulle jag äta något. men varenda jävla affär/restaurang i köpcentret stängde kl 18, så tänkte att jag äter vid Häggvik pendeltågsstation. Kl var 18.30 när jag kom fram och jag såg hur allting stängde mitt framför ögonen på mig. Snacka om dött ställe. Till och med kiosken stängde då??? Det enda som var öppet var en overprized pizzeria/restaurang och det enda som kostade under 150 var pizza, så det fick bli en mexicana och en cola plus en fanta eftersom colan tog slut. Det var lätt värt det iaf för pizzan var god som fan (jävlar vad längesen det var jag åt pizza) och jag var döhungrig och killen i kassan var sjukt söt.

Sen åkte hem, pratade med emelie i telefon ngn timme, skrev det här inlägget.. och vipps så är klockan 23.30.

Det var den söndagen. Nu ska jag sätta mig i soffan med brorsan och kolla Dumpad som jag bara sett ungefär sådär 300 gånger förut. Sådär lagom hjärndött. Puss

Barnvakt

Råkade somna på min marabou chokladkaka som låg under filten i soffan igår, så den hade smält och bivit helt missformad. Verkligen ingen prinsessan på ärten här, märkte inte ens att den låg där :P

Ikväll är brorsan på fest så jag passar barnen.
Vi har sett två filmer ikväll, little miss sunshine och dodgeball. Mkt skratt.

Men det jämnar ut sig för har hunnit tjöta två gånger ikväll med.
Ena ggn till little miss sunshine och andra ggn för att jag saknar mamma och pappa så mkt.

gud vad jag saknar dem ibland.

Vi ska gå och sova snart allihopa här. Skönt att vakna utan bakis imorgon. Måste åka till sollentuna o fixa naglarna igen. skönt att bli ompysslad. 

Synd att man ska vara så pank bara, är sjuuukt shoppingsugen. vill inte gå in o kolla vad jag har på kontot. gissar på att det är ungefär så mkt som jag brukar ha kring den 15de en vanlig månad.

Köpte en trisslott idag. tänkte vinna 50 tusen i månaden i 50 år, men ingen lycka här inte. otur i spel tur i kärlek ?



Nu förbereda sig för natten. Det här inlägget blev ändå så virrigt så det blir knappast konstigare om jag säger att babypingviner nog är mitt favoritdjur på hela jordklotet.


Las Vegas

Kvällen spenderades på Friday's med snygga Therese, vi beställde in förrätt, huvudrätt, en flaska vin och drink, efter drink, efter drink, efter drink........ Det slutade i en summa på ca 900 svenska riksdaler för min del, och klockan var 12-1 när jag rörde mig hemmåt och vi hade inte ens varit på krogen. Blev en dyr middag. hahha. så nu ska jag leva på nudlar fram tills nästa helg, för då är det party (dricka färdigt hemma innan krogen, hahhah) igen.

Anledningen till att jag är vaken nu är att jag somnade på soffan när jag kom hem, och vaknade nu.. ska gå och försöka förtsätta sova i sängen nu, är dock inte alls speciellt trött (???). Hänga med ut o jogga? någon? höhö

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Philip och Olivia när brorsan ska iväg på kalas. Fan vad gött. Äta hur mkt godis och chips man vill!!! (justja skulle spara ja:P)


Ska bara bjuda på lite bilder innan vi säger godnatt!


Drink #1 för kvällen. Godaste Strawberry daiquiri jag ngnsin druckit.



Miss Rosé och Mojito.. nånting nånting apple ;D


Thessie, lite mer rosé och en pommegranate.. nånting nånting martini :D


Friday´s!

Måste ju också nämna att maten var också riktigt god, till förrätt nånslags friterade jalapeños med mozzarella i, och sedan käkade vi chicken parmesan quesadillas. Sjukt gott.
Godaste är ändå sockret på kanterna av glasen. Haha. skulle kunna äta det ur en skål!

Det var det. Lite nattbloggning. haha. Ha en fortsatt god natt!

I'm gonna sing it to you before I go

I helgen bliiidde de hemmafest i huddinge och sedan Berns, naaajjjss, inte så najsigt på söndag dock. Mådde som sju svåra år. Kan inte minnas att jag någonsin i hela mitt långa liv skulle upplevt en bakfylla likt denna. Den var som från en annan planet. ett annat universum. sjukt. var inte ens speciellt full. påverkad måste ja erkänna :P men långt ifrån kalas. måste varit för jag blandade massa skit. ska i fortsättningen hålla mig till mitt rosévin, och inget annat.

Gjorde en tragisk uppdatering på fb tillochmed "Jag är såååå bakis. Det känns seriöst som att jag kmr avlida snart. Jag skojar inte. Det här kanske blir det sista jag postar på facebook.", den känns lite lagom pinsam nu efteråt men för stunden var det där sanningen.



tur att bakfyllor går över och livet går vidare. ha-ha.

Måndagen spenderades på kontoret, var sliten och inte alls speciellt utvilad. så stack hem¨direkt efter jobbet och sov en blund.

På tisdag följde jag med Elias till jakan efter jobbet där han skulle kolla på ngn lägenhet, han ska köpa eget och ville ha sällskap. Tyvärr så föll den honom inte i smaken och han tyckte den låg för långt borta. Jag höll med. Eftreråt stack vi in till stan och käkade i kungshallen och sen gick vi på bio. Efter bion promenerade vi till slussen och sen sa vi hejdå och åkte hem. lät ju som värsta dejten när jag tänker efter. Haha.

Idag har jag inte gjort mkt mer än och varit och jobbat, hade egentligen massa att göra efter jobbet (fan), men var så överdrivet supertrött så jag gick direkt hem, åt middag och gick och la mig... vaknade för två och en halvtimme sen, har inte gjort ngt vettigt sen dess, ska försöka sova nu igen så jag är pigg imorgon, nu om ngt borde jag ju ha samlat kraft att vara utvilad imorgon. Känns bara somn att jag, oavsett hur mkt jag sover, aldrig blir helt pigg :P

imorgon har jag iaf mkt att göra, ärenden att sköta och folk att träffa. fest var det också.. men jag bangar nog. festar fredag ist. paappapapapaardeyy. lördag ska jag vara barnvakt för brorsan ska på fyrtioårskalas ngnstans o det är hans vecka att ha barnen! ska bli mysigt tror jag :))))))) 

naij babbelbabbel. nu sleep gn st

btw så såg vi filmen Get him to the greek, den va råååliiig:)

RSS 2.0