Heeejjj bloggeeen!!!

missed you;)

pöhöhö.om man får lov att prata med sin egen blogg alltså.

Så var det måndag. igen. som varje vecka. bleeh. men har iaf vilat ut mig under helgen. I fredags var jag och tessi på kinabuffe, snackade tjejsnack och hemlisar (gästerna vid bordet brevid verkade inte ha så mkt eget intressant att prata om för de satt och tjyvlyssnade på oss hela tiden, haha)

lördag sov jag till kl 15.nånting. haha. ja, man får göra det ibland! skulle egentligen träffa emelie och christel, men om ja bangade, fetingbangade. stannade innomhus heeela lördag. orkade inte ens föra ut soporna. haha.

Ni vet känslan man får på söndagar om man inte gör nåt på lördagen? Den där "jaha var det här helgen?" känslan ? Blev ju tungt taggad o hade partymode ON, såååå vaknade, åkte in till stan, gjorde lite ärenden och sen mötte ja upp en gammal bekant, käkade middag och sen drog vi till medusa o satt o hinkade bärs/cider, blev fulla som fan, dansade nakna på borden o däckade i ett dike. hehhe eller nejj. vi drack två var, garvade o snackade skit, och sen var jag klok o åkte hem och sov:P

Idag har jag jobbat från 08.30 till 21.00, sen var jag till söta Anki och fixade naglarna o snackade skit. så gullig hon e som höll extra länge öppet för att jag sku komma. hade egentligen tid på lördag men kände för att fixa dem redan nu. fick skjuts hem av hennes snälla sambo nyss till en iskall lägenhet, 17,4grader. måste vridit elementen åt fel håll när ja sku vrida varmare igår. man ser inte åt vilket håll man ska vrida så jag fick chansa. tydligen så chansade jag fel. ankis sambo spelar btw en av persbrandts livvakteri filmen gangster :) tycker jag var lite häftigt sådäär. namedroppa lite sådär.

PUUUSSSbusungarr

fuck va kallt, man kan knappt röra sig här inne de e så kallt. ska gå o sova i toan fan, där har jag iaf golvvärmen på max så hela toaletten e som en jävla bastu. fett skönt.

Och så måste ni ju bara hålla med om att...

Min bloggdesign än fan så mkt trevligare att titta på än Mervis antika tvättmaskiner.


 min


 mervis

tur att hon kompleterar den fula bakgrunden med fina bilder i inläggen imellanåt iaf:*

själv tänkte jag att om jag har en sjukt het kille och en ännu hetare tjej i bakgrunden så hinner ingen lägga märke till hur fula mina bilder är och hur tråkigt och ointressant jag skriver :D

Rädda Barnen

Jepp, that's what I do. Sedan i måndags sitter jag på ett nytt kontor (eget kontor!!) i Rädda Barnenes huvudkontor i Sundbyberg. (Fatta flyt jag har, när jag bodde i alvik, jobbade jag i alvik, när jag flyttar till sumpan flyttar jobbet med mig!)

Ringer och får in gåvor till utsatta barn i hela världen. Trivs hur bra som helst so far (dock lite ensamt när man är van att ha 100 pers runt omkring en hela dagarna (Men kommer jobba extra på vendator vissa kvällar så kommer fortfarande träffa iaf vissa av mina babys)) och det känns skitbra att få vara en del av det fina jobb Rädda Barnen gör för världens barn. Idag fick jag ihop 70 000kr som småföretagare skänker till RBs julkampanj. Varje krona man får in blir man så fett glad över bara för att man vet att det går till ett gott ändamål. Lite annat än att kränga iväg nå sketna mobila bredband till folk. :) (Dock kommer jag fortsätta med det i december/januari då jag bara är uthyrd en kortare period då RB behövde extra personal! Dom babblade dock om möjlighet till förlängning om jag trivs)





Två bilder tagna med min mobilkamera på min jävligt niceiga jobbtelefon jag fått låna medans jag jobbar där! hihi.

Första bilden är tagen i min väska i måndags. Tyckte jag kunde unna mig lite efterrätt efter lunchen sådär första dagen på jobbet;), Andra är på rummet jag sitter och jobbar i.

Så, alla som undrat, nu vet ni vad jag sysslar med på dagarna :P

Åkte föressten taxi till jobbet idag, stog o väntade på bussen men nån jävla lastbil ställde sig ivägen så bussen såg inte mig och bara körde förbi, haha, fett onödigt..... men ville ju inte bli sen på nya jobbet så:P

Nu slänga ihop nåt käk, senare umgås med sötaste Christel. Har hon inte världens finaste namn? Christel. haha. ah, hon ville iaf köra utgång. En annan är inte riiiktigt lika taggad. Börjar bli för gammal för sånadär mittiveckan-tokerier. Man är ju zombie när man ska vakna på morgonen dagen efter. 

Nåja vi får se om hon lyckas övertala mih. Vi vet ju att jag inte är den mest svårövertalade här i världen iaf :P

Sådärja Mervi, där fick du ditt inlägg! Din tur! Puss!

SNÖ!

Fett mys, möttes av ett helvitt vinterlandskap när vi klev av planet på kallax idag. Norrland <3

long time no see






Myyyyyys

Haft en riktig myshelg.

Delvis för att jag sparade mig till kryssningen imorgon men också för att jag är luspank och ändå inte skulle haft råd att dra och härja på stureplan även om jag velat :P

Igår var Tessi på besök, vi var pch käkade middag på grillen och sen åkte vi hem till mig. skrattade, snackade skit och åt godis fram till 4 på natten. supermysigt.

Idag har jag bara tagit det lugnt, var in till Kista en sväng och köpte två par strumpbyxor och en hårfärg som jag precis tvättat ur. Skönt med nyfärgat hår. Skulle egentligen umgåtts med Emelie men klockan hann bli så mkt och ingen av oss orkade sätta oss på tåget och åka till den andra. Det tar ändå 2-3 timmar. Men vi ses ju imorgon ändå. min sötemmpiisch.

Helt galet ändå vilka sträckor man åker här. Som känns som ingenting. Dagligen en timme hit och en timme dit. Som man inte ens funderar över. Hemma i Happis kändes det som en stor grej att åka till Luleå. lnte var man till kalix heller ofta, det var ju såå lååångt. Hahah. knaaaaas.

Nu ska jag sova:) puss på rumpan haha




Där inne parttar vi loss imorgon:) Finland here we come!


Snart har jag haft egen lya i en hel vecka!

Förra lördagen lämnade flyttlasset Alvik och drog iväg mot Sundbyberg!
Känns som att jag alltid bott här.

Det är så sjukt skönt att bo själv och min lägenhet är grymt mysig! Börjar vänja mig vid att inte ha någon nära hela tiden och ensamheten känns inte lika ensam längre.

Bilder har efterfrågats och jag lovar att, när jag orkar/har tid så ska jag fota ALLT och visa för er :)

Det roligaste vore ändå om ni kom hit och hälsade på och såg för er själva;) Men snart får jag iaf en gäst på besök som jag inte träffat på ett tag, nämligen ingen mindre än Dmitrijs Volovniks. :) hehe. kul att man kan vara kompis med sina ex tycker jag.vi var ändå tillsammans i tre år så man har ju delat så mkt. pratar ganska ofta med honom i telefon och så. han är  en av dem som jag vet att jag alltid kan ringa, när som helst, och bara snacka skit.

Men innan dess att han kmr kommer jag ändå hinna träffa nga av er då jag åker upp till habiranda snaaart. Cissi sa att det börjar bli kallt där uppe, klarar man sig med skinnjacka?? 


Måste bara säga att det är så nice att ha ett eget ställe att komma till... här får jag stöka o ha mig hur mkt jag vill utan att oroa mig för att ngn annan ska komma och störa sig på det! Men det konstigaste är att jag faktiskt lyckats hålla det helt tiptop hela veckan. Utan någon större ansträngning dessutom! haha. Disken har diskats efter maten och kläderna har plockats in efter utprovning av "dagens outfit" haha. Jag är imponerad av mig själv.

Det bästa av allt är ändå att jag har en städerska som kommer och städar hos mig var tredje vecka! LYX! så jag behöver mest bara tänka på att hålla rent på ytan så sköter hon grovjobbet.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp och jobba till kl 10 och efter jobbet kommer Therese och hälsar pååå. Myskväll blir det. Ska bli så kul att visa henne min lägenhet. hihi.

Tänkte ta det lugnt fredag-lördag för på söndag blir det kryssning med Galaxy och om jag känner mina arbetskollegor rätt så lär det inte bli så lugnt där ;) heheh. nej men ser fram emot det. Massa från Vendator som åker så det blir nog kuul :)

Nya profilepicen på fb hihi
Godnattis på eris!

 


RSS 2.0