Jätttemysig dag :)

var det igår!

jag o danne lagade en jätt god och romantisk måltid me marinerad fläskfilé, vitlökskroketter, 3 peppar sås och en supergod sallad. Han är så duktig i köket karln min! ett riktigt kap! Sen kom mia och frida och hälsade på med godis och vi satt och babblade ett bra tag. när dom stack satte danne och jag igång att fixa pumpan vi köpt, så jag karvade ur den och gjorde ett ansikte och la ljus i. Nu står den på bron och skrämmer iväg alla ungar som kommer för att tigga godis. haha. men måste nog ändå dra till ica innan kvällen o köpa mer godis (kom en massa ungar igår så allt tog slut), tror inte pumpan kanske riktigt sköter sitt jobb och jag vill inte ha råa ägg i fönstret ;)

och vet ni vaaaad, danne rostade pumpakärnorna och kryddade dom och det blev jättegott. Smakade typ popcorn. :)

Haha det här var mitt förslag på hur våran pumpa skulle se ut! tyckte den var jättesöt! men tyvärr vann dannes lite mer traditionella förslag den här ggn, men nÄSTA ÅR !!

mhm yeah.

oho var kanske inte så smart o somna tidigare, ha just vaknat och de är nu jag BODRE gå och sova:) voiiiii. men snart kmr baby tbx, han va hem o gjorde en VIKTIG GREJ och och nu ska han komma o sooova med miiigggg :D de kanske går lättare då.

huj så här ser ut. hur kan det bli stökigt så snabbt?
en madrass, lite papper o lite disk... o pofff ser hela huset ut som ett bombnedslag? what? Så blir de aldrig när mamma o  pappa är hemma. HAhha. Ska fort fixa iordning så det är relativt fint när jag vaknar imorgon:)

tjooopps

Måste bara säga att Warren Zevon är bra

blev less på all mtv-musik från igårkväll så nu sitter jag och lyssnar på Boom boom mancini. har haft den i huvudet sen danne höll på sjunga den igår när vi boxades. haha.

Vad ska man äta till middag idag ? fisk? kyckling? köttfärs? fläskfilé?

Miuku skulle inte ha börjat babbla om leimat för kan inte få tanken ur huvudet. Men äsch! Jag ska laga något MINST lika gott här hemma!

Dag 2

det har gått bra hittills;) det kom några tjejer hit igårkväll och myste lite med gott att äta och gott att dricka och bra musik:) Vi tog en cruis och kollade läget ute på stan och drog sen hem och sova, fick sällskap av mia inatt och imorse när vi vaknade hörde vi nå läskiga ljud från garagesidan av huset, tänkte att någon försökte göra inbrott, hahha, vågade inte gå och titta så gick ut o kollade och dörren dit var stängd och fönstrena hela. haha. så jag hoppas att det inte är ngn där inne som väntar på att komma ut hit och döda mig:(

nu ska jag plocka ner all disk i diskmaskinen och försöka komma på hur det var man fick igång den :D

Hoppas danne kommer hem från jobbet snart så jag har ngn att krypa ner i sängen med, nog skulle jag kunna sova en timme till eller två :)
en sånhär skulle jag också gärna krypa ner brevid. kolla vad ulliga, gulliga mysiga:)


HAHahahaha

de kom två små söta tjejer och ville sälja julkort... o jag visste inte vad jag skulle säga... jag ba: Min mamma och pappa är inte hemma och jag har inga pengar.. HAHAhahaha ja dör. vad fult de lät. ja måste ju ha sett ut som vörsta tanten i deras ögon :D hahahhah

FF

då var man ensam hemma igen i nga dagar.. mysigt :)
snart kmr de lite girls hit vi ska spela spel och dricka vin...

puss

FF

då var man ensam hemma igen i nga dagar.. mysigt :)
snart kmr de lite girls hit vi ska spela spel och dricka vin...

puss

iio-rapture

mi amore don't you know, my love i want you so.. sugar, you make my soul complete...


var på prommis med mia idag, satan vad halt det är ute! haha. Sen var jag och solade.. sen hem o äta min o dannes kaka mamma köpt till oss, jag kunde inte vänta tills imorgon!!! förlåt:D men det finns massa mkt kvar

imorgon drar mor och far till huvudstaden. ska bli så kul att ha villan för sig själv, få laga mat osv :) har en liten lista på olika goda alternativ ;) har till och med kollat upp lite på nätet. haha jag är en sån tönt :D

en blogg med vissa recept som verkar goda: http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10179328

hejhej alla andra som är vakna mitt i natten

önskar att jag vore i dannnes lägga nuuuuuu........ jag vill se fler avsnitt av true blood!! och dom är på hans dator! jävligt bra serie, den har allt! kollade hur många avsnitt som helst igår... och jag vill ha meeer!

romantisk, spännande...


Tisdag

Gooddayy...

sitter o glor television, blev just reklam. Jag måste bara säga att jag har en sån brutaaaaaaaal huvudvärk, vill bara blåsa huvvet av miiggggg. elr att ngn släpper en tung sten i skallen på mig, men det tyckte inte blondie lät som ngn bra idéeeee..
men det är typ den enda oprövade metoden jag har kvar för alvedon verkar ju inte hjälpa speciellt mkt...... värt ett försök?

nu hör jag att programmet börjat igen... later duuudes!


splendid isolation, i don't need no one



Sitter på storgatan och dricker en öl för mig sj. didiidid, fina tider.

idag har jag jobbat, ätit på max, byggt ett fult sims-hus........det ligger massa disk i handfatet och jag vet att B blir glad om jag fixar det men jag orkar bara inte.



lyssnar på musik.. tänker på dagen, livet, hur allt ser ut just nu.. hur jag hade tänkt mig att det skulle se ut....

ja itne var det att sitta ensam o dricka en öl på storgatan iaf
hahah


please lord have mercy on my soul




jahapps

upp och iväg igen. ska och kocka på ica. ååh. jag hade mkt hellre legat kvar o gosat i varma sängen:)

:)

leipizza, naturgodis och reprisen av roast på berns... en maxad kväll med andra ord.

nu ska jag duscha och sedan gå och lägga mig och be en bön för alla som svälter och tänka på allt jag är tacksam för här i livet.

aj aj aj aj aj

mina fötter brinner. det gör så ont ont ont ont. Började dagen i mina uggs, som är helt söndertrampade så står helt snett i dom,  efter ett x antal timmar gjorde fötterna fruktansvärt ont för att jag stog i en sån jävla cp ställning, så på lunchen skulle jag byta skor, enda alternativet jag hade hemma var stövlar med klack. och det var inte direkt som att trampa på rosa moln att springa runt i dom, och bära tunga grejer i flera timmar. men bättre än mina snetrampade uggs iaf.

förövrigt var det kul att laga mat, det gick bra, kunderna var nöjda och glada :) kock-petra. Wiiie.

Nu är jag iaf hemma. Marjatta, Sara och Lasse är och hälsar på och nu ska vi äta familjepizza:)


Thursday

Körde med gunnar idag, varje ggn jag kör säger han att "det gick ju MKT bättre än sist" .. och jag tycker att jag kört ungefär likadant de senaste 5 ggrna jag suttit framför ratten. (har kört kanske 10).. aja kul att köra är det iaf! :)

Nåjaaa.. nu ska jag läsa igenom lite viktiga papper. hejppa

Thursday

Körde med gunnar idag, varje ggn jag kör säger han att "det gick ju MKT bättre än sist" .. och jag tycker att jag kört ungefär likadant de senaste 5 ggrna jag suttit framför ratten. (har kört kanske 10).. aja kul att köra är det iaf! :)

Nåjaaa.. nu ska jag läsa igenom lite viktiga papper. hejppa

Thursday

Körde med gunnar idag, varje ggn jag kör säger han att "det gick ju MKT bättre än sist" .. och jag tycker att jag kört ungefär likadant de senaste 5 ggrna jag suttit framför ratten. (har kört kanske 10).. aja kul att köra är det iaf! :)

Nåjaaa.. nu ska jag läsa igenom lite viktiga papper. hejppa

fy vad nervös jag är

inför fredag och lördag. JAG ska laga MAT som andra ska ÄTA.

Danne, mamma och pappa fick vara mina försökskaniner idag, lagade maten här hemma, tänkte att om jag nu ska till ica på fredag och förgifta alla så måste jag ju testa innan om det funkar..

det blev faktiskt gott, helt ätbart, hoppas det går lika bra ihelg, jag kommer säkert hinna lyckas göra ett, två, tre och tio misstag men whatta hell.



Och imorgon är det jag och Miuku som drar och köper GYMKORT. Första ggn i mitt liv jag kommer äga ett. förutom att jag hade aspenkort när jag friidrottade, men gymmade bara på träningarna så det räknas kanske inte :) Och så har jag ju gått spinning cirkel och body pump så helt vilse ska jag väl inte vara bland vikterna och maskinerna... eller?  tänkte att jag skulle börja jobba lite på konditionen. Blir man anfådd av minsta lilla ansträngning är det ju kanske ett tecken på att man inte riktigt är i den form man borde vara i. ajaj, vi får se hur det går med det........

motivationen är inte helt på topp, men man måste väl kanske tvinga sig i början, det är ju INTE kul att träna när man inte har kondis! sen när man får upp den kanske det flyter på lite bättre? om vi nu kommer så långt :D

haha kolla på bilden föressten... fan vad löjlig man ser ut! HAHAH. hej o hå och hej o hå!

heejj

skulle ju träffa petu idag men vaknade på morgonen med en superjobbig huvudvärk så tog en tablett och slängde iväg ett "jag mår inte braaa"-sms och hoppade ner i sängen igen:( uschaaa. sov ngn timme och sen ringde danne att han kommer till mig efter jobbet så hoppade jag i duschen, och då var det redan mkt bättre i huvudet. så har umgåtts med han i ngn timme men sen skulle han hem och förbereda sina lektioner han ska ha imorgon. Han vikarierar som musiklärare senni. nu ska jag gå och lägga mig framför tvn hade jag tänkt, huvudvärken börjar komma tillbaka. måste.. hitta.. piller..... dom är slut i förpackningen men det brukar alltid ligga nåt i nån låda, väska eller ficka eller så...

hade föressten jobbintervju på telefon idag, det gick väl rätt skit, men det är ett skitjobb så det skiter jag i.

vet inte om jag skrev det men hade en igår också, tjejen som ringde ringde idag igen och sa att jag fick jobbet, ännu mer timmar som demopersonal. fast via ett annat företag.

SÅ, på fredag o lördag ska jag stå på ica o koka tortillas till alla som vill smaka. HAHA

koka


sweet

hojjja frågor är bra tidsfördriv :)

sitter här o degar. ätit upp pappas sista rader av hans marabouchoklad. borde gå och sova men jag VIILL INTEEE. just nu känns allt rätt värdelössstt. de kommer i vågor. nyss var jag lycklig.

jaja de är väl så. man ska inte ta sina känslor på så stort allvar

jobbiga frågor

1. Fullständigt namn? - Petra Catharina ISaksson
2. Exakt ålder? - 19 år 10 månader o 12 dagar
3. Vart bor du? - Happis
4. Bor tillsammans med? Mamma och pappa
5. Husdjur? En danu
6. Färg på ditt hus? vitt tegel
7. När är du född? 891208
8. Klass? Senaste: SpSp3
9. Vilket år tar/tog du studenten? 2009
10. Något jobb? - har jag tur fixar jag lite mer ströjobb, men det får jag veta imorgon.
11. När ska du sova ikväll? - kmr bli svårt att somna känner jag
13. Duschat idag? - ska göra det snart
14. Kramat någon idag? joo
15. Pussat någon idag? jooo
16. Vad har du ätit? - Nå nudelgrejs med nå basilika, chili o currygrejs, lax & potatis, 4 mackor och några rader chokladkaka.
17. Dagens klädsel? -  Just nu tshirt o troller, men tidigare var det jeansleggins, tshirt och uggs. och jacka och mössa:)
18. Dagens smink? - ögonbrynspenna, ögonskugga, mascara, foundation, puder och rouge var det idag ja:P
19. Dagens sötnos? - Danne sa världens sötaste sak idag. så han:)
20. Dagens roligaste? Petra:d
21. Har du många vänner? 416 på facebooK !!!!!!
22. Hur många har du kysst? - bara ennn i hela mitt liv:)
23. Vem kramade du senast? - Mamma
24. Vem pussade du senast? - Danuel
25. Hur många har varit otrogna med dig? - svarar samma som hannah: Förhoppningsvis bara 1 äckel ;P
27. Har du pojk-/flickvän? - Jo!
28. Vem pratade du med i telefon senast? - min man
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? det var nog miuku, orkar inte hämta den för att kolla:P

FAVORIT:


1. Film? - vetttefan
32. Låt? - hatar sånahär frågor
33. Mat? - men fan vad svår! kyckling med schezuansås, massa av mammas o pappas rätter som dom lagar! speciellt kycklingrätterna och lax! och dannes köttfärsås! napoli
34. Dryck? - vatten, juice, cola
37. Stad? - veteej
38. Land? - men va är de här för frågor..
39. Ämne i skolan? - hujjskola
40. år?
09


 

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? hannah
42. Personen du kysste? - har ni frågat redan, har ej hunnit pussa ngn sen dess, daniel:)
43. Gången du spydde? minns ej
44. Gången du grät? igår, fick veta tråkiga nyheter:(
45. Pizzan du åt? deeet vaaar nooog.. ena halvan köttfärs ananas o kebabsås andra halvan kycklingpizza
46. Gången du var i göteborg? i 9an
47. Gången du var i stockholm? hmm somras?
48. Gången du var full? lördags
49. Gången du var hög? - im high in my heeeels
50. Personen som såg dig gråta? dani


ANTINGEN ELLER:

 

51. Svart eller vitt? - beror på =)
52. Hund eller katt? - båda!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda?:)
54. Tv-spel eller datorspel? sims3
55. Singel eller upptagen? - Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - lunarstorm är de enda jag hängt på av domhär:D
58.Ragga eller bli uppraggad? - i dont rag and nobody rags on me
59. Big Brother eller Paradise Hotel? nå ingettt,
60. Svart hår eller blondt? brunt:D
61. Blåa ögon eller bruna? på vem? Jaghar ljusgröngråturkosa?
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - tukholmaa måste jag väl säga då, om än göteborg är en jävla fin stad:) men "känner" sthlm bättre.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? - Cola 99 av ggrna
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - vetej:) randigt kanske?
68. Älska eller älskas? - gärna både och, utan de andra känns ju det ena värdelöst.
69. Leva eller dö? - levvaaa livet

 

ANTAL:

70. Personer du älskar? - nog finns det ett antal st<3
71. Personer du hatar? - haha nej. ingen. dom ja inte gillar skiter jag i, orkar inte lägga min energi på dom:)
72. Personer som sagt jag älskar dig? till mig? folk skriker det efter mig på gatorna.
73. Personer du hånglat med inom en 2-timmars-period? - 2
74. Glassar du ätit på en dag? säkert typ 20
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? va på torneåfestivalen, men efter att bandenslutat spela så de kansk einte räknas
76. Gånger du haft minnesluckor? det jag inte minns har inte hänt didididi
77. Piercingar har du? - räknas öronen? 7stdär
78. Personer du saknar just nu? några st=(
79. Gånger ditt hjärta brustit? hmm..

 

VEM:

 

80. Vill du kyssa nu? - dannnniie
81. Ska du träffa imorgon? petra danne och eero, hoppas anneli också!
82. Sjöng du senast för? jag o danne sjöng karaoke medans vi städade :D
83. Hade du senast en MSN-konversation med? miuku o hannah o dannyy
84. Spelade du tv-spel med senast? dima kanske? inte minns jag ens när jag senast spelade
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Nå har väl inga alternativ förutom danne;) annars vore de ju konstigt om jag tog en romantisk tripp med ngn annan;D hiihhih men danne duger bra!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? en trögboll.D
87. Förtjänar att dö? NJAAAA NÄÄÄ känns inte som min sak att döma
89. Vill du sova brevid inatt? - daniel

 

VAD:

90. Gör dig glad? socker brukar funka.,
91. Gör dig ledsen? nå såntdär som brukar göra folk ledsna, död, sjukdom..
92. Vad vill du helst göra nu? krama danne
93. Önskar du att du slapp göra? sova,. vill inte
94. Vill du ha nu? JOBB tack

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? laptop!!!!!! kanske det där ena halsbandet .. eller nå ringar.
96. Längtar du till? imorgon
97. Tycker du om dina betyg? dom är väl säkert okej enligt många. men kommer inte in på det jag vill.. så .. nej
98. Ångrar du i ditt liv? orkar inte gå in på det
99. Är det bästa som har hänt dig? just nu känns det som... att jag har haft en jävla tur... en hel massa otur också i perioder, men överlag väldigt tur

do kan soga min rov

hihihihi nej skoja. men de låter så kul när man säger det högt. balblöalbabla nu ska vi dra och köpa glass :)

:)

just hemkommen från umppari och max, nu 10 glas vatten och sen godnatT! :)

hmmmhm

dammsugit en massaaaa, ska ännu dammtorka. gud man ser knappt borden de är så dammigt. lite för längesen jag gjorde det sist kanske. så, ska göra det nu snabbt.

dani fråga om ja hänger me t lei efter han slutar jobbaaa. självklaart. så ska dit också snart. blir kanske en bra fredag ändå.

nåjaa. suck.. lei next.

Det regnar inte katter, det regnar kor

vilket jävla väder, man kan ju inte göra nånting! nå, på måndag istället då.

Nu ska jag ta en fin ruisleipä-macka med ost och gul paprika! Önskar att vi sku haft lingongrova men dom är slut. Det är fan king med ost o paprika. Om vi ens sku haft rostbröd, mums med gurka på det!

oi voi voi voi.


kukrövbajskorv vad sent det blev igen

aja, man har fått lite vettiga saker gjorda iaf. nu gäller det bara att hålla tummisarna!

jag får hålla dom i sömnen för sova måste jag göra. tiiidig uppstigning imorgon för jag o petu ska ut på staden o raggaaaa ;oooo fiiiiiiiii.

sen fyller thyra också år så måste iväg o gratta:)

sen sista finslipningen o sen är allt perfaaaaaaaa...............

irriterande

HELA DAGEN har min bh hållt på stickas i klias i kanten o t.o.m gjort ont! tänkte det var bygeln som tröck i, att den var förliten eller hade nött sönder tyget och börjat sticka ut, och nu pallade jag inte med det nåmer så tog av mig den o kollade och det hade lämnats en såndär genomskinlig plastgrej dit som lappen suttit på. ÅÅÅÅH Vad irriterande den har varit. Har fått ett rött märke t.o.m.

jaja vet inte varför jag ville dela med mig av detta.. vi kan ju lära oss något från min lilla story, se alltid till att plastbitarna är ordentligt borttagna annars kan det börja stickas=P

nu ska jag försöka hinna till ica innan dom låser dörrarna. jag är alltid lite för sent ute :p


redan halv 6

daaaaaamn vad tiden går fort! mkt snack o lite verkstad här hemma känner jaaag. dags att ta sig i kragen!

allas våran kissie:)

Läste lite kommentarer i kissies blogg, vad är det folk skriver egentligen? "Du är denna världens avskum... du har ingen plats i den här världen..." HALLÅ? Kommentarerna låter som om de är riktade till Hitler eller Stalin typ.  Hur kan man känna sånt enormt hat mot en tonåring med en blogg? :D

Hahah. Okej att hon tror sig stå högre än alla andra människor som går på denna jord men att önska henne död är väl att ta i. Det är ju bara roligt att läsa om hennes fasoner. man har lust att säga åt dom att låta henne sväva där bland sina moln för så småningom kommer väl även hon ner på jorden. :D



förövrigt så vill jag ha ett likadant halsband som hon har, fast där det står Petra såklart! och i silver helst. finns på ur&penn tror jag det var, i Luleå, jättefint var det. Inte sådär jättestort som vissa modeller man sett. bara 300-400 spänn nånting. suck:P

onsdag

röjt ur ännu en garderob idag..dog inte.
Men vad ska man göra av alla kläder? Två hela kartonger fyllda hittils. och ännu en garderob kvar.

fick föressten världens skönaste helkroppsmassage idag också. REKOMMENDERAS! gud vad skönt det är. fattar inte folk som orkar massera, mina tummar börjar krampa efter 3 minuters axel/nack massage! Jag är nog mer en "klia ryggen och krafsa i hårbotten"-typ :p


vad mer.. sugen på macka men orkar inte börka böka i köket.. eller kanske ändå..
hm. jo macka it is. för jag såg att mammsingen köpt hem gul paprika! gott! godnattpåersnorungar

TISDAG:)

satte kl o ringa på 10 idag, sku ju upp i god tid o göra mig klar för sku träffa cissi, snoozade typ 6 ggr o vipp svar kl 11 o cissi ringer o undrar om jag börjar bli klar;) Haha whooopppsss. skyndade o göra mig iordnig och stack o mötte henne på köpcentret:) kollade runt lite i affärer o och käkade på subway, spelade bort lite pengar osv (förutom C då som gick 140kr plus, hon spelar ALLTID när vi är där och ännu har hon inte gått back en enda ggn vad jag kanminnas. jävla turbulle!) .... vi såg Miu o Frida d'r som var barnvakt till världens gulligaste lilla tjej! herreguuuuuuuuuud vad hon var söt! jag fick hålla henne o jävlar vilka nackmuskler flickan hade :D hon var så galet söt. hade lust att ta med henne hem.

sen saaaa vi hejdå och jag stack till min blåndIee. hade saknar honom såsååsååsåsåsåå mycket. Det var alldeles för längesen vi sågs innan det känndes det som! johan hälsade på en sväng, jag spelade lite sims, sen åkte vi hem till mig och käkade middag och danne hjälpte mig välja vilka kläder som skulle slängas och vilka som skulle sparas:) Sen körde han mig till ica en sväng och jag köpte massa onyttigheter. nu i efterhand ångrar jag mig för jag mår illa som en gris, u r k. har ännu över hälften kvar. jag tror minsann att danne ska få äta upp det imorgon. så jag slipper bli fet ensam. vi kan vara feta tillsammans. det feta paret:) fast det krävs nog ganska mkt bullllar för att få honom fet, men skam den som gersig;P

hihi huuuuuuuuuuur söta!:) nu ska jag tbx till tvn för nu börjjjarr scrubaaaaz :)



höstrensning

Håller på rensar ut mina garderober. har fått ihop nästan två hela kartonger för slängning redan... Massa kläder som jag aldrig ens använt! Men tänkte att har jag inte använt dom hittills så kommer jag nog inte göra det i framtiden heller.

jag var iskall i början, jag ba "släng, släng, släng..." och nu börjar man allt eftersom dra upp trasorna igen o ba "njaaaaaaaa kanske jag kan få användning för den här ändå, nån gång, nånstans..."

nä, det är inte roligt, det svider lite i hjärtat varje gång man kastar ner något i kartongen, men det måste göras! kan knappt öppna garderobsrörrarna utan att bli begravd under ett berg av kläder.

nu ska jag fortsätta så jag inte behöver hålla på hela natten.

Hejdå!

jahapps

då var bilden ute på nsd's hemsida. . . kul. jag såg ut som hejkomochhjälp mig. fet och lite skelögd. men äsch,det var okej. jag dog inte.

citerat mig hade han också gjort. "- Vi kan tänka oss vad som helst. Har man bara gått gymnasiet så är man inte så kvalificerad, säger Petra Isaksson." .. haha, ja det var ju inte HELT taget ur luften som det dom skrivit om M i tidningen om balen, men det var inte helt i det sammanhanget jag sa det som dom skrev in det tycker jag :D nå de va rätt oskyldigt. inget att haka upp sig på.

men dom är allt lite luriga dom där journalisterna. "De var dock hemlighetsfulla om framtidsplanerna." haha ja det var vi noga med att vara!



JOBBBB??????

sitter och spanar på ams.se och fysatan man less man blir. ingen här som har nå tips på nå jobb man kan söka? svart? vitt? gult? blått? i dont give a fuck. Vill bara ha någonstans att gå om dagarna! en anledning att vakna på morgonen. här sitter man och gör ingenting hela dagarna. Vankar av och an utan att komma nån vart. lite som klockan i den där gåtan. det känns som att "helt galen, sliter av håret från huvudet" inte är långt borta.

aja. nu ska jag gå och göra allt det där som jag tänkt göra hur länge som helst. pyzz


hello girlfriends

vilken fin dag det har varit idag! :) lite kallt utan vantar, men vad är väl det!

umgåtts med mervi, skulle checka läget på marknaden, men vi var lite sent ute så det får vi ta imorgon istället. trodde idag var sista dagen men frågade en man där och han sa att dom har öppet imorgon också! finfint! vill ju inte missa årets event!! istället drog vi till köpcentret på finska sidan. Mervi köpte världens finaste .. huvudbonad?;) som kommer passa görfint med hennes lite speciella (men superfina) klänning hon införskaffat! längtar tills jag får se det på henne! Jag kan som tänka mig hur perfekt det kommer se ut! Såg själv också en massa fint som lillhjärtat mitt smälte som smör i solen för. Men no money no honey.  det svider i själen.

Vid stägning var jag galet hungrig, det enda icke-flytande föda jag intagit under dagen var en, nästan hel, 100g marabou daim och magen började kurra något rejält. Vi bestämde oss för att traska tillbaka till Haparanda och till allas vårat Amandas! det var längesen jag varit där och käkat. Det blev en halva ananas-köttfärs-kebabsås och andra halvan kyckling pizza, mervi tog halva gamla hederliga vesuvio och andra halvan var nån knasig bananpizza som tydligen inte var nån hit. Lite pinsamt att ta halva-halva, men man blir ju så less att äta en hel av samma:) Så kom även dannisch och gjorde oss sällskap vid middagsbordet. Han tog en kycklingrulle för er som vill veta ;)

blablala jaaahhh:) Nu ska jag städa lite och sen hoppa i säng tidigt för imorgon ska vi upp med tuppen:) PUSs


Home is where the heart is

sitter pch funderar på lite saker. bli ändå lite ledsen när jag tänker på framtiden... vilka val man kommer tvingas ta..  man kan inte få allt, det är det ena eller det andra.. och man kommer ångra sig vilket val man än gör känns det som. Aja. det är väl inget jag måsta tänka på exakt nu i denna sekund, ingen idé att ta ut saker i förskott. men kan inte låta bli att tänka på det.....

suck håller väl på få mens eller nåt, känner mig så upp och ner på insidan. glad ledsen glad ledsen glad ledsen. haha. ni vet hur det är. förutom danne då, men resten av alla mina bloggläsare :D


Känner mig förövrigt väldigt manad att haka på dendär minigris trenden! hur söta är dom inte. Har velat ha en sen jag var liten. Och inte hårar dom heller! perfekt!

 

Kolla! den LER! åååhhhh mamma-känslor! jag vill ha en liten gris att ta hand om:)

Fast det har jag ju redan iof. Nöffnöff;)

 


Sweet

Var på svefi med mervi idag på nå european jobdays, gick det bra? gick det dåligt? det återstår att se.;) hoppas dåligt.
vi blev "intervjuade" av en tidning också, vilken det nu var.."okej, då skriver jag att blalbabla,,, jag skriver att ni hoppas på napp, kan jag skriva så?....." haha usch. min erfarenhet av journalister är inte den bästa. Inte mervis heller tydligen "MErvi ska åka till Lund och hoppas på att bli läkare" HAHAH. usch dom är så.. förvränger allt man säger och hittar på eget. Men bara för att han tjatade så. det var ett jävla tjohej. Fin bild tog han på oss också.  fyfan vad hemsk den var. Aja. antar att jag ser ut så ? inte mkt man kan göra åt :D

Efteråt var vi och väckte danu som sussade sött, satt där en stund och sen stack vi vidare till lei för skulle bjussa mervi, danne hängde också på. det var olagligt gott ;)

Var o överlämnade lite moneyyyy till miukkis som var så snäll och lånade till mig när vi var i Luleå, och blablalba jag har.. spelat sims har jag. Hos danne. Hann göra hur mkt som helst och det blev jättefint, var så nöjd med mitt verk och vad händer inte då om inte att datorn ba BRRRRRRRR:....... svart.

typiskt. Nu sitter jag och väntar på daniel ska sluta. stackarn var tvungen att jobba övertid idag igen. Börjar bli lite ofta tycker jag.. hmmmmm? ;) suspicious

Naij, nu ska jag kolla fejjan o mailen osånadärviktigasaker. Pusshej

Vinter flugan

världens största fluga attackerade mig i duschen nyss.. usch.. jag hade kunna dött.

undrar vars den har varit? o undrar vad den har ätit? det är ju för tusan snö ute?
den måste ha nåt litet flug-bo här nånstans vars den gått i ide. frysits ner. Så kommer jag där med mina varma dusch-ångor och tinar upp den från dens skönhetssömn? Kan det vara så?

Kolla vad snygg twilight bruden är, ljus hud och svart klänning och en röd ton i håret. Det ÄR snyggt att vara blek. iaf om man blir sådär vit-blek. kanske inte om man blir gris-rosa som jag.

Ska sluta upp med att lägga alla mina tior på solarium. Köpa nåt vettigt istället. Så kan jag leva ett långt och cancer-fritt liv tillsammans med alla mina vettiga prylar?

Gris-rosa är iaf snyggare än skrynklig som en... vad är skrynkligt?

HIhi fast den här lilla pysen var ju oandrasidan hur gullig som helst:) en sån sku man ha va!


Good mornin' sunshiiiiiiineee.

Sitter här med min nya mössa på huvudet. Var till Luleå igår med Mia, Juha och Stefan. Hittade lite smått o gott. 2 byxor, linne, mössa, ringar osv. Det blev ett litet hål i plånkkan men vad gör det om hundra år........

Usch känns som att jag börjar bli förkyld. Inte så konstigt eftersom jag legat o frysit utan täcke hela natten. s a t a n s ont i ryggen fick man också. vittu tätä elämää.

Nu ska jag ta o bre några frukostmackor och krypa ner under mitt alldeles egna supervarma och sköna täcke och ta min uppvärmbara menskudde o lägga mot min stackars onda korsryggsjävel och kolla tv och tycka synd om mig själv. jeppjepp sånt gör jag om dagarna.

dille på korvsoppa

vanligvis äter vi korvsoppa typ en ggn per år, nu har vi haft det säkert tre ggr under bara en månad. haha. aja. korvsoppa är ju gott så inte gör det mig nåt:)


Nu ska jag fixa lite innan dannu kmr o äter korvsoppa med oss. hejdoo.

woaöeusyhwoöhyp98y29034869892838973978328332

sugigaste skitlördagen ever. någonsin. Känns inte ens som lördag.
känns som en sketen måndag.



sdfddf

Vart me sötaste cissela på köpis idag o nu ha man suttit hos blondie me han o matti o bärsa, spelat sims medans pojkarn kollat hockey.. nu utgånnnggg får se vart man hamnar. pözzhäj

"Opinions are like assholes, everybody has one..."

ahah

längtar tills imorgon

mys

hujja nå äre jobbigt att säga godnatt och lägga på :)


Kanske borde gå o beställa klipptid imån. börjar bli dags. usch vilka toppar! :(
O Danne har lovat att jagska få byta ett av däcken på hans bil imån när han ska byta dom. wiee, sånt kan ju vara bra att kunna! man vet aldrig vad som händer, och alltid kanske man inte har en händig karl vid sin sida som kan ge en hjälpande hand.

nu ska jag plocka undan här, ta en dusch och sen sova. heipaa

RSS 2.0