allt blev just

lite lite bättre:)))

kllkåpå

vrf blir man så lipig ibland?
ibland av konstiga saker man inte trodde man skulle bli lipig över


hur kan så gamla saker bara skölja upp över en sådär


Torstai

"Hej Petra, är du gravid?"
eii vitut, han har tur att han fortfarande lever. Haha

Varit till arbetsförmedlingen två ggr idag, först kl 10 på basinfo, sen hem och sova två timmar och sen upp igen till kl 14 igen för att gå på möte med "coachen". Satt där i två timmar och fick fylla i nå papper och grejer. Sen var jag förbi kyrkan och hälsade på Miuku & Petra. Dom hade begravt en ekorre som dött där, som dom försökt återuppliva i en timme :( Sen höll jag på att svälta ihjäl och vi ville ju inte ha två begravningar så var förbi ica och köpte en grillad kyckling & tillbehör, gotti var det och jag blev mätt som en pannkaka.

Nu ska jag dammsuga lite i hallen och sen ska jag ut o kuta me Merppan.

och så avslutar vi med ett underbart msn-citat:
J.S säger: meh lol asså, skulle aldrig flytta från happis!

...............................

ååhåhåhåååååååååh ibland får man veta saker som inte alls var braaa


ajajjajaja
dåligtsamvetedåligtsamvetedåligtsamvete


fyfan


hoppas jag dör






fyfanfyfan









OKEJ INGEN FYLLEGREJ OM NI TROR DET NU,



bara ett missförstånd för fleeeeeeeeeeeeeeera herrans år sen


förlåt<3

terve lapsi on iloinen lapsi

h<h<h<<h<h<h<h

ei jaksa tapella. vrf bråkar man alltid med dom man tkr om mest?




var ut med mervi för ett tag sen, hon sprang och jag cyklade brevid. Hahha. (Y), jag SKULLE ju sprungit jag med, men hade hade just tryckt i mig en kycklingrulle så jag kunde knappt stå på benen :)

Hon var jätteduktig, jag trodde seriöst att hon skulle säcka ihop långt innan återvinningsstället, men hon joggade nästan HELA rundan, och det var ingen liten runda. vilken skrälll. trodde jag inte om lilla klena merppi;)

Sen var jag och träffade sandra, vi pratade ut om en massa. sen kom hon hit hem till mig, kom just på att jag kanske borde bjussat på fika, jag har ju faktiskt hemma. och sandra gillar ju fika;)

ska sova tidigt idag iaf. elr hah, kl är redan snart 1 så det är kanske försent för det redan kom jagpå. hade velat att B sku komma o sova häär inattt men hahn är på krogen o super skallen av sig. ska kolla ngn komedi innan jag går o sover:D

wöö lite skitdag

orkar inte berätta. ja vill bara ha maaat. det enda jag fått i mig idag är kladdkaka o vin. that's one hell of a diet. 
sandrutt kanske sku hänga me o käka nånstans, hon skulle messa straxxx. hohoo sandra sandra sandra var äär duuu??

aaa o sen skulle väl typ teemu kma förbi. jee jååå. funtttar på om man kanske sku dra sej ej sveng till umpitunnnelii men orka,.. ei jakzza.

elr vi får se. kanske.
vinet satt i rätt bra på tom mage. ,wobilidubiliii..

imorgon ska jag iaf o springa med mervi, YESS ni hörde rätt. läste rätt. wo wo wo !! sen hälsa på miuku på kyrkogården när hon jobbar, de är väl på tiden så många ggr som jag lovat;P måste ändå o vattna rolands grav.

jååjaa fick iaf fört mina skopunktenskor idag som jag haft hemma i en månad. egentligen sku ja fört dom igår men de blidde icke så pga olika omständigheter, och sen trodde jag att imån var sista dagen. elr nåt såntdär. dagen blev inte dirrekt som den skulle men ja jo je nå ihan sama ddom är iaf förda nu.


bögigt

ja något. ringde hon på resebyrån just innan de stängde, gav kortnr och allt och allt gick som det skulle.. tills hon fråga om jag har visa eller master card, maestro svarade jag och NOPPE nippe icke sa nicke picke päron pung det gickade sig icke att köpa sej resan.

jääähäs sa jag. och det första jag gör imorgonbitti är att ringa och se om resan finns kvar, finns den inte det, tråååkiiigt. och finns den, så kan det hända att den har gått upp i pris med typ enmiljooon. Jajaja. det kanske äe meningen att jagska stanna hemma?


AJja. Mia och mervi var förbi här ett tag, först bara miuku, vi spelade monopol. Miuku vann. inte konstigt som hon fuskade. försökte ta 1500kr betalt för en tomt som kostade 100;) sen kom mervs, och vi spelade mastermind. mastermaind skrev jag först. haha. aja, de gick ut för både hon och mig. smarta som vi äär. masterminds.



velig

Jag tror att jag har bestämt mig.... måste bestämma mig pååå exakt.. 10 minuter ! HAH



okej vi gör en lista:

happis
+villan för sig själv
+sparar MASSA pengar
+b
+vänner
+jag kan gå på mitt ams-möte

sthlm
+träffa alla
+ja kan köpa skorna ja vill ha(om dom finns kvar)
+ja får gå på grönalund med kläpit
+ja får strosa runt i fina sthlm(fika i fina fik, äta på mäkkäriii)
+ja får gå runt och TITTA i affärer


ääh dendär listan funkade inte.
jaaja. det ser iaf ut som att de blir tåg till hufvudtaden imorgon trots alllt. fan vad INTE kul.  ååh nu måste ja orka gå till busstationen o hämta biljett. ei jaksaa.,

det och alla andra enmiljonsaker jag måste göra idag. oj vad stressigt det bkev helt plötsligt.

Bara om min älskade väntar


Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt inuntil mig
Kan jag bli den jag var igår

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

Och bara om jag vet att hon väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt inuntil mig
Kan jag bli den jag var igår

tukholmaaaan vai ei ?

jahasss, vaknade ruskigt tidigt för o ringa tapanis o boka plata på bussen t estocolmoo antingen idag elr p åtorsdag men det var helt fullt. inte en plats. näääääähä. blir väl att åka tåg då kanske. tåg. fyfan va bängligt. för flygplan det har jag fan inte råd med.

elr kanske man kan ringa o fråga om dom har nå sista minuten? de ska väl vara billigare? eller finns det ens sista munuten när man åker inrikes?

en bild jag ritade en ggn


vovvarna from hellll. satan vad fula. Jag ska lägga upp nån bild som b ritat nästa ggn ja e på hans data. fan va han är grym på paint.

Vad skulle man ta och skriva idag då....

började tänka "vad gjorde jag igår?" o fan i helvete vad gjorde jag ? vänta nuuuu......... i lördags kväll var vi ute och cruisade me wopen iaf.... hämtade nattmat från max och sen kom folk hem till mig på eftarit.. gick och la mig kring 6 på morgonen ngn ggn.... vaknade typ 2 nästa dag.. 14 alltså.... jag städade lite.. och sen kom danne? de gjorde han väl? det var väl igår? jo de måste ha vart igår eftersom han sov här inatt... HAHA.. gud..justja, hur kunde ja glömma, vi lagade världens godaste middag, min favvorätt. kyckling med massa grejjselimojjs :) sen bakade vi en kladdkaka och kollade film, Supermysigt var det. Inte för att jag hade glömt det, det kändes bara inte som att det var igår det hände ! sen gick vi o la oss, kl 5 skulle bubbsi iväg till ikea och jag fortsatte att sova, vaknade vid halv 1, och efter två ngn ggn(när han slutat) kom danne hit igen. Jag käkade rester från igår och han stekte hiilos och potatis som vi hittade här hemma i kylskåpet. Vi har vart o vattnat blommorna på Rolands grav som jag fick i uppgift att göra.. skulle hälsa på Miu på hennes jobb men sölig som jag är hann hon ju såklart sluta=( sen skulle hon komma hem hit och hälsa på, men vi hann bara vara till coop en sväng och hämta vaniljvisp till kladdkakan vi skulle äta så ringde karln hennes att hon skulle me o åka nå gummibåt eller nåt, pöhh! ;) jaja, mer kaka åt mig! Mohihih. just nu ligger dannnte och bauar i min säng medans jag funderar på om jag skulle ta o göra något åt hur det ser ut här hemma. Hoppas inte mamma och pappa läser detta men jag kan ju säga att det inte riktigt ser ut som det ska se ut. Inte jätte illa. nejnej. inte ens jag hinner väl grisa hur mkt som helst på bara ngn dagar. Men har lite disk på diskbänken och lite kläder som jag borde städa undan. kanske borde dammsuga lite i hallen och plocka upp mitt krimskrams som ligger överallt på golvet i mitt rum. Annars är allt finemang, tiptop. yesyes.

ska bara städa lite smått, de värsta iaf, och sen kanske vi svänger förbi kukkolankoski en sväng? kanske kanske kanske

nu ska jag iaf gå o väcka my sleeping beauty, eller typ sleeping beast? veti fan. upp ska han iaf. MOHAHA.

Lördags blogggg

föressten så kom danne och höll mig sällskap igår:) kul att vara ensam hemma, men det är roligare att dela ensamheten med någon :D vi var ensamma tillsammans.

kollade wedding crashers, inte första ggn jag såg den men den är lika kul för det :D käkade kycklingmacka och danni käkade pizza :) min svullo bf.  sen dukade jag fram chips o dipp men svullot orkade inte äta mer efter pizzan så jag fick äta upp det själv. jaajaaaa.

sen spelade danne gura och jag sjöng som en liten ängel. typ fear of the dark och yellow submarine, och va vi nu sjöng :) mysigt. har hittar gamla guranoter från tiden jag spelade elgitarr. kanske borde ta upp de där igen.. har ju all tid i världen att lära mig, och har dessutom typ världens bästa gitarrlärare väldigt tillgänglig:)

sen var kl plötsligt 2 och min bejjbi skulle upp o jobba tidigt så de va ba o gå o sova:) vaknade sen idag och käkade frulle och grejjer, dannylito stack till ikea och jag ides inte gå och lägga mig igen, donade lite här hemma och sen fråga miuku om jag skulle med o åka nånstans så vi stack till köpcentret. Jag skulle ju spara pengar, men köpte iaf en bh och troller plus en vinflaska. Men sånt behöver man ju alltid så det var ju bra köp.

Nu ska jag till ica och köpa tonfisk. Smakade världens godaste tonfisksallad i barcelona och nu ska jag försöka mig på att göra en likadan, hejhopp vi får se vad det blir av det. Sen ska jag göra lite ärenden och sen skulle visst mia komma förbi och umgås :)

föressten, vi förde kisumisu till eero igår, han sku va kattvakt, skulle inte han ha kunnat så hade jag fått vara det! fan att han kunde, jag skulle velat va kattvakt :)

aja blablabla nu dra sejj Pusshej

Ensam hemma del 1

För en sekund tänkte jag att jag ska dra och kolla The Rasmus ikväll, halva stan verkar vara påväg, men jag är fan så otaggad. är noll sugen på att dricka heller. och The Rasmus, är dom ens bra? Njeeeeeh. så, ingen utgång ikväll bestämde jag.

dessutom borde jag börja tänka lite mer på min ekonomi, bli bättre på att handskas med mina pengar. eller med mina icke-pengar så att säga ;o

såå istället för att lägga 250 spänn på inträde så ska jag dra till ica och statoil och lägga dom på godis, chips, dipp, nån film och kanske köpa nå mat att värma ikväll. kanske nåt att äta till frulle imorgon också.

För mamma och pappa stack til sthlm idag! JAG HAR HUSET FÖR MIG SJÄLV: WOHOO!. haha. nä. men. har aldrig haft det för mig själv såhär länge... dom ska vara borta i 9 dagar tror jag det var. fast jag KANSKE drar t sthlm på tisdag. kanske kanske. men även om jag gör det så ddkulle det ändå vara rekord. på antal nätter att sova ensam hemma alltså.

känns konstigt.. ja e så löjlig som ens känner efter. som att det skulle vara nån biggie. men lite biggie är det för mig! Måste laga alla middagar själv osv. lunch och frulle o  allt allt allt. städa. vattna blommor. fixa gravar. det ska bli så himla roligt! inte för att jag nu aldrig får göra sånt annars, säkert skulle jag väl få vattna blommorna om jag ville. men man GÖR ju inte det om man inte måste. annan sak nu. Jag MÅSTE göra det:! wohoo. ansvar!!

har skrivit en hel lista med maträtter jag gillar, HAHA, har värsta planen. Det kommer ändå sluta med att jag lagar typ tacos imån o lever på korv&makaroner resten av veckan.

Annars då, idag har jag vart med Mervi o såntdär, köpt mjukglass. Igår var vi och badade i Kirveskari, fin strand. aldrig varit där förr :) låg där i flera timmar tills vi höll på svälta ihjäl och var tvugna att bege oss till stan igen. Sen stack vi och kollade Harry Potter och halvblodsprinsen elr vad den nu hette på bio i torneå, bra film :D bara vissa saker som störde mig! haha men jaajaajaa :D

usch vad arg jag är på honom!! :(((



Nu ska jag till ica, hoppas Dani kmr och sover med mig ikvl :)



Detta inlägg skrevs igår kl 6 typ, men hade råkat klicka på "spara i utkast" istället för "publicera" :D



Skolsystemet i Usa

http://whaddupdawg.blogspot.com/2009/06/ett-avslutat-kapitel.html
Ett stycke ur Mervis projektarbete hon lagt ut på sin blogg. Om skolsystemet Usa. Sista bilden i inlägget. Haha voi luoja. jag skulle nog blivit typ avrättad eller nåt om jag gått där.

Inte blev det mycket

sömn förra natten. La mig för att sova någon gång närmare tre tiden, för det första var jag inte så trött länge efter min typ 4 timmars powernap på kvällen, och dessutom var det en jävla mygga terrade mig i flera timmar, tände ljuset och tog flugsmällan för att döda den men såklart syntes den inte till. tyst som natten blev det, satt där med taklampan tänd i säkert en halvtimme och väntade. Tillslut gav jag upp och såfort det blev mörkt igen kom den och surrade mig i öronen. tände lampan och väntade. ingen mygga. Detta upprepades nga ggr och först ngn ggn efter 6 på morgonen kunde jag äntligen somna.

Kl 7 ringer Dima att han är i stan och vill ses. En arg Petra svarar icke sa nicke och säger att hon ringer när hon vaknar. Kl 11 ringer han igen och undrar om jag inte ska stiga upp snart. Trött och sur steg jag upp, tog god tid på mig och sen gick jag ut till cykeln, ringde att nu kmr jag till stan. Han säger "vänta 5 minuter" och jag sa att jag fan inte tänker vänta en minut och att jag ringer när jag är i stan så vi kan mötas. Väl där ringer jag och han har inte rört sig en millimeter. Mina nerver krashade totalt o ja skrek att jag fan inte tänker stå ute i regnet (dock duggregn) och vänta på honom, hahha. han lät lite rädd på rösten och sa att han kmr på en ggn. Vi drar på fraku och käkar frulle/lunch, fick en liten update om det senaste. och några saker som han sagt ungefär 10 ggr innan.

Sen stack vi till coop, jag köpte lite godis, cola och halstabletter till min daanni som gått och sjukat ner sig. Sa hejdå och stack sedan för o hälsa på honom. daniel alltså. kollade ungefär 100 avsnitt av kung av queens och bara myste i soffan och drack cola och åt choklad. Dock var både danniboy o jag på lite grinkku humör tror jag. Dagen gick väl inte helt som tänkt. Toalettstolen började läcka(bara vatten som tur var:D) så hyresvärden och nån annan händig snubbe fick komma och laga den. Så fick danne skura golvet på toan och jag var o handlade shampo till honom och lämnade hans film han hyrt igår. haha. Sen blev vi hungriga och dannnnis lagade käk, köttfärsbiffar med ris, vitlökssås och jalapeno :D Det var jättegott, men det kanske inte var jättesmart att kasta i sig massa biffar när jag lovat fröken Harjuniemi att hänga med ut på joggingrunda inte så lång tid efter det.

Cyklade hem och bytte om och så begav vi oss mot industriområdet. Det var ingen lång runda vi tog, eller den kändes inte lång iaf. Vi babblade rätt mkt hela vägen, och det blev inte så fasligt mkt joggande, mest bara gå och prata. Det var riktigt trevligt.. ända tills detta: http://whaddupdawg.blogspot.com/2009/07/you-know-nothing.html hände. FYFAAN. det var det vidrigaste jag sett. Och som vi skrek. Fyfan. det bara SPRUTADE inälvor mot oss. så vidrigt. vi bara stog och kollade på den och så ba SPLÄÄTCH. tur att inga grod-delar nådde fram ända till oss, men det var bra äckligt ändå. jag vet vad jag kommer se när jag stänger ögonen inatt................ stackars groda. så jävla söt var den. Hoppas den inte hade nå grodbebisar som väntade på den :(

Föressten så stack brorsan och ungarna till Sthlm idag. Rätt skönt att få tillbaka sitt eget rum - framför allt att byta ut den där stenmadrassen mot SIN EGEN SÄNG. Men det blir så tomt alltid när dom drar. Jag tycker om att ha dom här, även fast det innebär att ha ont i varenda muskel i hela kroppen efter att ha sovit på dendär tortyr madrassen. Hah. nej nu överdrev jag, det är  inte så farligt. inte farligt alls. det är bara jätteroligt att ha dom här. okej inte jätteroligt att sova på madrassen, men jag ger gärna bort sängen i nga veckor när dom hälsar på. flyttar dom hit permanent får dom köpa egna sängar.... nej nu känner jag att jag inte har så mkt mer smart att säga här..blir mest tomprat(inte för att jag nu annars heller skriver om så stora och viktiga ämnen;P) Känns som gröt i huvudet så det är bäst att gå och sova iaf.. blir en tidig uppstigning imorgonbitti!

Detta var förövrigt kanske det längsta blogginlägg jag ngnsin skrivit.

tröttis

hur kan man va så trött? sovit säkert 10 timmar efter middagen men känns som att jag skulle kunna sova 10 till

Var o badade med Patrik, Philip och Olivia idag. Andra doppet för i år. Fan vad skönt det var. Ligga på stranden o sola, Ahh! :) Den här gången var det inte svinkallt och blåsigt som när jag o Mervi var till Seskis utan solen lyste varmt och världens sötaste lilla yorkshire terrier kom och sa hej till oss :)

girlsgogames.se

åhnej klockan är redan 5 snart. när fan blev den så mkt. sitter o spelar på girlsgogames. är ja tragisk elr vad. vet att jag borde gå o sova men jag viiilll intee. det är så kul! inredningsspel! ååh.

gokart

igår var ja o körde gokart:D HAHA. fan va kul ddet var. dock blev jag ju smått ägd men jäjäjää.

idag va det värsta monsterfjärilen hemma hos Danne, o ja var ensam där. usch jag som hatar sånadär stora håriga :S UÄÄ. tur att björn kom för o hämta tvbordet. han slog den med sin sko så den kolavippa.


(såhär brun vill jag bli igen;))

Nu ska jag bara snabbduscha o sen uut i solen! :) hjedoo!

hursöt


marknad + grillning

Var och kikade igenom marknaden med mamma, Philip och Olivia idag. Det enda jag köpte var sånadär foppa"smycken" till foppatofflor. haha. Ajustja, dom lyckades lura på mig ngn "raka benen-sandpapper gjort av kristaller" för 300 spänn också. höll på att glömma det. Får se om den är nåt att ha..

Sen har jag och Olivia gått runt på stan, hade lite ärenden och hon ville förbi djurmagasinet. Smartkiddot hade tagit med sig regnjacka, vem tänker på att regnmoln ser ut att närma sig när solen skiner och det är varmt. Aja regnade började det iaf att göra. Fick skavsår av mina foppa, så jag köpte plåster på apoteket, helt värdelösa var dom och lossnade efter typ 50meter.

Sen har vi käkat jävligt gott grillat här hemma, brorsan som glänste lite. Fan va gotgggtoogoooogogootottt.

Saknar Daniii som bara jobbar och jobbar och jobbar. Han skulle slutat kl 5 men ringde o sa att han måste jobba över flera timmar. :( tycker att han ska ta och komma hem nu.

Nu städa undan alla kläder jag drog fram tidigare.Tjingeling tjongelong.

wuppiduuu

Många som vänder kappan efter vinden.

Gillar människor som man vet var man har dom. Oavsett om det är bra eller dåligt.

Jason Mraz - butterfly

Lyssnat på inget annat än Jason Mraz idag, hans skiva spelas oavbrutet i Merppans bil;) enda låten jag hade hört av han var typ I'm yours, trodde jag, men när Mervi la på skivan hörde jag flera låtar jag tyckt är riktigt bra, har aldrig bara vetat att det är han.


hey sister

i'm in love

Årets första dopp!

Vaknade kl 12 imorse och gick o duschade, tänkte att jag har god tid på mig tills jag ska vara på arbetsförmedlingen kl 13, gjorde en massa här hemma, pysslade o donade och nästa ggn jag kollade på klockan var den 10 i så fick lite brottom. Hoppade på cykeln och trampade som jag aldrig trampat förr och väl framme visade det sig att de bokat in mig till helt fel person då jag ska ha en ungdomshandläggare för folk under 25 och hon jag hade tid hos var en vanlig handläggare elr vad det nu kallas. Iaf så skulle hon skicka mig en tid "med coachen" så vi kan gå igenom mitt CV och personliga brev och det där och se att är helt okej. förutom det så var det helt värdelöst och hon sa samma saker ungefär 30 ggr.

Sen träffade jag Cissi efter det. vi virrade runt på köpcentret hur länge som helst, trevligt var det :) Lämnade tillbaka en gina klänning och köpte en kofta från vero moda. Sen skulle vi båda åka och bada med Mervi men Cissis pappsing ringde att hon måste komma och jobba så det blev bara jag o Merppisch. Vi åkte till tromsö och jag DOPPADE MIG FÖR FÖRSTA GGN I ÅR! (om inte torneå badhus räknas?;p) eller doppade o doppade, simmade iaf. blötte aldrig håret, men det räknas ändå? det var svinkallt först, tills fötterna domnade bort och började brännas istället. skööönt!

När vi kollade oss omkring innan vi gick i vattnet var vi ensamma på stranden, så vadade vi ut o skrek o skräna som bara fan av kylan och det var inga glada ramsor vi ropade. sen när vi vände oss om för att gå upp igen är hela läger-området fullt med folk, antagligen nåt att kyrkans läger som brukar hållas där. Haha pinigt. Sen kom de en flock måsar som började cirkulera runt våran chipspåse och Mervi fick brottom upp för att rädda den och sprang rakt över världens största stenbumling. HAHA. hon gled över den på mage och slog i knäna och grejer. Vilken syn. Vi borde aldrig ha ropat dom fula ramsorna kanske.. men måsarna blev rädda iaf;)

Sen åkte vi tbx till staduu och jag käkade middag och gick sedan över till Harjuniemis för en liten tårtbit;) Vi stack till max och satt där ett bra tag och snackade om allt mellan himmel och jord. tog sedan en cruis runt stan, åkte förbi p(h)ikisaari en sväng, sen körde merppan hem mig, och sen promenerade jag in till stan en sväng medans jag pratade i telefon, det var aldrig meningen att ta en promenad, jag bara gick och gick och plötsligt var jag på stranden, därifrån vände jag sedan hemmåt. Ingen jätterunda men lite är bättre än ingenting.

Föressten ska jag gå på pUMPEN igen på torsdag! :D Har lovat Mervi och skrivit det officiellt på min blogg. Nu finns det ingen återvändo! måste bara hitta mitt 10ggs kort. om det nu fortfarande gäller?

liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

Just duschat, glömde stänga av datorn innan.

Ja e så less på alla molnen. Tycker verkligen det är dags för lite fint juli-väder nu!
Ingen som kan sånadär indianramsor åt solguden?



måndag natt

Damdidej. Sitter just o snokar runt på fejjan och msn. och försöker lära mig mitt nya nummer från yttre rymden. Det borde vara lag på att alla telefonnummer sku måsta ha NÅNSLAGS flow eller ngn liten melodi man kan tänka i huvvet när man säger det. 0730970481. ingenting. absolut ingenting. inte i mitt huvud iaf. Det skulle lika gärna kunna vara 0761059271 eller 0739718342566 eller vad som helst..

Imorgon är iaf planen att träffa Cissi på köpcentret. äntligen har hon kommit upp igen från sin långa vistelse i skåneland :)

Och sen såg visst Mervi att jag beklagade mig till Camilla om att vi aldrig hann äta tårta på förfesten så hon bjöd hem mig på lite prinsesstårta och kladdkaka ;) jättetrevligt.

Ajustja, ska på ams-möte med personlig handläggare imorgon också, får icke glömmas! Har inga jättehöga förhoppningar på det där stället, har aldrig hört talas om nån, inte en enda, som fått jobb via dom. men det är väl värt ett försök iaf. Nån anledning måste det ju finnas till att dom ens existerar ? eller ?


Jag är egentligen supertrött men har som ingen som helst anledning att gå och sova tidigt. Är man arbetslös så SKA man vaka hela nätterna och sova halva dagen. Men snart måste jag nog ge med mig innan jag somnar sittandes. Ska orka duscha också innan jag ska sova så kanske lika att börja röra på sig. Hoppas inte hela huset vaknar nu bara.

Pözz

Nytt mobilnr

och vilket mobilnr sen också, inget som helst flow eller go eller nånting. nästan helt omöjligt att lära sig utantill.

aja. Nu har jag iaf mobil och kort så folk kan få tag på mig igen. Kan inte beskriva känslan... lite som.. nu finns jag igen :D

måndag idaag diiiidodidoo

Just käkat middag här hemma med familjen + danne. tortillas. gotti. Längesen jag satt vid datorn. Eller nä, men längesen jag satt på internet. Har inte varit hemma sen lördag-dag och Danne har ej fixat nät i nya läggan ännu. Men igår kväll/natt satt jag uppe hos han och kollade kung av queens och ritade på paint. Massa fina teckingar som jag sparade på hans dator.

Det börjar se helt okej ut i läggan nu, igår byggde jag ihop ett supersmart låd-ställ från IKEA som vi ställde i hans garderob, och jag fixade hans kläder, dammade sängkläderna osv osv. Och så var vi på IKEA och kollade möbler och idag har vi vart på tv-jakt.

vad gjorde vi mer..viii.. hälsade på matti och johan.. ooch.. viii... .... ... ... ... .... .... fan känns som att hela söndag är typ bort raderat ur mitt minne. Hämtade käk från fraku gjorde vi iaf, det minns jag. ;)

Lördag var väl trevligt, förfesten iaf :) Krogen var sådär, ganska tråkigt. var så otaggad att dra ut redan innan vi drog dit. Och väl på plats shottade jag tequila sombarafan för att få upp stämningen lite, men det var som att dricka vatten? Och umppi är inte så king ändå när man ser det genom nyktra ögon :D

Sen åkte vi hem med Marias stooora bil, tanken var att jag skulle käka på max och sen dra på eftarit hos Mervi, men var sååå trött så stack o sov hos Danne istället.

Nu är vi som sagt hos oss men ska väl snart till han igen, ännu en del kvar att göra i läggan. Borde hinna föra ner alla kartongar och grejer till förrådet innan kl blir för mkt för att springa upp och ner i trapphuset. Synd att väcka han, han har somnat här brevid mig på soffan. LILLLA BUBBEN. haha.

GRATTIS MERVI!

Vid tre vad jag, Mervi, Miia, Petra och Teemu och käkade på Leilani, eller, det var meningen att det skulle vara vid tre, men Temppsu o födelsedagbarnet kom först halv 4. haha. fast det är väl såå. fint folk kommer alltid lite sent. ;)

Hade redan ätit hemma så tog bara en soppa, pekingsoppa. supergod. förutom ägget (what's up with that?). Sen tyckte visst Miuku och Teemu synd om mig när jag såg så undernärd ut att dom gav mig två friterade kycklingbollar var ;)  och Mervi åt som om hon inte fått mat på ett år. en hel kyckling szechuan, Petras pizzarester, smakade på kycklingbollar och åt Miukus gurka :D Sen ännu glass på det, och sen åt hon resterna från min o Teemus Friterade bananer me glass.

Sen var Jag, Miuku och Petra och fixade överraskningsparty åt Merppii, medans Teemu fick köra runt på stan och underhålla henne;P höhö. Håller just på att fixa mig, sminka o plattta håret och grejjer ja sitten äkkiä sinne maistaan se bååli ;) Näytti ihan vitun hyvältä. Mer som fruktsoppa är bål :D haha. Men nu fixa sig så man kommer iväg ngn ggn, så kommere lite folk dit och såå, och sen umppi. om man kommer så långt. haha, nä ja skoja;)



Vi ses i dimman.

hårfärgning

Vaknade kl halv 12 idag och såg att solen sken för fullt ute :) Dani ringde och sa att jag måste in till stan och föra extranyckeln till Johan som ska ta över hans lägga, men det var inga problem för var ändå påväg in till stan, var förbi coop och köpte hårfärg, den här ljusbruna färgen jag har nu var ingen hit, ser helt kopparfärgad ut, tänkte ta mörkbrun så det säkert täcks, men vill inte riktigt bli så mörk igen, inte ännu, kanske till vintern, så köpte färgen Brun, hoppas den täcker det kopparfärgade, annars är det väl bara att färga på med det mörka igen.

Cyklade förbi rusta en sväng också men dom hade inte det jag skulle ha, får kika förbi öb senare o se om det finns där. Nu ska jag börja färga håret, får se vad det blir av det. fort i med färgen i håret så jag kan gå ut o sitta medans jag väntar på att det ska färgas :)


sssssss



11 juli

Har just kollat Benjamin Button's filmen tillsammans med mamma, pappa, Patrik, Philip och Olivia. Ätit chiliostbågar och jordgubbar, marabou och druckit cola. Filmen var bra, annorlunda. Sorglig tyckte jag.

Var tidigare och kollade på B's nya lägga, jag tror att jag kmr trivas där ;) Bar dit lite smågrejer men sen när det var dags för grovjobbet kom gubbarna och tog över. Miuku kom och hämtade mig och vi var och handlade och drog sedan till köpcentret, köpte lite underkläder, ett linne/klänning (?) och sånt. Sen när jag väl var hemma ringde Miuku igen och frågade om jag skulle hänga med o kolla på gamla tingshuset som brann, så drog dit med Miu & Petra.

Fan vad hemskt, att tänka att det var människors HEM som brann ner. Alla deras saker. Några ungar sa till mig att det var en äldre man som tagits ut av ambulanspersonal osv. Det är ju synd på huset och alla ägodelar, men just nu tänker jag bara på att jag hoppas att ingen blev skadad. Någon som vet? Resten är ju "bara saker". Man får tänka så, även fast vissa grejer kan kännas oersättliga.

Jag är ganska rädd för eld, är rädd att det ska börja brinna här hemma. Att alla inte ska hinna ut i tid. Har en liten låda under sängen med mina allra viktigaste saker, mina speciella nallar och såntdär löjligt som egentligen skulle ligga i någon kartong i garaget, den har legat där sen jag var liten, så jag snabbt kan ta med mig den IFALL ATT.

Nej nu dusch och sen försöka somna. Godnatt.

ekooooooo

Tömmer B's lägga.. vad tomt det blir.

nu lägga på lite peppmusik o sen fortsätta. puss

monster?

nu ska jag gå och lägga mig med min pojkvän, iaf tror jag att det är min pojkvän, jag kan inte riktigt utskilja honom där i mörkret. det enda jag kan se är hans ena fot som är så nära här att den lyses upp av dataskärmen.

usch får massa bilder i huvudet från skräckisen vi såg tidigare. uuuuh. döda människor o sönderbrända monster. nej, nu tvätta ansiktet o alltdetdär, o sen sova, om ja vågar. vi hööörs imån om jag fortfarande lever. hejdooo.

bloggar

förutom alla standard bloggar man läser, dom där kända, och sina vänners så är det två Hannors bloggar jag läser varje dag, nämligen Hannapee och Hanna friden, googla. vet inte varför jag fastnat att läsa just dom, det har som bara blivit så, vetitusan om dom är bättre/roligare än ngn annan (hannapee är iaf jävlit kul, skön, grym, bäzt), finns säkert tusentals roliga bloggar man inte vet om, som man skulle älska. men  har som inte orkat "lära känna" nga fler..och det är ju nästan nåt man måste göra för att kunna läsa en blogg, på rätt sätt..

om ni har några favvobloggar, vilka är de ?
JÄTTEROLIGT OM KANSKE IAF EN AV ALLA PERSONER SOM LÄSER SVARAR ? en enda liten person iaf?

Ny lägenhet

Föressten så har han fixat ny lägga idag, eller ska skriva på kontraktet imån, en lägga som JAG tipsade honom om. viktigt viktigt. så imorgon blir det att börja flytta alla grejer för han ska vara ute på måndag, och johan flyttar hit.

lite kul tycker jag :)

aja, nu ska jag låta honom få datorn. Ha det brao.

kvälllll

Sitter hos B, har just kollat nga avsnitt av king of queens och ätit chips med dipp. jag har ätit typ allt för han somnade. vad söt han var. med ögonen halvöppna. HAHA. inte jättesött.

har jordgubbar också, och persikor! åh vad bra kväll!

nu ska han spela. och jag ska göra nåt annat. och sen ska vi kolla klart filmen. hejdåå

:))

Nu lyser solen. underbaart. hoppas den aldrig slutar skina.

cash cash cash

provar massa gamla kläder.. inte mindes jag att de var såhär tajta ?

Brorsan kom just hem, vi lyssnar på Cash's låtar. bra skit, som ngn (vem?) brukar säga? Snart kmr väl ungarna tillbaka från tivolit, och mamma och pappa från var fan dom nu är, och så blir det dags för middag. Inte för att jag är hungrig, så många karjalan piirakoita som jag ätit. men men.

Sen ikvl ska jag och B kanske kolla klart skräckisen vi började kolla i förrgår tror jag det var. Fan vad läskig den var. Vi var tvugna att avbryta mitt i filmen för min baby blev så rädd! jo, så var det. han som blev rädd. INTE JAG. kanske att vi avbröt lite för att jag skulle upp och jobba på ikea kl 5 också. lite därför med. mest därför.

johnny cash

Johnny Cash - The man comes around

puss mina darliinnnggss <3



Nu ska Petra ringa lite samtal och sen ska Petra kanske göra en macka och sen ska Petra kolla tv och sen ska Petra gå och sova. hejjdåå

hej sa petronella ifrån plaskeby, det är dags att fälla upp sitt paraply.

Olivia studsar studsmatta här utanför fönstret igen. Hon har på sig vinterjacka o långbyxor och har tagit med sig en bilskrapa att skrapa bort allt vatten med, för ja, den är plaskblöt efter ösregnet här för ett tag sen. Det ser lite roligt ut :)

torneå badhus

Kom hem från torneå badhus för ett tag sen. Inte kom jag ihåg att vattnet var så kallt! Hoppade från treans trampolin (lovade att testa 5ans nästa ggn!), och doppade mig i kalla poolen! dom fick mig tillochmed att prova rutchkanan.

Bubbelpoolen var ju lika king som alltid men där fick man inte sitta länge innan ungarna var påväg ngn annanstans. Lyckades förhandla till mig en halvtimmes motionssim där också, så jag har inte bara plaskat runt i barnbassängen.

Nu har vi just käkat middag och så åt jag två glassar till efterrätt för att kompensera eventuella kalorier som kan ha bränts bort när jag motionssimmade ;P

Badhus

Just vaknat hos B. Så tråkigt att vakna ensam när han redan åkt till jobbet kl 10:( men det var iaf lite kul att väckas av att Olli ringde o fråga om jag skulle hänga med till badhuset :) Får bara knarka lite tabletter innan, förebygga den där jävla migränen jag får av kloret i vattnet/luften. Det var säkert ett år sen jag var där sist, de äre värt, huvudvärk i en vecka för att sitta i bubbelpoolen en timme en ggn om året. Joo. det är det.


regn, mygg och kyla

Kom just hem till B, vi har vart i riekkola. Vi skulle jogga 5an men gick 3an ;) haha bradär. imorgon kanske vi går 5an :D man måste öka stegvis, säger vi.

fan vad kallt det är också, det är juli och det kom ångra ur munnen när man andades varmt ute! var är sommaren? johanna säger att en ny istid är påväg. jag tror fan det. Och regnade gjorde det också, eller det var som regn i luften. och myggor. överallt. B har fått värsta bölden i pannan. haha piiiikkunen <3

just nu är han i duschen.. jag har just käkat upp hans center och nu ska vi koka nudlar. och sen kolla skräckis,. jeee. insåg just att jag har världens fulaste trosor på mig också. niiice.


jååj


Bjussar på en bild från ngan sommar tillbaka. på den tiden när solen också var framme ibland =(
tjejerna där till vänster kan jag inte minnas vilka de var. på studsmattan P & O.

Sitter just och kollar massa gamla sommarbilder. ååh. och igår natt satt jag och mamma uppe och kollade bilder från Cypern och Grekland. Vi fastnade framför datorn tills kl var typ 1-2. Man blir så himla sugen på att åka utomlands.

B, P & O

de känns lite bättre nuuuu tycker att han kan börja ta sig hitåt nu. hohooo var äärduu?

P & O hoppar på studsmattan här utanför fönstret. P envisas med ha häng på brallerna vilket resulterar i att dom är nere vid anklarna efter varje hårdare studs. det tyckte vi var mycket lustigt. första ggn.

Hoppsan nu flög O av studsmattan. nu kommer hon snart in tror jag. nähä? ingen O synns till. nej nu är hon uppe och studsar igen. HAHA. dom är rätt söta ändå. trots allt. ;)

887975490

vad hände ? la mig i mammas säng ungefär 12 eller nåt, sen ringde B och det kändes som att jag slumrat till i 5 minuter eller nåt, så kollar jag på klockan och den är över 2. så blundar jag en stund och nästa ggn jag öppnar ögonen är den 5. whaat?

Så kan det gå. käkade middag nyss och nu kommer B hit på ett tag, han har lovat att följa med ut på promenad. Halv springa/halv gå ville han visst göra. yeah right. och jag heter Kalle anka. hah nä men, känns lite motigt när jag har ungefär 200kg pyttipanna i magen men vänta en stund bara så är jag på G igen ;) ready to roll..springa 7an ! YESS! TAGGA!

(R)

regnet öser ner och solen skiner samtidigt. LOVE IT
och sen kommer regnbågen. mysigt!



Nu iväg, ha det bra!


Körning med Gunnar

Kom just hem från att ha varit och kört med Gunnar. Det gick väl okej kanske, med tanke på att jag inte kört på mkt över en månad. Kändes ju nästan som att sätta sig i bilen för första ggn igen. Och nästa tid är först den 10de augusti, kommer hinna glömma bort allt känns det som.





Jag är en trafikolycka som bara väntar på att få hända.



listerine

Smakade det för första ggn nyss, ingen hit. urrk.

nu sleep. ska upp kl 9 imån, köra med gunnar kl 10. längesen sist, kommer säkert inte ens minnas hur man startar bilen.

ei jaksa. promenad lät jobbigt. det var ju svinkallt ute. under 10c. fyfan. nudlar däremot. de lät fan så bra:) sounded pretty damn good. prommisen får vänta till imorgon.

bottenlös

Nää solariet hade visst stängt för en timme sedan. Jaajaa. En promenad då. Så mkt godis, chips och fika som jag tryckt i mig idag. Dubbla middagar också.






och jag har just kanske skrivit under min egen dödsdom.




planer för kvällen

Funderar på om man skulle ta sig en liten promenix, borde dra förbi bankomaten, är skyldig både T och B och skulle vela betala tillbaka så fort som möjligt. Så, ja, jag gör nog det, tar en promenad till bankomaten. Sådär lagom långt. Skulle man kanske hinna sola en kvart också ?

rinsessa


:)

dudidiodidiodiod

_.,-*-,._.,-*-,._.,-*-,._

Once - Falling Slowly, hette låten.

hellåuu

b hämtade mig efter jobbet, vi sov ngn timme och nu kollar vi "så som i himmelen" och b lagar nå kycklingmat :)

vilket år var det den kom ut ? Känns som jättelängesen. måste kolla. tror jag var o såg den på bio? Var jag? med skolan? Varför tror jag det? det skulle ju vara helt konstigt? Jag såg den säkert hemma i soffan eller nåt. Men minns att jag såg den med johanna? Minns jag det också fel?

den är från 2004.

PUSSSSSSSSS

nä, suttit o läst på tjuvlyssnat i säkert en timme nu. är övertrött o vissa är ju hysteriskt roliga. men ja ska spara lite av de roliga nu så ja kan ha kul imorgon natt också. elr hur. godnatt

www.tjuvlyssnat.se

20 i 5

danne. detta är enda internet sidan som funkar för mig nu (cp nät) och ja kommer inte komma ihåg o fråga imån. SÅ, va heter den där låten som du visades om var nånstans ifrån o du satte igång den o sen kom matti o jag satte igång den en ggn till o du sa att du inte ville höra den igen?

kajal

Haha fifan. Hittade min kajalpenna som jag köpte för ett tag sedan när jag städade toaletten. Hade en period då jag knappt gick utanför huset utan svarta sträck under ögonen, men sen blev jag så less det så jag inte har använt kajal på typ år och dar, inte ens på fest.

Nu kunde jag ju inte låta bli att prova lägga. Jag ser ut som en fjortis, blev plötsligt 12 år igen.

haha, voivoi

Ta inte allt så nära hjärtat.














bilder



Mervi och joel drar pose, danirockhard drar pose, världens äckligaste kycklingrulle från hassans i en djup tallrik, jag leker frisör, mia sandra och mia misslyckas hårt med sin pose, jari drar fetsnygg pose, studentkören, kisumisu<3, lei-lejonet, jag och sussu drar pose, jag och sami drar pose, joel och cissela, krigsoperan, kisu taas, mina ljus, krigsoperan2, FAIJA på kyrkogården, folk på lei, baby gör nåt viktigt.

några av bilderna. dålig kvalla och de bästa bilderna finns inte på denhär mobilen, på den här fanns bara några. jag vill ha MIN EGEN mobil :(

Det är inget kul att städa toaletten

jag blir aldrig klar när jag börjar med något, var jätte motiverad till att städa toaletten nyss, rev fram allt ur skåpet och den stora lådan, och nu ligger allt utspritt över hela toaletten och så fastnade jag vid något "Till minne av michael jackson"-program som ungarna kollade på och är plötsligt inte alls lika taggad på att skrubba toastolen mer.

jääjääjää a man's got to do what a man's got to do. Ska bara ladda upp bilderna jag tagit med mammas mobil och sen fortsätta så jag blir klar någon gång.

sota ooppera

Hela föreställningen stämde ganska bra överrens med mina förväntningar, det var ju en slags historisk musikal eller hur man nu ska säga och det hela var ganska exakt som jag tänkte mig att det skulle vara. Alla skådespelarna och sångarna var jätteduktiga med tanke på att alla (utom en?) var amatörer, och det var kul att göra något sådär med hela familjen.

Under mina träningsbyxor hade jag dubbla långkallingar och under jackan hade jag ett linne, en vanliga tröja och en huvtröja, till och med vantar hade jag på mig men jag frös ändå! det var verkligen svinkallt nere på stranden och tycker synd om dom som hade vanliga kläder på sig.

Efteråt var vi till torneå kyrkogård och fixade lite på några gravar, sen förde vi hem anneli, jag åt de tre sista bitarna av familjepizzan och sen har jag städat mitt rum och just nu håller jag på städa min toalett. Jag hittar alltid de bästa tiderna fär att göra sånahär saker på;P

Krigsoperan om en timme

Mammsen har köpt biljetter till mig, henne, pappa, moster, patrik och philip och olivia för att gå och titta på krigsoperan på stranden kl 17 idag. Bäst att den är bra för man ska sitta där i över två timmar och det ska tydligen vara svinkallt. Filt, vantar och mössa rekommenderades. i juli. helt sjukt.

läser man miukus blogg så verkar ju inte krigsoperan vara nån hit men alla gamla tanter verkar gilla den. och jag är äl lite gammeltantig ibland, så jag ger den en chans.

umppari o bakupizza

Trevlig kväll igår. Satt me S & J o snacka skit till kl 1, halv 2 typ, och sen drog vi vidare till umppari. Jag hade kul. Träffade baby ute och när umppi stängde stack vi till max och beställde käk, tog med det hem till matti där det var eftarit. stannade inte så längeutan jag o B stack hem och sov :)

nu kom jag hem för en stund sen, var o käkade på amandas med B, äcklig sliskig fettpizza och sen när ja kommer hem så har brorsan just hämtat familjepizza från leilani. ännu halva napoli. min favvo. Nåja. hoppas det kanske lämnas en liten pyttebit iallafall så jag har något att äta på kvällen :$

vitt vin

sitter hos jari med han o sami o dricker vin :) trevligt. umppi ikvl? ;)

hhhhhhhhhhh

Det finns nog inget sexigare än killar som är duktiga på att spela gura ;)

två kulor med strössel

Tillbaka från köpis. Alla affärerna var stängda (trodde dom bara stängde tidigare på söndagar?) men roberts coffee var öppet så jag tog två kulor glass, vanhanajansukklaa och ciccicocco elr vad den nu hette, med daim "strössel" på :D superduper gott.

Sitter hos B nu, ska hem o fixa mig lite och sen ska jag träffa Sami :) det var längesen.

:)

Sitter hos B,  har just käkat tacos-rester och kollat king of queens, Matti kom just hit och nu ska vi till köpcentret.

Ser jävligt sunkig ut i min john f k hoodie o mina träningsbraller. men det är ju lördag så det är helt okej o vara bakis (se bakis ut) så jag kör på den looken idag;p

Puss


paska kesä

haha kollade inlägget nedan... tragiskt vilka grejer man sitter och gör mitt i natten alltså.

Nu ska jag börja gå till B, hans mob försvann mystiskt på umppi igår så nu har varken jag eller han ngn telefon, haha lyckat.  Sitter just och borstar tänderna, ska bara kolla standard sajterna, msn, fejjan osv osv och sen off i go ut i det svinkalla, regniga vädret. :)

hello doggie


SItter och googlar på massa gulliga bilder, kolla här också vilken sötnos. man vill bara äta upp honom :)
Oj vad jag skulle vilja ha en liten katt eller hund. eller delfin.



VART FÖRSVANN VÄRMEN ?

Jag vill ha sommar och sol! Det var ju så fint här i typ en vecka... fast jag ska väl inte klaga, det var en vecka mer än vad det var förra sommaren.


Lite att göra

Stod o storböla när jag hackade löken jag o B skulle ha till våra tacos här för någon dag sen, har alltid undrat varför man börjat tjuta av lök, och inte hade jag ngt bättre för mig så kollade upp det på wikipedia nyss:

"När man skär i lök utvecklar löken ämnen som gör att ögonen tåras. Detta sker genom att gasen C3H6OS bildas, reagerar med vattnet i ögat och utvecklar därefter en utspädd form av svavelsyra. Tårarnas uppgift är att späda ut syran och minska irritationen. Tårarna och svedan i ögonen kan hindras om man skär löken under rinnande vatten. Man kan även låta (den skalade) löken först ligga i ett kallt vattenbad i cirka 15 minuter, vilket minskar risken för tårar och sveda i ögonen när man sedan skär den."


seee på fan. nu vet man det också.

My bonnie is over the ocean, my bonnie is over the sea

My bonnie is over the ocean, oh bring back my bonnie to me..

Houhou, minns den gamla goda tiden när leiffi komppa på guran och vi satt i en ring och sjöng i kör. Har på senare dar lärt mig att bonnie betyder typ "älskling" på irländska eller vad det nu var.. och jag som alltid trott att sången handlade om en båt

ingen karaktär

Hade köpt 4 påsar godis till B, helt plötsligt var ena öppnad och vipps så var hälften borta och känner jag mig själv rätt är resten av påsen snart borta lika snabbt, så han får nöja sig med tre. hahha ääsch.


fruktcoctail

didididippipipipididid.. Persikorna och vindruvorna är godast. Jag gillar inte ananas och päron.

Godast är ändå marabou daim. Mmmmmm...!

500g sockersaft med fruktbitar i

Jag satt o käkade fruktcoctail o trodde jag var jättenyttig, tills jag sa till mamma och hon påpekade att frukterna badade i "sockerlag". Viste väl att det var för bra för att vara sant.

Fan vad trött jag känner mig. borde man ta en powernap? Mjee? powernaps e för pussys.

hej!

Lackat o slipat klart kubbspelet. Mina händer blir helt klibbiga av lack när dom blir blöta, de är bara lite strama när de är torra, inte klibbiga. Det går inte bort med nagellacksborttagningsmedel... någon som vet hur man kan ta bort lack?

käkade just middag, gott gotti gott. Nu skulle det sitta jävligt bra med en liten chokladkaka.. eller en stor chokladkaka...

åååh vad kallt!

gick en liten promenad med P & P, fyfan vad kallt det är!

nu ska jag till garaget o kolla om jag hittar sandpapper och lack, måste fixa till kubbspelet, det är inte behandlat på nåt sätt så man kan få stickor hur lätt som helst. Men PeTu fiXaR!! (farfar ordnar. HAHA. intern joke)


exakt en sån kisse vill jag ha


i brist på annat

Dagens vill ha: Sömn
Dagens klädsel: Just nu, grå john f kennedy hoodie o troller
Dagens frisyr:  Slarv-bulle
Dagens händelse: Hälsade först på Hirvasojas och sen Eero och sen Anneli och sen B.
Dagens planer: Sova
Dagens saknad: Mormor & farfar
Dagens korkade: Säkert jag
Dagens roligaste: Har haft massa kul :)
Dagens favorit:
B
Dagens köp: Inget tror jag
Dagens godis: Daim
Dagens dryck: Jokks hallon, nåt annat, och fläder-dryck
Dagens läsning: Inge speciellt
Dagens humör: Just nu, trött

du är bäst

Lagade tacos med B idag, fy vad gott det var. Tur att han är så duktig på att laga mat för jag är helt värdelös. Men jag hjälpte till med att hacka grönsakerna iallafall. Jag är jätte bra på att hacka grönsaker ;) Så köpte han en daim till mig också, typ godaste daimen jag någonsin ätit. Har nog aldrig varit såhär länge utan att äta choklad i hela mitt liv.. det var säkert... tre dagar sen eller nåt.

Han hade varit och klippt håret hos Hanna-Kaisa också, inte bara var han jättesnygg i nya frillan, hon hade också gett han en liten lektion i hur man ska vara mot sin flickvän eller nåt sånt. Funderar nästan allvarligt på att skicka ett tackkort och blommor till henne för han hade verkligen snappat upp en del tips under timmen han suttit där ;)

Har just kollat klart listan på "sexiest popdivas" på E channel, var så trött att jag inte orkade sträcka mig efter fjärrisen och byta. Det måste vara typ det fjärde tråkigaste dom ens visar på tv. Och den där berättarkvinnans röst. Skär i huvudet. Plågade mig igenom hela listan tills jag hade samlat kraft nog att resa mig upp för att borsta tänderna, tvätta ansiktet och stänga av datorn. Så, nu var allt utom det sista gjort. Lika att bara göra det och fort gå och lägga mig innan jag somnar sittandes hit. Godnatt!

SOL :)

Nu verkar solen titta fram här utanför fönstret igen. hoppas det håller i sig.

Nu promenix med mi padre, mi madre y mi hermano. (lite less att man inte ansträngde sig med för att faktiskt LÄRA sig spanska när man läste det, borde man börja nån kurs? Varför låter allt mkt roligare när det inte längre har med skolan att göra?) Nu ska jag bara snabbt in i duschen och tvätta bort min hårinpackning och sen iväg. Satte mig här medans den verkade bara. tjingeling.


hujjää

molnigt :(

Röd som en tomat

Men lika glad för det. Har smörjt in mig med Hawaiian tropics sun balm så det luktar cocos i hela huset. Tyvärr fick mammsen en rackarns migränattack av doften så kan tyvärr inte använda den mer. Får antingen ta med den till B och använda den där, eller så får jag ge bort den åt någon.. nåja, blir att köpa en ny imorgon iallafall.


Ska ta o smörja in mig med nån mjukgörande kräm också och hoppas på att min stackars hud ska återhämta sig så jag kan fortsätta operation negerboll imorgon. Ska dock ha jävligt hög solskyddsfaktor på axlarna och överallt där jag bränt mig.

1 juli 2009 :)

Solen har skinit heeela dagen. Måste ha varit uppemot 25 grader. Vaknade kl 9 och halv 10 stack jag, farsan och Patrik ut på en fyra tullars runda :) Sen var jag bara in en snabbis och käkade och sånt, och sen ut och pressa igen. Senare kom Temppsu också ut på deras gård så jag gjorde honom sällskap ett tag, drack en kulta lonkero o grillades av solen. Nå är livet rätt bra ibland.

Brände mig dock på axlarna, övre ryggen, bröstkorgen och lite på armarna så var illa tvungen att kila till ica och köpa solskyddsfaktor och såndär after sun. Passade också på att köpa både kubb och krocket, så nu har vi nåt att syssla med i sommar:)
Philips fot, för 4-5 år sen:)

kuk i bur

någonstans under evolutionens gång var det någonting som gick väldigt fel:D


om man skulle ta o skaffa gymkort?

Var isf?

låter som en jättebra idé. undra om jag tycker samma när jag vaknar imorgonbitti. hahha.

eller pumpen och det, borde man börja igen? Är det ens under sommaren? Hmm :) och MERPPI (som inte kmr svara för den paksahousun är i GREKLAND), hur blev det med tennisen? hockeyn? innebandyn? Har fullt med överskottsenergi just nu. Skulle kunna springa fast runt hela kvarteret! (Det skulle vara ganska långt för att vara jag)

nej jag får sluta med dessa nattliga inlägg, skriver inget vettigt ändå. Sleepers!

HAHA fick ett mail från Pointshop, det är väl också nån såndär "samla poäng sida och få presentkort" som man blivit medlem på någon gång...

Haha, tyckte det var lite roligt, inte särskilt långt ifrån alls nää :D

"En av de mest populära produkterna i shoppen är presentkort till SIBA. Här kan du få skickat ett presentkort på 100 kr som du kan handla för i SIBA. Du kan få presentkortet för bara 54 000 poäng! När man tänker på att du redan har 10 på ditt konto, så är du faktisk inte särskilt långt från att få ett presentkort :-)"

min dag

Vaknade kl 10, hörde gubbarna på taket så tänkte att jag soveer vidare, ids inte ligga och sola på gården när det står massa killar uppe på taket, vaknade en timme senare och det var tyst, skyndade mig o duscha, käka frulle och sätta på bikinin och just när jag skulle ut hör jag dom klampa upp på taket igen :( Lite less man blev.  Hade verkligen velat gå ut i solen. Så, satt inne en timme till, hade iof en del ärenden jag borde ha gjort, hade kunnat gå och göra dom, men orkade inte gå någonstans. Ville ju bara ligga på gården.

Sen skulle mamma, pappa och brorsan iväg för att boka tid till någon biltvätt, och sen runt i olika affärer för att hitta nån högtrycks-nånting som dom behövde till nåt, så jag hängde på. Passade på att köpa en fläkt till mitt rum också, har ingen ventilation så det luktar apa därinne när man haft dörren stängd ett tag, speciellt om man varit flera där, sovit två st, eller nåt sånt. Hoppas att den kanske får luften att cirkulera lite bättre.

Testade den tidigare idag, den brummade en del, men det ska jag väl kunna vänja mig vid ? När vi kommit hem fortsatte jag läsa Philips Sune bok som jag började läsa på igår. Sune och tant tonåring. Var trött och uttråkad och Sune kändes som alldeles lagom nivå på läsningen. lättläst, inte så jätte underhållande, inget jättespännande och man behövde inte tänka destomer. precis vad jag behövde. sune är king.

Sen käkade vi middag, doppikopp (Y), och så ringde jag miuku, vi hade bestämt att vi skulle umgås men jag visste inte att det var så PRICK EXAKT KL 5 jag skulle ringa så var 50 minuter sen, så min chans var förbi och hon hade svikit mig för någon annan :D Måste fixa mobiltelefon så folk kan få tag på mig. Fast börjar vänja mig smått vid att vara utan, det är ganska skönt att slippa det där eviga pipandet och ringandet! Men ibland blir man lite desperat och kan inte låna mammas och pappas telefoner, så det är väl bara att få tummen ur röven och fixa det, har skrivit till halebop att dom ska skicka ett nytt simkort men det kommer ju aldrig (?) så får väl fixa nytt nr.

Sen var klockan plötsligt kväll, B kom och hämtade mig och vi stack till ica, köpte varsinn drickyogurt och jag köpte en eyeliner och en daimstrut. Haha, det var så roligt när vi kom ut på bilparkeringen, vi bara satt där, i bilen, och öppnade våra yogurtar, och det var jättegott, så vi bara satt där helt tysta o drack. HAHA. det blir ju bara konstigt när jag försöker skriva det i bloggen, men det var jätteroligt iaf :P

Sen for vi båda hem till sig, satt hemma ett tag och sen skulle mamma och pappa ut och promenera och frågade om jag skulle hänga med, o jaa jooo miks ei, vi promppade typ 40 min, sen var vi just utanför hemma så ringde B så fortsatte jag min lilla promenix lite och mam och pap gick hem. Kom hem ungefär 20 min senare, kl exakt 00.00. Det var skönt att gå, älskar sånahär sena promenader, det är jättehärligt när man väl kommer ut, fast det är just det som är det jobbiga, att komma ut. sen när man väl ÄR ute så är det bara skönt :)

nu ska jag äta upp resten av fikat som ingen åt när vi fikade tidigare idag. ååh mockarutor, toscakaka och sockerkaka, MUMMMSSIII.

RSS 2.0