trött, sjuk och sliten

Men jävligt nöjd ändå. Har ätit en god valborgsmiddag, brorsan kokade ihop lasagne och senare blir det massa göttigt framför tvn. Kvällen kanske inte blir helt tokig ändå:)

Är så trött. Inte en chans i världen att jag pallat dra ut idag. Hujedamig.
Nog för att det lät fööörjävla mysigt att börja kvällen med att dra och sitta på nåt mysigt kvällsfik i gamla stan... Det är ju så varmt ute också!  Men nej.. Inte ikväll.....

Nu talang! Haha! Glada vappen på er alla! :D

Fyfan alltså

Hur jag mådde igår alltså! vaknade kl 5 på morgonen och gick upp och spydde, ringde och sjukanmälde mig och sen har jag sovit hela dagen. Var upp imellanåt och var gick handlade, fixade lunch till mig och Olivia (Billys panpizzor), men bra det kändes som världens största ansträngning.. tappade till och med juicepaketet rakt ur handen i affären! som tur var gick det iaf inte sönder.. haha. hade verkligen inga krafter.
'
Sen sov jag någon timme tills jag orkade städa undan från bordet efter oss och sätta disken i diskmaskinen. Sen gick jag och la mig igen och steg inte upp förrens Philip kom från skolan och Patrik kom hem från jobbet och fixade middag. Tvingade i mig en halv biff och drack ett juicepaket gick och la mig igen. Mot kvällen var jag uppe lite igen, kollade lite tv, spydde en ggn till och så gick jag och la mig för natten. Sov till kl 7 på morgonen ungefär och ringde in och sjukanmälde mig igen, nu har jag varit uppe sen dess, mår inte lika dåligt som igår, men fortfarande inte bra.
'
Så typiskt att jag ska gå och bli sjuk just på Valborg. Hade sett fram emot att dra och kolla nån majbrasa med nga vänner:( Men jag borde vetat att inte bli alltför exited, om något så borde jag ha lärt mig att jag alltid är sjuk under alla högtider. inte bara ofta ens, utan alltid.
'
Värmde en såndär äcklig gorbys pirog nyss:( åt halva men dom smakar ju röv så slängde resten. vrf köpte jag ens sånna och inte bara Billys ?
'
Äh är så överdrivet less just nu så det är inte sant, för det första har jag missat två arbetsdagar, jag är jävulskt rastlös men har inga krafter att göra något heller.. smått frustrerande.. plus att jag verkligen hade velat ses med Malin och dom ikvl och dra och kolla majbrasan. eller åtminstone bara inte vara sjuk.  pallar inte.
'
Sitter iaf och pratar med Mervi på msn, hon är så gullig Merppan! Saknar henne en smula;)
'
Och hoppas gänget på Levi har det bra därborta! Se till att fira Alle & Valborg ordentligt nu! inte för att jag är orolig för att ni inte ska göra det:D Är less på att jag inte kunde komma med den här ggn. Måste hitta på ngt snart igen, och då är jag på! :) promise!

Hallelåja

Jobbat hela dagen idag, som alla andra dagar :D
efter plugget tänkte jag säga.. haha.. efter jobbet var jag in till stauun med Elias och strosade runt lite och hade en minst sagt livlig diskussion!
'
Hemma väntade en god middag på mig, satt med brorsan och kidesen och åt i GRodan ro, sen sprang jag och olli iväg till coop och köpte dessert!
Nu iväg borsta tänderna så inte tandtrollen kommer, och sen ska jag bara svara på alla sms, och seeen sleeepeeers...
'
Och föressten s håller jag på bli tokig..Thess har något såååååååå roligt och spännande att berätta imorgon och vägrar säga vad det är.. nästan så jag kissar på mig av nyfikenhet! Hatar sånthär! bäst för henne att det är något bra!
'
Saknar er Happisar!! :*

Tisdag

Hejhej, tänkte bara blogga lite snabbt och sen ta ngn macka och sen krypa till kojs nästan dirr. Har varit såå trött efter jobbet, skulle med Thess och sola men orkade inte, åkte in till stan och gjorde lite ärenden ist, sen kom jag hem och tog precis ett låååångt och skönt bad.. är helt slut:)
'
Godnatt !

diddelidoo:)

Suttit här hur länge som helst och försökt lägga upp bilder på datorn från mobilen, fan att man ska vara så oteknisk!
Tillslut lyckades jag iaf, så här ngn dag ska jag bjuda på lite foton från sthlm.
Tyvärr värdelös kvalla, men iaf:)
'
Två låtar jag lyssnat mkt på idag
David Guetta - Memories
David Guetta - One love
'
Godnatt på er!


Filmkväll

Hade en riktigt trevlig kväll igår, Jag, Thess och Carro var till ett mongoliskt ställe och käkade buffé efter jobbet! Gott som synden var det! Testade både sushi och krabb-ben och nu känner jag mig riktigt världsvan. haha töntjag. Sen åkte vi till Thessie och förfestade och sen åkte jag och Thess iväg till Collage. Var en mkt trevlig kväll med många söta drinkar ;)
'
Idag har jag inte mått lika bra måste jag erkänna, var och lunchade på ett pizzaställe med några och sen har jag bara sovit typ hela dagen. Haha. Just nu sitter jag och Patte och kollar ngn film på 6an, reklampaus just nu. Har inte hunnit kolla så länge men den verkar bra. Ändå helt ok o vara baku, bra anledning att bara sitta hemma och äta onyttigheter och tycka synd om sig själv.
'
thisiswhatilookedlike
Pusshejjjj gullegrisar

rrgfrrrgrggrf

Snöat massa idag
käkade lax t lurre
åkte in till stan efter jobbet
sprang runt i affärer men "hann" inte köpa det jag skulle köpa
- skjortan, jeanslegginsen, koftan, eyeliner & fundation
men jag köpte ett läppglans iaf
åkte hemmåt
stannade på donken påvägen
åt ett happy meal
funttar på om man sku ta sig upp t habi här inom en snar framtid.. hämta lite grejer och hälsa på lite folk..
först och främst ska lite pengar tjänas in.. sen kanske jag kan överväga en liten tripp ngnstans?
mkt som ska hinnas med
fan måste fan ta tag i pluggandet snart igen så man fixa nå vettigt jobb och kanske kan få en anständig lön...

Skulleintedusova?

michael buble - everything
owl city - fireflies
john mayer - who says
'
Var helt okej på jobbet idag, var jävligt sliten bara. Var på "fest" hos Malin igår, hon skulle ju vara ledig idag så de andra som var där småfestade lite. Själv skulle man ju upp kl 6 så kl halv 1-1 var det jag som hoppade på tunnelbanan från Sockenplan och åkte hela vägen hem till Alvik.
'
Var lite läskigt att åka själv, tur att man hade nån att prata i tele med hela vägen, inte för att jag är så rädd utav mig. snarare tvärtom, lite FÖR oförsiktig ibland, men det var en småläbbig gubbe i samma vagn:( först satt han med sina polare en bit bort, sen när dom klev av på en station så bytte han plats och satte sig precis framför mig! just då var jag typ ensam med honom i vagnen, men när vi närmade oss tcentralen kom det fler och fler folk in och jag bytte vagn. usch. haha.
'
Efter jobbet har det inte blivit att göra något speciellt. Käkade min lunchlåda som jag gjort till gårdags lunch, som istället åts ute, precis som dagens lunch och typ alla andra luncher! haha. Bränt alldeles för mkt pengar på KÄK! men det är svårt att säga nej när tjejerna frestar med trerätters thaikäk och nachos och donken foccaca och kinamat och allt annat gott som vi ätit! då känns det inte sådär jätteroligt att själv sitta där med nå torra mackor inte;)
'
Imorgon ska jag till stan och köpa en skjorta, en kofta och ett par jeans som jag la undan igår när jag och carro var till stan. Behöver lite nytt nu när nästan allt jag äger är kvar i happis. Annars har jag inga större planer. Dammsuga lägenheten iaf och tvätta lite kläder.
'
Just nu så sitter jag och co-tröstäter med Patrik. Han skulle till New York imorgon, men tack vare den där jävla vulkanen blir det ju inte av. Micke från jobbet är fast i New york och kommer inte hem, en annan säljledare är fast i Thailand, och någon hade visst fastnat i Italien också? haha fan man skulle varit utomlands nu. Skulle inte vara helt fel att få stanna några veckor extra..
'
Ajja skulle man ta och gå och lägga sig kanske.. godnatt!

Inte helt på topp

Är lite småsliten måste jag säga. Blev en sen kväll igår. Var på fest hos en kille från jobbet och sen blev det krogen efter det. Kom inte hem förrens under morgontimmarna.
'
Och inte kan man ju sova ut ordentligt dagen efter heller, inte jag iaf. Vaknar alltid hur tidigt som helst när jag är bakis. Man borde börja vara bakis varje dag när man ska upp och jobba, he-he.
'
inte för att jag ens drack mkt igår, ändå mår man som sju svåra år. livet är bra orättvist alltid.
'
Nu ska jag värma lite spaghetti och sen springa ner och hämta upp tvätten. Önskar nästan att vi inte skulle ha spaghetti i kylskåpet så jag skulle ha en anledning att åka iväg och köpa kinamat. Jag skulle ge mkt för mat från lei. Om någon där uppifrån har vägarna förbi sthlm, ta med er några napoli och kyckling med schezuansås från leilani är ni snälla.
'
Nu ska jag börja ta tag i lite saker här, få tummen ur röööövaaa så att sägaaa. Vill ju hinna ut innan solen går ner:) Har inte "hunnit" vara ut och känna men det ser så varmt och skönt ut ute, solen skiner och nyss gick en kille förbi fönstret, utan jacka!! Ska nog ta en liten promenad in till Alvik här efter att jag fixat tvätten, få lite frisk luft skulle nog göra gott :)

What is it good for? absolutley nothing

Jag blev väckt efter kl 8 idag! omänskligt att vakna innan kl 11, minst, på en lördag, speciellt när man vakat till halv 3 kvällen innan :) ajja bajja

Har små-damsugit lite här nu och plockat ihop, resten av hushållet befinner sig för tillfället på philips jijutsuträning och tar med sig gäster påvägen hem, så lovade se till att inte stället såg helt trashat ut när dem kommer hit.

Måste ut på stan också idag, hitta ngt till ikväll. Jag är såååå osugen på att springa i affärer idag! Vill bara ligga och snarka under täcket.

Ää nu fortsätta:) Pusshej

Hej:)

Äntligen helg!

Har bara jobbat i två veckor men är redan utsliten! Hehe. Nejmen. Jobbet är helt okej. Kanske såpass att jag kan sträcka mig till att säga att det till och med är lite KUL ibland:) men skönt med lite rutiner iaf, även om jag är allt annat än glad när det är dags att stiga upp på morgonen (Morgontrött som jag är!), så känns det ändå helt O K när man väl kommit till jobbet och har hunnit vakna lite:)

Idag och igår har kvällen spenderats tillsammans med Malin, vi har fikat och ätit kinamat och sprungit runt i affärer osv... såntdär som jag gillar;)

Nu sova så jag orkar vara pigg och social imorgon. Sitter och velar hurvida jag ska åka iväg på fest på Värmdö eller om jag ska följa med Malin till festen hon ville ha med mig på.... men det största problemet är ändå att jag inte har något att ta på mig! helkkari. Jag ska skita i allt, "sjukanmäla" mig och stanna hemma:((

nå, nu sova kanske iaf, imorgonbitti blir det storstädning i lägenheten :) godnatt!


joooo aaaattt

Imorse tog jag och Patrik en långpromenad in till stan, det är så fint här, jag längtar tills det blir sommar och grönt ! häärliiigt. Är så glad att vi går mot ljusare tider:)
'
Det tog ca en timme att promenera in till centrum från brorsan, det var ganska kallt men ändå skönt att röra på sig lite. Patrik stack och mötte upp nå polare på ett café och jag sprang runt i affärer och lunchade på Sandys. Sedan möttes vi upp och promenerade hela den långa vägen hem igen. Så det blev en ordentlig promenix! Vi stannade dessutom på stooora ica i Kristineberg och handlade massa gott till kvällen på vägen hem, så fick lite arm(?)träning också samtidigt. Plus alla påsarna jag hade med mig från stan DÅÅRÅÅ. :)
'
Hur som, vi gjorde oss iaf förtjänta av allt gottit vi tryckt i oss nu på kvällen! är helt i matkoma. Har druckit säkert 10 liter cola känns det som.
'
På vägen till stan passerar man en park som jag fick lära mig heter Rålambshovsparken. haha. jag bara INTE KUNDE lära mig att säga det. tycker dom borde döpa om den till Rolands ås parken som jag hela tiden trodde den hette :(
'
'
HEHe-. för att sammanfatta inlägget, en sommar-bild från Rålambshovsparken :D varsågod

Började bara skriva.. och det jag skrev om var skinnjackor.

Titta så fin.
Det var den här skinnjackan jag TÄNKTE köpa, först,  tycker den är hur snygg som helst, men det slutade ändå med att jag köpte en liite längre modell utan nitar, gillade verkligen kragen på denna, modellen, allt, och jag tycker ju nitar är sååå fräna;) men nu var jag duktig och tänkte långsiktigt, jag har ju varit inne på nitar hur länge som helst nu så till hösten kanske jag inte kan titta på dem utan att spy. dessutom är den jag har hemma lite liknande modell.
faktiskt sååå ääärrr det denna jag har hemma. tror jag.
Den jag köpte var inte riktigt sådan jag ville ha, men, lämnade tbx en tröja lite försent, så fick inte pengar tbx utan hade bara bytesrätt, som dom sa att ENDAST gällde den dagen (skumt?) så fick snabbt kika runt och kolla vad jag ville ha, så slängde till några hundralappar till och så fick skinnjackan följa med mig hem. Det stod mellan den och nitjackan:)
'
Haha. That's the story about my skinjackets (........)
'
Sorry Mervi om jag bara skriver om mina jackor hela tiden, men det är typ det jag gått och tänkt på hela dagen:D Ska skriva ett nytt inlägg om något... något mer intressant tänkte jag säga.. men om inte det så om något ANNAT iaf:D

Hej, det var xXxxXxx här, jag ringer från Dagens nyheter ...

Sitter i Sthlm hos brorsan. Första arbetsveckan har gått bra, trevliga arbetskompisar och jobbet är inte helt outhärdigt:) Firar med chiliostbågar och ramlösa

Köpte en skinnjacka idag, kändes sådär halvonödigt eftersom jag har en hemma i Happis, men den hjälper inte mkt när den ligger hemma i skåpet. Var dessutom tvungen att köpa nån vårjacka då den enda jackan jag tog med mig var skidjackan. Och testade skinnjackan här med olika ylletröjor och insåg att jag kommer måsta köpa en till vårjacka då det INTE såg bra ut med den över stora koftor =(

Idag är sista kvällen mamma och pappa är i Sthlm. Har inte riktigt insett att jag inte kommer få se dem på hur länge som helst. Vad tomt det kommer bli. Det känns fortfarande lite som "semester", som när vi brukar åka ner och hälsa på brorsan över en vecka eller två, för att sedan åka upp till haparanda igen. Enda skillnaden är att den här ggn följer jag inte med dem hem.

Fick ett erbjudande om en andrahandslägenhet idag, ska åka iväg och kika på den någon dag nu i helgen, äckligt liten och helt klart överpris, men desperata tider kräver desperata åtgärder. Nä, men, har fått bilder på den och den SER fin ut, enda minusen var då LITEN och DYR. he-he. Åka och titta på den kostar ju iaf inget.

Nu ska jag skriva klart min lista på allt jag vill att nästa person som kommer till Sthlm från Haparanda tar med sig till mig, VILL HA MIN DÖSKALLERING! och alla mina andra ringar! Mina händer känner sig så nakna! :( samt skriva klart listan på allt nytt jag måste köpa här (fick ju inte plats med allt jag behöver i väskorna), och sen bara göra mig i ordning för sängen.


Saknar Danno

Godnatt!

RSS 2.0